-
Moj je u toku 3.razreda izasao iz boravka, na pocetku drugog polugodista, svojevoljno- nije vise zelio ici. Nekad nakon 2-3 mjeseca, ne pamtim vise precizno, muz je otisao na informacije i vratio se doma kompletno sokiran. Naime ispalo je da mali ne pise NIKAKVE zadace vec preko mjesec dana. Do tada je u skoli bio bez zamjerki (osim rukopisa). Uslijed cega mi uopce nismo ni pratili njegove zadace. Mislim pitali bi svaki dan jel sta bilo u skoli i tako to, al to nam se podrazumijevalo. Ono kao da mene muz pita po povratku s posla jesam li bila na poslu. Pa normalno da da
.
Kako se rijesilo?
Ja sam posizila, ono fakat posizila. Osim sto me kao pravu strebericu nemoguce raspalilo da NE PISE zadace
, jos me vise raspalilo ( i zabrinulo da se ne lazemo) to da nas je lagao mrtav hladan, u toj njeznoj dobi.
Dakle ja sam usla u neki kompletno nemilosrdni model, on je u tjedan dana napisao sve te zadace zaostale, i pritom trpio moje natmureno, sutece raspolozenje koje se izmjenjivalo sa sponatanim prodikama. Ne ponosim se- spominjala sam sve moguce projekcije propasti i tipicne price o smetlarima- dosta dramaticno.
Nakon kraja te skolske godine, koju je naravno zavrsio sa jednom cetvrokom (iz fiskulture) zasada se nista slicno nije dogodilo. Uzasno je odgovaran i uspjesan u skoli.
Ja sam sebe i njega puno puta pitala zasto. Na kraju sam zakljucila da je testirao granice, ucio se nositi sa odgovornoscu po izlasku iz boravka, i reagirao na relativno hekticnu situaciju doma- sve se odvijalo netom pred moj specijalisticki ispit.
Moj je savjet nakon ove preduge price da mu postavite jasnu strukturu i granice i sankcije ako granice ne ispostuje. I da se toga drzite.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma