Pokazuje rezultate 1 do 50 od 977

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 5. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ateisti na vlasti. Da mi je to vidjeti.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Kad izbacimo onaj post o plitkom razmišljanju katolika...iz ovih postova se da puno iščitati. Jelena, sorry baš ispade većina tvojih postova ovako brzinski kad sam preletila naj se ljutit.

[QUOTE=Jelena;3145723]Pa što će ti statistički podaci, kad je u samom učenju katolicizma netolerancija i nejednakost utkana. Bez obzira na slatkorječivost. [/QUOTE]
    SVI do jednog zavedeni, slatkorječivost vrlo efikasna.

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Da se razumijemo, ni ja ne vidim katoličanstvo kao nešto 100 % negativno..
    Nego koliko 99,5 % negativno

Pokušavam se sjetit što bih ja osim nekih zločina i "šteta" koje se rade ljudima mogla okarakterizirat kao 100% negativno i loše, Hitlera valjda.

I dalje mi nije jasno je l stvarno netko misli da je potrebno za one koji se trude zivjeti u skladu sa Svetim pismom, dokazivati da su netolerantni prema navedenom.
    Potpuno netočno, evo opet ja sa svojim svekrom koji je podržavao potpomognutu, koliko i MM i ja,a apsolutno živi u skladu s kako ti kažeš Svetim pismom. Al nope, ne, on spada u kategoriju "SVI katolici".

Dakle ja kazem da svi koji zive u skladu sa Svetim pismom imaju negativan stav prema posvajanju djece od strane istospolnih parova. Ima ih i medju ateistima. Ima ih i medju povrsnim vjernicima. Ali medju onima koji se trude zivjeti u skladu - SVI. Jedino ako nisu bili na satu kad se to poducavalo, i nisu pratili medije i sjede na usima za vrijeme propovjedi.
    Trpanje u isti koš. Netočno. Predrasuda. Pojašnjeno u postu gore.

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Ateisti na vlasti. Da mi je to vidjeti.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Iza toga dobar inin komentar, pa sašino osvrtanje na Peterlin da je pobrkala ateizam i totalitarizam, a žena je samo navela primjer ateista na vlasti.

i konstantno zahtijevanje da se ne raspravlja dalje a raspravljaju na temu ateisti, agnostici i pokoji vjernik. No ne slažu se nužno sa svim navedenim pa im treba zabranit da sudjeluju u raspravi koja je zakotrljala zbog onog uvredljivog "plitkog" razmišljanja.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 20.02.2020. at 16:50

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Kad izbacimo onaj post o plitkom razmišljanju katolika...iz ovih postova se da puno iščitati. Jelena, sorry baš ispade većina tvojih postova ovako brzinski kad sam preletila naj se ljutit.

SVI do jednog zavedeni, slatkorječivost vrlo efikasna.

Nego koliko 99,5 % negativno

Pokušavam se sjetit što bih ja osim nekih zločina i "šteta" koje se rade ljudima mogla okarakterizirat kao 100% negativno i loše, Hitlera valjda.

Potpuno netočno, evo opet ja sa svojim svekrom koji je podržavao potpomognutu, koliko i MM i ja,a apsolutno živi u skladu s kako ti kažeš Svetim pismom. Al nope, ne, on spada u kategoriju "SVI katolici".

Trpanje u isti koš. Netočno. Predrasuda. Pojašnjeno u postu gore.

Iza toga dobar inin komentar, pa sašino osvrtanje na Peterlin da je pobrkala ateizam i totalitarizam, a žena je samo navela primjer ateista na vlasti.

i konstantno zahtijevanje da se ne raspravlja dalje a raspravljaju na temu ateisti, agnostici i pokoji vjernik. No ne slažu se nužno sa svim navedenim pa im treba zabranit da sudjeluju u raspravi koja je zakotrljala zbog onog uvredljivog "plitkog" razmišljanja.
    ovo je pljuvanje po vjernicima?
    Posljednje uređivanje od betty blue : 20.02.2020. at 16:56

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    ovo je pljuvanje po vjernicima?
    Nije, to je vrlo pozitivan, otvoren stav prema vjernicima koje se objeručke prima takve zavedene u zagrljaj preobraćenja.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Riri, samo klikneš na zadnji prozorčić - odgovori s citatom.

Shvatit ćeš forum samo je kompleksno, pa treba malo više vremena od godine dana

Evo mogu ti sad najavit da ako ne budeš gledala temu do jutra, sutra će osvanut jako puno postova, mogu ti već reći i imena forumašica koje će se javiti vjerojatno unutar istog vremenskog prozora, skoro da bih pogodila slijed javljanja. Poslije par godina, postaje dosta predvidljivo

al fora je da nekome od nas nešto zaista treba, neka pomoć bilo šta, vjerujem da bi ovdje većina pomogla potrebitome. Bez obzira na povremena kokošarenja
    Zato sam i dalje na ovom forumu

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku

al fora je da nekome od nas nešto zaista treba, neka pomoć bilo šta, vjerujem da bi ovdje većina pomogla potrebitome. Bez obzira na povremena kokošarenja
    Zato sam i dalje na ovom forumu
    Vjerujem ja da bi većina ljudi ovdje pomogla, zapravo nadam se da bi. Iako evo vidim da mi i dalje nitko nije pomogao sa uputama kako se dobije svoja vlastita tema na kojoj ti odlučuješ o svemu.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

žuta, aj pliz otvori temu. Sad sam ful sebična, al ovo zadnje je meni stvarno nepodnošljivo i bezobrazno. Boli me. Jako .
    (ne tvoje)
    Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Vjerujem ja da bi većina ljudi ovdje pomogla, zapravo nadam se da bi. Iako evo vidim da mi i dalje nitko nije pomogao sa uputama kako se dobije svoja vlastita tema na kojoj ti odlučuješ o svemu.
    No, eto ga, http://forum.roda.hr/threads/93889-O...72#post3145972

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •