-
Moja preporuka svima je da ne idu za Beograd, moje dijete je proslo 2 neuspijesne operacije kod dok. Dinovica, pazite on nema ni specijalizaciju za to, ovdje ga netko dobro reklamira, imate kod nas kirurge, podjite kod njih bar po savijet, pa cete vidjeti, klinika na kojoj se dijeca operiraju nije opremljena suvremenom opremom kao sto su nase bolnice, oni nemaju novce za nabavku skupe opreme, to smo apoznali kroz pricu sa nasim kirurzima, do sad smo obisli 2 kirurga (Budimir, strasn covijek i doktor, pristupacan i na svom mjestu, prica sa Vama kao da ste njegovo dijete, drugi je Luetic, takodjer ugodan dok) sve smo sigurniji da su se gore u Bg. igrali sa nama, nazalost mi smo roditelji koji su pogrijesili, i sada 3 put vodimo svoje djete okolo, a svaki put operacija se mora raditi svako 2 god. dok se operacija uradi zbog oporavka koze i misica okolo. Moj malac ima midle saft, dale srednje zahtjevnu hipospadiju. Uskoro cu Vam se javiti sa svim kada slozim cijeli post, ali sam sve sigurnija da se nisu strucni kao sto se pise, i da ih netko dobro reklamira, namjeram posjetiti i dr. Krausa u Zg, ovaj put necu svoje dijete dati bilo kome, a pigotovo ne bez ljecnicke licence.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma