Citiraj Dunja0806 prvotno napisa Vidi poruku
Pozdrav!
Sinu dijagnosticirana hipospadija, sada ima 3god, trenutno smo kod dr. Bastića u Klaićevoj pa bih voljela prikupiti neke svježe informacije pošto bi na operaciju u proljeće. Da li ima netko tko je u skorije vrijeme bio tamo? Molila bih vas da se javite sa iskustvima. Zanima me oporavak, koliko traje, kako izgleda itd.
Hvala.
Postovana, mama sam koja je bila u Beogradu kod Dinovica, nazalost dvije neuspijele operacije, moj savijet je da odete kod svih kirurga kojih se mozete docepati pa cete sami prosuditi tko Vam najbolji jer , oporavak je manje vise svakome isti, a sve ovisi i o tehnici kojom se radi, ja sam trenutno bila kod Luetica na Rebru i Budimira u Splitu, takodjer mislim posjetiti i Krausa, vidjeti cu tko ima za moje dijete najbolji odg., on ima srednje zahtijevnu hipospadiju, znaci izmedju sredine i vrha penisa je imao rupicu. Takodjer hocu reci da bez da se dobro raspitate ne dajte svojeg malca nikom u ruke i zapamtite da imate pravo na bilo koje pitanje kod doktora, zapisite ih na papir i citajte ispred njih bez ustrucavanja, njima je drago kad netko zna sto govori, a ne lupa napamet .....pozz