Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2660

Tema: Sto nas veseli u trudnoci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Moze mi neka cura s iskustvom poslati video s uputama oko marame molim vas? Trazila sam tu grupu na fb i nisam nasla.

Meni je super sto se kolica tice, dobila sam i necu se ni misliti. Ali bi bas tu maramu htjela i nadam se da ce beba voljeti ju. S njom bi mogla vratiti se na posao 2x tjedno po malo, isto i po malo trenirati, i s psima ici vani.

Alice molim te reci mi jesi ti pricala s gin o mirovanju? Molim te napomenu svaki put uz svoje postove da kontrakcije, visok rizik od otvaranja i ribanje kuce ne ide skupa da nebi slucajno koja cura ko ja vidjela i mislila da je to ok. Razgovaraj s gin, i radi sto ti on kaze da je najbolje. Samo me jako zabrinuo onaj post, radi drugih cura koje mozda guglaju.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj justme409 prvotno napisa Vidi poruku
    Moze mi neka cura s iskustvom poslati video s uputama oko marame molim vas? Trazila sam tu grupu na fb i nisam nasla.

Evo ti hrpa grupa: https://www.facebook.com/search/top/...epa=SEARCH_BOX

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj justme409 prvotno napisa Vidi poruku

Meni je super sto se kolica tice, dobila sam i necu se ni misliti. Ali bi bas tu maramu htjela i nadam se da ce beba voljeti ju. S njom bi mogla vratiti se na posao 2x tjedno po malo, isto i po malo trenirati, i s psima ici vani.

Alice molim te reci mi jesi ti pricala s gin o mirovanju? Molim te napomenu svaki put uz svoje postove da kontrakcije, visok rizik od otvaranja i ribanje kuce ne ide skupa da nebi slucajno koja cura ko ja vidjela i mislila da je to ok. Razgovaraj s gin, i radi sto ti on kaze da je najbolje. Samo me jako zabrinuo onaj post, radi drugih cura koje mozda guglaju.
    Ma nece pogresno ksontati jer je ocito da sam to uradila na svoju ruku. Meni su rekli da se primirim, da ne sjedim duze od 30 min u cugu (sto je za sad nemoguce dok ne nabavim stolic za krevet ali trpam se jastucima) i da cesto mijenjam polozaj, odnosno da najvise lezim na boku. Nisu spomenuli strogo mirovanje.Primiriti se.

Jesi li mislila da te to zabrinulo ili ovo sto se desilo na klinici? Mozda mogu to i ukloniti??Neko je prokomentariosa sta se desilo pa ja ispricah ono sto je javnost saznala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •