Stranica 15 od 54 PrviPrvi ... 5131415161725 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 701 do 750 od 2660

Tema: Sto nas veseli u trudnoci

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Sto se sexa tice, muz od mene bježi ko vrag od tamjana. Ne znam u cemu je problem. Cak su mi sise iz 2D poprimile 3D oblik i cak ga ni to ne privlaci. Bole za popizditi al jako lijepo izgledaju.
    Ovo sa avioncicima mi je hit, smijem se ima 5 min sama sa sobom ko glupaca [emoji23]
    Cekajte, evo sto usisivac 5mj ne mogu kupiti jer ih ima milijun i ne znam specifikacije i kvantna fizika oko njega...skuzila sam da ce isto biti sa kolicima...znaci i facking skolske torbe?! Ja svoju dobila od rođaka, bila crvena formula 1. A ja zensko. Nosala je do 5.osnovne nitko me nista nije pitao.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Munkice, aviončić
    Alice, ova priča je strašna, barem se možeš tješiti da će sad biti ipak oprezniji nakon tog slučaja.
    Jagodice, maxi cosi su kvalitetna ali za Bebetto sam čula loša iskustva iako imaju dobar marketing, vidim da ih dosta ljudi ima, ipak rađe zaobiđi.
    Character, bugaboo je super, i ja ću ga ovaj put imati ali imaj na umu da su bee gradska kolica, prvenstveno za asfalt tako da nisu baš dobar izbor ako planiraš po makadamu ili okolu po lošijem terenu.

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku
    Munkice, aviončić [emoji38]
    Alice, ova priča je strašna, barem se možeš tješiti da će sad biti ipak oprezniji nakon tog slučaja.
    Jagodice, maxi cosi su kvalitetna ali za Bebetto sam čula loša iskustva iako imaju dobar marketing, vidim da ih dosta ljudi ima, ipak rađe zaobiđi.
    Character, bugaboo je super, i ja ću ga ovaj put imati ali imaj na umu da su bee gradska kolica, prvenstveno za asfalt tako da nisu baš dobar izbor ako planiraš po makadamu ili okolu po lošijem terenu.
    Ma bugaboo mi je malo cifrica jer cu morati kosaru za bebu jer ce biti zimska bebica.
    Maxi cosi mogu okolo, ne samo asfalt? Citala sam isto da su teska?

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Galicia, ma bit ce glavni medu svima! Znas kak to ide kod klinaca. Decki ce mu se diviti, curice ce se brinuti i di ces bolje hahaha.

Munkica, omg upravljanje aviona dildacen i vaginalnim misicima
    Zamisli krenu proizvoditi sad dronove kojima se tak upravlja. U biti muskarci bi se toga vise trebali pribojavati hahaha.

Alice, joj mrzim te ruzne price. Iako trebaju se pricati i izlaziti u javnost ali sad dok sam trudna izbjegavam citati.
    Drago mi je da si na kraju imala i lijep san.
    Ja sam jednon otkad sam trudna sanjala da gledam bebu svoju, i sjecam se da sam u snu komentirala kak mi je neobicni sto ima iste oci kao i ja, ko da samu sebe u oci gledam.

Charatcer, ovisi o modelu. Veci kotaci (po mogucnosti pjena ili gel a ne zrak) i amortizeri vjerujem da sve rjesavaju. Ja sam evo nasla MaxiCosi Zelia kojima se sportski dio pretvara u kosaru. Znaci 2u1. Plus Njihova autosjedalica, ispadne cijena nesto malo ispod 4000kn. Mislim da su ta nesto iznad 9kg, malo su sira (64cm) pa kroz klasicna vrata od 60cm treba malo izmanevrirati. Ali su za sve terene, nisu teska, imaju dole veliku kosaru... Cine mi se okej. Al nis ne kupujem dok uzivo ne vidim.
    I da, kod nas posto je sve oke i sex je ostao (vise-manje) kao i prije. Barem po ucestalosti, intenzitet se mozda ipak smanjio malo

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Moze mi neka cura s iskustvom poslati video s uputama oko marame molim vas? Trazila sam tu grupu na fb i nisam nasla.

Meni je super sto se kolica tice, dobila sam i necu se ni misliti. Ali bi bas tu maramu htjela i nadam se da ce beba voljeti ju. S njom bi mogla vratiti se na posao 2x tjedno po malo, isto i po malo trenirati, i s psima ici vani.

Alice molim te reci mi jesi ti pricala s gin o mirovanju? Molim te napomenu svaki put uz svoje postove da kontrakcije, visok rizik od otvaranja i ribanje kuce ne ide skupa da nebi slucajno koja cura ko ja vidjela i mislila da je to ok. Razgovaraj s gin, i radi sto ti on kaze da je najbolje. Samo me jako zabrinuo onaj post, radi drugih cura koje mozda guglaju.

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

https://www.youtube.com/watch?v=_PD5YKSf1Q4

Ovako sam ja vezala. Nije komplicirano.

Kad kupujete kolica, pogledajte i koliko jednostavno se sklapaju. Meni je bio uvjet da ih mogu sklopiti jednostavno jednom rukom iako ih gotovo da i nisam koristila

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj justme409 prvotno napisa Vidi poruku
    Moze mi neka cura s iskustvom poslati video s uputama oko marame molim vas? Trazila sam tu grupu na fb i nisam nasla.

Evo ti hrpa grupa: https://www.facebook.com/search/top/...epa=SEARCH_BOX

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Hvala vam curee!!!!

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj character prvotno napisa Vidi poruku
    Ma bugaboo mi je malo cifrica jer cu morati kosaru za bebu jer ce biti zimska bebica.
    Maxi cosi mogu okolo, ne samo asfalt? Citala sam isto da su teska?
    Ima raznih modela maxi cosi, najbolje je ti je napraviti neki uži popis koja ti se sviđaju i odgovoraju po karakteristikama pa otići uživo vidjeti i isprobati u dućanu. Ali, opet ti nije garancija da će beba htjeti u kolica
    Ima na facebooku raznih grupa za kolica gdje cure koje su isprobale i do 100 raznih modela daju savjete pa se možeš i tamo informirati.

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Evo meneeee!!! Puno sam bolje i trenutno je sada sve u grlu pa malo teze pricam,ali ok. Pomogle inhalacije stvarno.
    Sljedeci tjedan (najvjerojatnije srijeda)idem na ogtt i taj dan cu i urin odnjet jer mi se neda za 2-3 dana nakon jos i zbog toga do ambulante. Nece valjda bit problem za nalaz urina da ga tek gin ocita za tjedan dana...
    Pregled bi trebala imat 26.3.,ako gin bude radio ali nazvat cu prije da provjerim.
    Sto se strija tice,imam ih od prve trudnoce ali ovog puta pocela sam sa mazanjem dosta rano i mogu rec da sam redovna.
    Beba lupa staaalno i baby watcher mi skoro i ne treba.
    Hm,seks... Paaa... Dosta je rijede nego prije T ali samo zato jer je muza strah hahaha
    Canesten mi je pomogao i vise me nista ne svrbi i sad mogu rec da uzivam u trudnoci.
    Sto ste jos ono pisale?... A da,dnevni ulosci... Koristim ih stalno jer imam pojacan iscjedak i trebala bi mijenjat gacice stalno. Probala sam svakakvih marki ali always mi je eto najgori,imala sam osjecaj da nosim plastiku.

galicia avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Munkica, grohotom sam se nasmijala aviončiću.
    Tako nešto je na Feno testu, ali tamo ti je "dildo" u ustima.

Ok je bila papa, nikad ništa više od neke upalice. Hvala ti. Čitala sam i ja o te 3 godine, ali mi valjda pobjegla ta informacija iz mozga. Moram oko nečega brinuti.

I meni je dojenje bolno, smanjili smo na uspavljivanje, a i to nekad izbjegnemo jer se zabavimo pjevajući.
    Još prije trudnoće sam ga odvikla od cjelonoćnog natezanja cica jer me nemilo budio svakih sat-dva, mrtva sam bila na poslu.

Alice, uh, grozan događaj. Vjerujem da ti nije svejedno tamo ići roditi.
    (Ja ozbiljno razmišljam o porodu doma. Ne mogu se zamisliti opet u bolnici i stalno se natezati s njima što želim i zašto.)

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Andy, koje dnevne ti koristis?
    Ne brini za tih tjedan dana za urin. Ja sam svom nosila skoro tri tjedna nakon davanja uzorka. Doduse bilo je sve okej, ali ako ti se cini da je sve dobro i nemas problema s mjehurom i mokrenjem, nece za tjedan dana nista biti.

galicia avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Napišem post i onda skopčam da postoji još cijela stranica koju nisam pročitala.

Character, muž ili se boji da ne našteti bebi ili se ne može opustiti razmišljajući o njoj.
    Moga je bilo strah nakon one izvanmaternične. Meni to bezveze, ali ne mogu bez njega.
    Mislim, mogu, ali nije isto.

Jagodica, da, vjerojatno će biti tako. Čut ću kad se vrati iz vrtića.

Justme, Munkica je stavila super video, ali za tkanu maramu, ne za elastičnu.
    Potražit ću za elastičnu pa ti stavim.
    Nije teško, nakon par puta si kao profi.
    Cathy ti je napisala grupe.

Andy, super da si bolje i da su gljive pokrepale. Valjda će i grlo brzo proći.

galicia avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Justme, evo.
    https://www.youtube.com/watch?v=AiqgBbuXgS8
    Ovo ti je ispravno vezanje elastične marame.
    Uvijek, uvijek noge moraju biti ovako vani. Ima hrpa videa u kojima je beba krivo namještena.

Btw, možeš maramu ostaviti na sebi dok voziš, primjerice, ne moraš je svako malo iznova montirati (kao što moraš tkanu).

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Aha. Znaci prva preporucka je probati s elasticnom? Lakse cu ju uhvatiti?

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Citiraj hula.hop prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam kolica blago guglala i zakljucila da ne shvacam razliku. Otici cu u dva ducana isprobati par modela pa cu ih dalje guglati. Sestra kaze da probam kolica s bebom jer da je sa svima lako upravljati kad su prazna pa cu posuditi njezinog bebaca

Nemam pojma hoce otkazivati ovogodisnji sajam beba, 26-28.4 je. Tamo sam mislila uzeti kolica, budu dosta popusti..

Galicia, meni je kolegica posudila svoju elasticnu maramu pa cemo i njoj dati priliku. Prva je beba pa cemo svemu davati priliku i biti pametniji kad budemo skupa
    Ja sam danas isto krenula gledati kolica i
    Kako ćemo izabrati kolica, pojma nemam. Koje karakteristike uopće da gledam...
    Svaki savjet i preporuku prihvaćam.

OT: Veseli nas u trudnoći gledanje zadnjeg UZV i pratimo svaki dan na Pregnancy+ aplikaciji što se trenutno dešava s našom mrvicom.
    I veseli me maziti trbuhić koji se već lagano nazire (danas je 12+6)

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Nemam iskustva s elasticnom, ali da, elasticna se nesto lakse namjesta i veze. Mana joj je sto se ne moze bas koristiti za vece bebe zato sam se odlucila na tkanu lanenu. Na stranici nosenje beba pise da elasticna nije udobna i ne preporucuje se za bebe iznad 8 kg, iako pise da mogu i do 15 kg. https://nosenjebeba.com/2016/03/07/vrste-nosiljki/
    Mi smo doma vjezbali vezanje marame s velikom plisanom patkom.

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Imam ja jos posla to proučiti vidim ja

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Meni je super sto se kolica tice, dobila sam i necu se ni misliti. Ali bi bas tu maramu htjela i nadam se da ce beba voljeti ju. S njom bi mogla vratiti se na posao 2x tjedno po malo, isto i po malo trenirati, i s psima ici vani.

Alice molim te reci mi jesi ti pricala s gin o mirovanju? Molim te napomenu svaki put uz svoje postove da kontrakcije, visok rizik od otvaranja i ribanje kuce ne ide skupa da nebi slucajno koja cura ko ja vidjela i mislila da je to ok. Razgovaraj s gin, i radi sto ti on kaze da je najbolje. Samo me jako zabrinuo onaj post, radi drugih cura koje mozda guglaju.
    Ma nece pogresno ksontati jer je ocito da sam to uradila na svoju ruku. Meni su rekli da se primirim, da ne sjedim duze od 30 min u cugu (sto je za sad nemoguce dok ne nabavim stolic za krevet ali trpam se jastucima) i da cesto mijenjam polozaj, odnosno da najvise lezim na boku. Nisu spomenuli strogo mirovanje.Primiriti se.

Jesi li mislila da te to zabrinulo ili ovo sto se desilo na klinici? Mozda mogu to i ukloniti??Neko je prokomentariosa sta se desilo pa ja ispricah ono sto je javnost saznala.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Pokusam sama prijaviti post da sklone, ako skontam kome. :D Da ne bude na ovoj veseloj temi ali vjerujte i meni i drugarici koja je trudna je bas tesko palo pa smo ratsresene.

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Kako ste se raspisale! Sad kad nam zabrane pricanje (chatanje) zbog ove prijave

Dakle, umirem od smijeha na avion i na 2D u 3D cice

Meni je ginekologica zabranila seks do 14tt sto je jos ovaj tjedan pa me veseli brzo isticanje zabrane

Ja sam skuzila da sto sam trudnija to mi se cini dalje da ce beba stvarno doci i da treba sve to pripremiti. Kao pravi mali control freak osjecam se cudno u toj situaciji Jos uvijek cekam taj spol, onda ce doci stvari na svoje, sigurno! Onda cu napraviti excel tablicu s stvarima za nabaviti, usporedbama i analizama. Ili ce me beba pretvoriti u novu osobu

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ma bolje da sklone, javila sam pa sad.....a sex...i meni receno do 12. sedmice pa do narednog brisa pa sad krenuse bolovi i do daljnjeg....zaboravila sam i sta je to. Ne smijem ni dilso da stavim, osjecam se fuj radi ove ureplazme. :D

Sto se tice marama, i ja sam razmisljala o elasticnoj ali sam skuzila da je pretopla za ljeto pa odustala. Mozda cu kasnije nekad nosiljku probat. Voljela bih da imam posuditi od nekog da probamo jer nekad bebe nece u isti, a nisu nimal jeftine.

galicia avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Trebam jednu info.

Potvrdu o nesposobnosti za rad sam dobila danas od ginekologinje.
    Je li mi ona dovoljna za poslodavca ili moram i kod liječnika opće prakse prvo?

Btw, anemična sam, nizak mi je tlak, štitnjača mi šviće i nešto mi s urinom ne valja.
    Neee daaa mi seee opet sve nalaze vaditi.
    Muka mi je od načekavanja po čekaonicama.
    Papa je, srećom, ok.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Javi da nećeš ndoć raditi
    Skeniraj slikaj pošalji općoj praksi da ti otvori bo

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Pa ako si dobila onaj papir za komplikacije u t ne moras kod dr op.p.
    Ne znam dali govorimo o istoj stvari.
    Ja dobijem svaki mj potvrdu za komplikacije od gin z 2 primjerka, jedan za socijalno drugi za poslodavca

galicia avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Jelena O, hvala.

Justme, to što spominješ su doznake.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Galicia, odakle si? Inace gin daje doznake, vise se nejde kod dr opce prakse po njih. Samo sto ce ti doznake dati krajem mjeseca, a ovo dobijes da mozes poslodavcu dati. Ili kako JustMe kaze poslikas i posaljes. Ja sam voditelju poslikala i poslala da ima, a kasnije je pokupio, ostavila sam na radnom mjestu. I ako su ti otvorene komplikacije, onda ak dalje ne znas postupak bumo ti napisale. To si po sifri provjeris, pise ti na tom papiru kaj si dobila.
    Prije su dr.opce prakse otvarali bolovanja ali sad ginekolozi to sve rjesvaju. Bar u Hr

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Taj papir si dobila sad da imas na temelju cega otici s posla tj otvoriti bolovanje. Doznake ce ti dati na kraju mjeseca. Ma samo se javi onome ko ti to vodi, i pitaj kak da posaljes potvrdu o nesposobnosti. A po sifri koja ti treba pisati na tom papiru mozes vidjeti sta ti je otvoreno. Cisto ak te pitaju na poslu do kad te nema. Jer ako su komplikacije, znaci do daljnjeg.
    Kaj ti pise za ocekivano trajanje bolovanja? 90dana?

galicia avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Jagodica, Rijeka.
    Potvrdu kužim da trebam odnijeti poslodavcu, samo nisam znala moram li prije toga s tom potvrdom liječniku opće prakse.
    Za doznake znam, rekla sestra da dođem poslije 21. u mjesecu.
    To onda jednu nosim poslodavcu, drugu na HZMO?
    Ne sjećam se više što tamo sve nosim od dokumentacije.

Piše mi 90 dana očekivano trajanje i dg G0 (komplikacije u vezi trudnoće i porođaja - sad guglam).

galicia avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Justme, vratit ću se na marame i nošenje samo da se malo posložim.
    Imaš vremena.

Jagodica, zaboravila sam ti reći hvala. Hvala!

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Jutro radni i neradni narode!

Kakve ste? Ja vec u zadnje vrijeme oci otvorim u 6 i nece dalje...ali mi se oko 10 prispava pred posao. :D Kod nas obustavljena nastava (privremeno i preventivno) pa je mala sa mnom kuci i ako nista ne trebam je vodat u Muzicku. Malo vise ''mirovanja''.

Trenutno sam na cornflakes i vocni jogurt preko...trazi mi se to od jucer. :D

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Galicia, nemas beda i tak sam zaspala hahaha.
    Ma da, nejdes vise kod dr opce prakse po nista, sve samo gin. Prvi put ces morati u hzzo odnjeti: kopiju osobne, kopiju tekuceg racuna, R1 obrazac sa zadnjih 6 placa (to ti poslodavac daje) i doznake. I onda tamo kod njih samo samo ispunis kratki izvjestaj kad dodes predati. Mislim valjda, u Zg se ispunjava taj izvjestaj svaki put i daje se uz doznake. To ti je samo za prvi put, i onda svaki sljedeci mj odneses samo doznake i to je to. Jedne Hzzo, jedne poslodavcu.

Ja sam po pitanju hrane nekako vecinu trudnoce u nekom "jede mi se, a ne znam kaj" raspolozenju. I to me bas frustrira. Ugl mi se ne jede bas meso, to sam skuzila.

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Galicia i ja sam iz Rijeke, a obzirom na termine, vidimo se možda u rodilištu

Jagodica je sve lijepo napisala. Ginekolog otvara BO, daje ti potvrdu (koju šalješ nadređenom), nakon 21. (kod moje gin 24.) u mjesecu možeš podići doznake za taj mjesec,
    svakako ih nosiš kod poslodavca do kraja tekućeg mjeseca. Doznake daješ poslodavcu koji ti bar za prvi dio mjeseca mora dati potvrdu o prosjeku plaće s doznakom, prosjekom plaće i preslikom tekućeg ideš na HZMO. Tamo imaš još jedan obrazac za popuniti. Ja sam sve nosila prije tri dana pa mi je friško

Meni je jako lijepo biti na poslu, ali mi je imunitet skroz pao. Prvo ječmenac prošli tjedan pa prehlada preko vikenda i još šmrčem, pa sad imam herpes preko pola gornje usnice, plus jako slabo jedem, nemam apetita i hvata me kiselina na većinu hrane. Rekla sam šefu da ako ovo s koronom poludi da ću skratiti. A mislim da je neminovno da će poluditi. Do jučer sam govorila da svi paničare i da mi je samo bitno da se ne prenosi na bebu, ali kad sam jučer saznala da je kolegici s kojom sam sjedila satima muž u karanteni me uhvatio takav licemjerni strah i tako sam se osjećala kao nemajka. Jedva čekam ljeto i da sve te beštije od virusa umru.

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

I meni je muka vise ove corone i svega s njom samo zbog trudnoce, ali ono sto sam ja citala ne moze virus prijeci na bebu, na bebu samo antitijela prijedju.

galicia avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Alice, super za više mirovanja.
    Mi se isto u 6.15 ustajemo, a kad odu svi, ja ne mogu zaspati, a cijeli dan zijevam kao nilski konj.

Jagodica, hvala!
    I ja sam stalno gladna, a ništa mi se ne jede i puno toga mi se gadi. Meso jedva kuham svojima.

Hula hop, hvala i tebi!
    Nadam se da se nećemo sresti u rodilištu.
    Htjela bih roditi doma ako preokrenem dragog (indoktrinirani doktor kojemu je bolnica "najsigurnije mjesto za rađanje").
    I ako uopće granice budu prohodne (zbog primalje iz Slovenije).
    Muka mi je baš od te korone zbog panike javnosti i jer mislim da će sustav kolabirati ako krene loše.
    Da ne govorim kako država neće lipe imati nakon sušne turističke sezone.
    Hodam jučer Opatijom, prazna je. Opatija NIKAD nije prazna.

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Ja tamanim ferrero roche kuglice. Moram ih prestati kupovati jer sam u tjedan dana pojela cca 30 kom, ali danas smo bili/bile vrijedni i otrcali 8 km.

Mozda bismo mogle sastaviti listu? Imali smo ju na prosloj temi: Strahovi, panika..., a cini se da ce biti guzva u 9. i 10. mjesecu.

galicia avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Munkica, bravo za trčanje!
    Divno mi je to čuti, ali malo sf jer ne mogu zamisliti da dulje hodam trenutno, kamo li trčim.
    Vjerojatno me to anemija i nizak tlak *ebu.

Dragi odveo djecu na rođendan kod prijatelja, taman da se opet zavalim na kauč.

Listu termina ili?

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Da, da termina i spolova.

Meni je termin 3.10.
    Sljedeci petak vadim krv za nipt pa cemo za cca 14 dana znati i spol. Mm sumnja na decka, ja se nadam jos jednoj curki.

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Ima gore tema sa terminima.samo ju nema ko voditi hahahaha

Ja sam imala neki predosjecaj da je cura od pocetka.
    I evo cura lupka od jucer

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Ima gore tema sa terminima.samo ju nema ko voditi hahahaha

Ja sam imala neki predosjecaj da je cura od pocetka.
    I evo cura lupka od jucer
    Curica [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji173]
    Bravo!
    Mene iz početka pucalo da je djecak, sada curica...MM kaze da je curica od pocetka
    Posljednje uređivanje od character : 12.03.2020. at 18:07

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Citiraj galicia prvotno napisa Vidi poruku
    Munkica, bravo za trčanje!
    Divno mi je to čuti, ali malo sf jer ne mogu zamisliti da dulje hodam trenutno, kamo li trčim.
    Vjerojatno me to anemija i nizak tlak *ebu.

Dragi odveo djecu na rođendan kod prijatelja, taman da se opet zavalim na kauč.

Listu termina ili?
    Kod mene je nizak tlak, zaspem oko 18 i probudim se ujutro za posao u 6h, kao sa oka nisam sklopila...svaka cast na trcanju...ja zaspem u robi od posla. Uzas

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Citiraj character prvotno napisa Vidi poruku
    Curica [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji173]
    Bravo!
    Mene iz početka pucalo da je djecak, sada curica...MM kaze da je curica od pocetka
    Character, tako i ja, identicno! Meni bi mogli sutra biti rezultati niftya, najkasnije ponedjeljak.

Malo je beba jucer imala ubrzane otkucaje srca, 180, inace je 155-160, i u guglanju sto je opasno glede tog broja sam naisla na apsolutno medicinski nedokazanu tezu, ali eto zabave radi, da curice imaju vise otkucaja nego decki. Pa obzirom da smo mi stalno na gornjoj granici, mozda i je cura! Veselje za mamu!

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Justme, bravo za udarce! Bas mi je drago da sad i osjetis bebaca
    Posljednje uređivanje od hula.hop : 12.03.2020. at 19:01

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Oooo JustMe, jel se pocela javljati curica? To je sad to znaci, sluzbeno potvrdeno? Haha.

Ja sam se valjda rodila sa niskim tlakom pa ga ni ne osjetim. Sad kak je zatoplilo, na momente mi dode onako cudno u glavi kad duze stojim. Onda sjednem pa je dobro hahaha. Mjerila sam prekjucer bio mi je 92/58 i to sam osjetila bas da je malo pao. Zato je u pocetku trudnice i bio sok kad mi je isao do 140/90. Srecom normaliziralo se.
    Moj termin 8.7. a danas sam uspjela na sekundu uhvatiti malca na videu kak se javlja iznutra da pokazem tati (njegovom, ne svom).

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Je je. Mislim barem da je. Nije dugo i nije cesto, ali eto... to je to napokon. I ja docekala hahahahaah. Sad cekamo da i tata osjeti. ♡
    Sto tata kaze kad je vidio mahanje?
    Meni je preslatko kad se rastopi.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Moj muz ima smijesak koji je rezerviran posebno za te momente lijepe vezane za trudnocu i bebaca. Prefora mi je to. JustMe, e sad ako ti bude kao meni (ne znam jel svima tako) imas jedno mjesec dana cekanja da to sve krene intenzivnije i cesce. Ja sam se stalno pitala kad ce pojacati aktivnost, onda sam skuzila da moram biti strpljiva jer da stvarno ide postepeno. A ima i logike. Eco sad sa 23tt sam u fazi da na oko vidim ako uhvatim neko jace migoljenje

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Vjerovatno kako smo jucer pisali o spolovima, ja sanjam sinoc da sam radila test onaj sa sodom bikarbonom i urinom i da mi se kao coca cola zapjenio (neki dan gledala na you tubeu) i to kao znaci djecak. Vec 2.put sanjam djecaka od kako sam trudna.. jutros prije posla budala ide raditi test, nista se ne pjeni. Ne smijem muzu ni reci jer ce mi reci da sam pukla hahahahahahaha

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Jutro! Ja kao zombi-nesanica me uhvatila.

Just Me, uzivaj u udarcima!

Ja ne znam onda sta je s amnom, ja sam pravo rano migoljenja osjetila (oko 15 tt-koji dan rnaije ili kasnije), vec sa 17-18 (koliko se sjecam) smo na oko vidjeli i snimali i svi osjetili pod rukom....a sad sa 23 tt to je parti po cijeli dan...dok hodam, sjedim, radim, lezim, stomak skace kroz majicu se vidi. Ponekad i skocim koliko me sutne. Mozda jer mi je trbusni zid tanak pa zato brzo i plocicse dobijem. :D Sa kcerkom je bilo dosta aktivno aki manje definitivno i kasnije. Znala je i ona drmnut nogom u zeludac da mi oci ispadnu. Ovog malca u glavnom osjetim, rijetke periode dana ne osjetim. Nadam se samo da se necu brinuti kada naraste jos pa bude prinudjen da se primiri. Mi se svi druzim sa stomakom redovno. Simpa momenti skroz. Jeidno ja nagovaram svog d amu pjeva pjesmicu, nema sanse. Nije tepajuci tip. :D

galicia avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Ništa od liste onda, a?

Meni je 19.09. termin, ne znam što nosim, gremlina možda.
    Nifty sam radila prošli četvrtak, još čekam i sad mi već nije svejedno jer inače bude brže.

Za prvog sam silno htjela da bude muško (jer sam oduvijek htjela imati starijeg brata pa, kao, da on bude stariji brat sljedećem djetetu).
    Za drugog sam znala da je muško iako sam željela curicu.
    Sad još više želim curicu, a nekako i mislim da je. Ako nije, posvađat ćemo se.

Išla opet vaditi krv za hormone štitnjače i odnijela urin za urinokulturu.
    Došla doma, osjećam se pretučeno.
    Brine me ovo vjerojatno zatvaranje škola i vrtića jer ću pozvijeriti da svojom dvojicom divljaka doma.
    I ovako hodam kao dugo mrtav zombi.

Justme, bravo za curkicu!

Character, vjerojatno bih i ja tako oko 18-19h zaspala da nemam ove svoje dvije krvopijice.
    Taman tad mi padne život ka drop što bi kaz'li Dalmatinci.
    za test.

Hulahop, kad si vadila Nifty?

Jagodica, bravo za malog glumca! I nasmiješenog tatu.

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Evo liste:

Jagodicabobica 8/7 (m)
    Alice in Chains 10/7 (m)
    Justme409 15/7 (z)
    Hula.hop 14/9 (x)
    Galicia 19/09 (x)
    Munkica 03/10 (x)
    Ivana S