Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2947

Tema: Online nastava

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj rosa prvotno napisa Vidi poruku
    I zaposliti tisuće novih profesora ili povećati normu postojećim kohortama tako da rade 12 sati dnevno 24/7?
    Ja sam odavno za to da se ukinu škole s 3-10-15 učenika i vozi ih u centralu. Time bi se oslobodilo dosta nastavnog kadra za zapošljavanje u krajevima gdje ima učenika...

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam odavno za to da se ukinu škole s 3-10-15 učenika i vozi ih u centralu. Time bi se oslobodilo dosta nastavnog kadra za zapošljavanje u krajevima gdje ima učenika...
    Citirala sam tvoj post gdje spominješ transformiranje razreda od po 28 učenika u razrede od 20 učenika.

To veze nema s ovim kaj si mi odgovorila.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj rosa prvotno napisa Vidi poruku
    Citirala sam tvoj post gdje spominješ transformiranje razreda od po 28 učenika u razrede od 20 učenika.

To veze nema s ovim kaj si mi odgovorila.
    Ima jer si tvrdila da bi trebalo zaposliti tisuće nastavnika. Ja kažem da su već zaposleni samo nisu efikasno iskorišteni tj . produktivnost im je ispodprosječna. Resource leveling na nivou našeg cijelog školskog sustava bi bila jako dobra mjera...

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Ima jer si tvrdila da bi trebalo zaposliti tisuće nastavnika. Ja kažem da su već zaposleni samo nisu efikasno iskorišteni tj . produktivnost im je ispodprosječna. Resource leveling na nivou našeg cijelog školskog sustava bi bila jako dobra mjera...
    Gle, da se usvoji standard od 20 učenika: nitko sretniji od nas nastavnika!

No, mislim da jedinice lokalne samouprave i županije nikad neće dopustiti ukidanje mikro-škola.
    Jer bi se automatizmom povuklo još stotine drugih nelogičnosti i rasipanja novaca.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •