Character, zao mi je za alergiju...u trudnoci cesto dodju neke stvari sa kojima inace nemamo probleme.
Sto se tice odnosa, ne mogu ti pomoc, zaboravila sam i sta je to. :D No, citala sma da moze izazvti blage ali bezopasne kontrakcije neko vrijeme nakon odnasa jer orgazam tako utice na maternicu valjda ali opet ne znam.
Ja i dalje vagam izmedju dva misljenja. Cas sam mirna , cas se prepadnem. OK, grlic nije toliki problem iako je mekan i nalegla beba ali je ureapllazma ono sto je rizik i sto se ne zna kako ce svoje odraditi nevezano za grlic...tipa izazivanje pucanja vodenjaka i sl. Pricala sam s amuzem pa smo kontali da ne idem sutra primit kako je dogovoreno,nego naredne sedmice u 31 tt pa da bar ima te neke fore do 43 tt kada je najkriticnije. Znate ono....imam osjecaj da ne trebaju uopce ali u pozadini si ne bi mogla oprostiti da krene i da je njegov stav (jer ipak me gleda dole cijelo vrijeme) bio onaj pravi. Znam da sam dosadna ali vjerujem da razumijete moje dileme.....mene jedino sta odgovara od toga je sto sma vidjela d amogu biti povezane sa adhd i hiperaktivnostu ne tako nekim stvarima ali ipak to ije dokazano da moze doci do tog od tih doza u kasnoj trudnoci. Sa druge strane kontam ako dodje do prijevremenog, a ne primim -posljedice mogu biti daleko vece tako da je taj nedokazani rizik kontam zanemarljiv. Citam da su ih mnoge zene primale i sve OK. Mnogima na kraju nije ni trebalo no ucijek ima ono nesto.....ja da nemam ureaplazmu ne bih razmisljala ovoliko....ona bas zna biti le bitch.
Oprostite opet na mojim problemima ali ovako nekako se osjecam lakse kada izbacim to iz sebe.