Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2660

Tema: Sto nas veseli u trudnoci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

A legenda od gin hahahahaah. Mozda se on igra s vama hahahahahaahaan
    Meni kad je nogama.dolje bila nije bio bas siguran pa je radio jos vag uvz zbog mjerenja cervixa.i tad je vidio bolje.
    Ajme.zamisli kako je ovima kojima dr kaze curica ce doci, a ono rodi se decko hahaaha

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj justme409 prvotno napisa Vidi poruku
    A legenda od gin hahahahaah. Mozda se on igra s vama hahahahahaahaan
    Meni kad je nogama.dolje bila nije bio bas siguran pa je radio jos vag uvz zbog mjerenja cervixa.i tad je vidio bolje.
    Ajme.zamisli kako je ovima kojima dr kaze curica ce doci, a ono rodi se decko hahaaha
    Mojoj frendici ginekologica koja je bila u zamjeni ovog kod kojeg ja sad idem je rekla da je curica... Nakon toga je isla na 4D uzv i tamo su joj rekli da je decko... Pripremila ona lijepo sve za deckica doma iiii rodila curicu! Ziva istina!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Andydea123 prvotno napisa Vidi poruku
    Mojoj frendici ginekologica koja je bila u zamjeni ovog kod kojeg ja sad idem je rekla da je curica... Nakon toga je isla na 4D uzv i tamo su joj rekli da je decko... Pripremila ona lijepo sve za deckica doma iiii rodila curicu! Ziva istina!
    E ti su najbolji
    Znam i ja jedan primjer sličan,ali njima je bilo svejedno kojeg je spola a i kaj budu obukli budućoj bebi

Moš misliti kako je teško takvim roditeljima . Da se nasmijem ha ha ha
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 30.04.2020. at 07:56

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    E ti su najbolji
    Znam i ja jedan primjer sličan,ali njima je bilo svejedno kojeg je spola a i kaj budu obukli budućoj bebi

Moš misliti kako je teško takvim roditeljima . Da se nasmijem ha ha ha
    Jelena, zasto se gotovo samo uvijek javis na ovaj topic i to dobrano frustrirano kad spominjemo spolove beba? Nije pitanje zlonamjerno nego me čisto zanima.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Mozda da mu drugi put recem da mi pokusa vaginalno provjerit? Mislim da bi me ubio hahahahaha. I vjerojatno bi me pitao di se ja to informiram hahahahaha.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •