Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
Grči me u želucu kad ovo čitam.
Jadna mala.
Ja je ne bih forsirala i zapravo, rekla bih joj da to ne mora raditi.
Dijete plače, ima probavne tegobe...zbog čega, zooma? Ma kaj got.
Pa to je mučenje za nju.
Moja ima 19,5 godina i svaki put nekoliko puta naglasi kako je par puta provjerila da joj slučajno nije kamera uključena jer isto to ne voli.
Povučena je, samozatajna i ne voli snimanja, kamere i sl.
tako da, ja bih razgovarala s učiteljicom da se malena oslobodi toga zbog izrazite nelagode i kraj priče.
Postoje i drugi načini, a ne da malena plače, grči se...ma užas. jadno dijete.
Evo, prošlo je i to dosta dobro. Radila se nova lekcija, pisano dijeljenje pa ih nije ispitivala. Evo sad kaže da će joj drugi put biti lakše i da joj nije bilo tako strašno kako je mislila.
Prije nego je počelo me nazvala i rasplakala se ali sam ju ja ohrabrila...rekla sam joj kako je hrabra, kako jedina ostaje sama, kako se ne boji biti sama nakon potresa, pa što je onda jedan mali Zoom.
Procijenila sam da bi to ipak moglo dobro proći kao što sam procijenila da nećemo raditi zadatak za Dan škole u kojem se na određenu glazbu trebalo plesti i pjevati a mi smo ih trebali snimati i tu je dobila tantrum. To sam ocijenila da stvarno nema potrebe.
Tanči vjeruj mi da ju pustimo oko svega zbog čega ona plače i zbog čega ju boli trbuh vjerojatno ne bi ni prohodala .
Sve procijenim i mogu reći da ju ipak dobro poznajem da znam što u nekom trenutku može a što bi joj bio preveliki zalogaj. S ovim danas ja prvo nisam bila sama na čistom ali evo dobro se sve odvilo.