Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2947

Tema: Online nastava

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

U većini škola boravak ima samo 1. I 2. Razred, i to ne svi razredi.

Osim toga, vidim da.HZJZ govori o skupinama od 9 djece, a razredi kod nas imaju i po 26, 27 učenika, znači trebali bi se dijeliti na 3 a ne na 2.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    U većini škola boravak ima samo 1. I 2. Razred, i to ne svi razredi.

Osim toga, vidim da.HZJZ govori o skupinama od 9 djece, a razredi kod nas imaju i po 26, 27 učenika, znači trebali bi se dijeliti na 3 a ne na 2.
    Ovo mozda vrijedi za vise razrede. U skoli koju moja djeca pohađaju prvašici imaju razrede od 17-18 ucenika. Cetvrtasi 21-23. Neki od njih upadaju u skupine za koje je HZJZ dao preporuku da ne idu (kronicni bolesnici, zive u kucanstvima s ugrozenim osobama i sl.).
    Dakle određen broj vec u startu ne moze pohađati nastavu.
    Treba uzeti u obzir da su razredi najbrojniji u velikim urbanim sredistima. Manja mjesta imaju manje razrede, u kojima se ove preporuke mogu prilicno lako provesti.
    Zagreb je doista ugrozen potresom, ali to je postao lokalni politicki problem, a ne epidemioloski.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo mozda vrijedi za vise razrede. U skoli koju moja djeca pohađaju prvašici imaju razrede od 17-18 ucenika. Cetvrtasi 21-23. Neki od njih upadaju u skupine za koje je HZJZ dao preporuku da ne idu (kronicni bolesnici, zive u kucanstvima s ugrozenim osobama i sl.).
    Dakle određen broj vec u startu ne moze pohađati nastavu.
    Treba uzeti u obzir da su razredi najbrojniji u velikim urbanim sredistima. Manja mjesta imaju manje razrede, u kojima se ove preporuke mogu prilicno lako provesti.
    Zagreb je doista ugrozen potresom, ali to je postao lokalni politicki problem, a ne epidemioloski.
    Ovo vrijedi za sve razrede u mnogim školama u Zagrebu. Kod moje kćeri u razredu ih je od 1. do 8. razreda bilo 27

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo vrijedi za sve razrede u mnogim školama u Zagrebu. Kod moje kćeri u razredu ih je od 1. do 8. razreda bilo 27
    Svakako, sigurna sam da postoje i razredi od 30 ucenika, al to nije niti sukladno pedagoskim standardima niti je prava slika Hrvatske u kojoj prosjecno ima 13 ucenika po razredu.
    Posljednje uređivanje od betty blue : 02.05.2020. at 15:13

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    Svakako, sigurna sam da postoje i razredi od 30 ucenika, al to nije niti sukladno pedagoskim standardima niti je prava slika Hrvatske u kojoj prosjecno ima 13 ucenika po razredu.
    Možda i nije u skladu ali nisu mi broj učionica u skladu s brojem učenika.naša škola do prošle godine je bila trosmjenska i to godinama,tj. već od druge godine postojanja,kako to objasniti?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •