Ja sam mislila da samo u filmovima ima treptanja i cvrkutanja u svrhu obavljanja posla na šalteru.

Služim se samo ljubaznim pristupom na šalterima i u 99% slučajeva mi prođe. Ako mislim da je neki moj zahtjev izvan njihovog uobičajenog posla, kažem da mi je žao što ih zamaram i da sam svjesna toga, ali da ne znam kako bih drugačije riješila problem. Lijepo zamolim da mi to naprave ako je u njihovoj mogućnosti, i gotovo uvijek mi kažu da nema problema. Naravno da postoji i određeni postotak onih bezobraznih, ali vjerujem da su oni takvi prema svima, ne samo prema meni. Njih zamolim da me upute nekom drugom. I to mi isto prođe, ili me stvarno pošalju negdje ili jednostavno naprave.

Nikad nisam morala ni treptati i ništa slično, ali ja to ne bih ni mogla jer nisam baš taj tip. Zapravo bih bila jako bijesna da moram to raditi da bih dobila papir ili nešto po što sam već došla. Ne znam jel to ulazi u to da nemam socijalnu inteligenciju ili da nemam socijalne vještine.

Ni ja nemam preferencije po spolu. Svejedno mi je. Imala sam loša iskustva i sa muškarcima i sa ženama, jednako kao i dobra. Prijatelja isto imam i žena i muškaraca, s tim da mi je najbolja prijateljica ženska osoba. Ali jednako tako da je neki muškarac s kojim sam se družila ispao toliko divan kao što je ona, situacija bi bila obrnuta.