Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1648

Tema: Radovi u vrtu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Kako vasi vrtovi? Kod nas je najezda malih crnih usiju po svom zelenon povrcu grozno...špricali danas sa mjesavinom praska za pecivo i vode ne znam koliko ce pomoci..

Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    Kako vasi vrtovi? Kod nas je najezda malih crnih usiju po svom zelenon povrcu grozno...špricali danas sa mjesavinom praska za pecivo i vode ne znam koliko ce pomoci..
    Prije 3 tjedna sam nabrala koprive i namočila, smrdi grozno, ali dobra je za zaljevanje svega osim paradajza,graška, luka i češnjaka, (Za to kažu da je bolji gavez) e, sad u teoriji znam da je dobra i za špricanje po ušima (kod mene su na svemu od kamilice do blitve, sve ih je puno), ali ne znam u kojem omjeru i kroz šta da procjedim da mi ne zaštopa onu rupicu na prskalici?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Mrs Happy prvotno napisa Vidi poruku
    Prije 3 tjedna sam nabrala koprive i namočila, smrdi grozno, ali dobra je za zaljevanje svega osim paradajza,graška, luka i češnjaka, (Za to kažu da je bolji gavez) e, sad u teoriji znam da je dobra i za špricanje po ušima (kod mene su na svemu od kamilice do blitve, sve ih je puno), ali ne znam u kojem omjeru i kroz šta da procjedim da mi ne zaštopa onu rupicu na prskalici?
    Procijedi kroz krpu.Uzmi staru pelenu ili gazu, moze i stara majica.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •