Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2947

Tema: Online nastava

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Za male?
    Moj je prošli tjedan išo na terapije unaprijed smo rekli i tak je ispričala

Za velike?
    Pao nam jedan dan sistem doma i na taj način sam ispričala tak da se nije mogla javiti na nastavu,uredno zapisano da nije prisutna
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 05.06.2020. at 10:32

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Za male?
    Moj je prošli tjedan išo na terapije unaprijed smo rekli i tak je ispričala

Za velike?
    Pao nam jedan dan sistem doma i na taj način sam ispričala tak da se nije mogla javiti na nastavu,uredno zapisano da nije prisutna
    Mi objektivno nemamo razloga za nedolazak i za ispriku. Ako će se tražiti od liječnika, neće nam dati sigurno, ona je dijete u školu slala već nakon 5. dana antibiotika.
    Prva dva tjedna nismo mogli jer se pozivalo samo djecu koja su na produženom boravku i tražilo se da roditelj dovodi i odvodi djecu. Sada čim netko postavi pitanje oko povratka u školu bude ušutkan od šačice roditelja koji podilaze učiteljici kojoj se očito neda doći. Znam da su zadnja dva tjedna ali se isto tako pitam i kakvu poruku djetetu šaljem neslanjem na nastavu a ide redovito na treninge (koji traži veliku fizičku bliskost).

Naputak ministarstva nam je kristalno jasan, očito se kod nas ne provodi. Ne znam jel pametno dijete samo poslat u ponedjeljak ujutro jer ovo zaista više nema smisla.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj kvizorama prvotno napisa Vidi poruku
    Prva dva tjedna nismo mogli jer se pozivalo samo djecu koja su na produženom boravku i tražilo se da roditelj dovodi i odvodi djecu. Sada čim netko postavi pitanje oko povratka u školu bude ušutkan od šačice roditelja koji podilaze učiteljici kojoj se očito neda doći.
    Ja mislim da ovo treba nekome prijaviti, nije na učiteljici niti roditeljima da stvaraju atmosferu koja odgovara ljude od slanja djece u školu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •