Za male?
Moj je prošli tjedan išo na terapije unaprijed smo rekli i tak je ispričala
Za velike?
Pao nam jedan dan sistem doma i na taj način sam ispričala tak da se nije mogla javiti na nastavu,uredno zapisano da nije prisutna
Za male?
Moj je prošli tjedan išo na terapije unaprijed smo rekli i tak je ispričala
Za velike?
Pao nam jedan dan sistem doma i na taj način sam ispričala tak da se nije mogla javiti na nastavu,uredno zapisano da nije prisutna
Posljednje uređivanje od jelena.O : 05.06.2020. at 10:32
Mi objektivno nemamo razloga za nedolazak i za ispriku. Ako će se tražiti od liječnika, neće nam dati sigurno, ona je dijete u školu slala već nakon 5. dana antibiotika.
Prva dva tjedna nismo mogli jer se pozivalo samo djecu koja su na produženom boravku i tražilo se da roditelj dovodi i odvodi djecu. Sada čim netko postavi pitanje oko povratka u školu bude ušutkan od šačice roditelja koji podilaze učiteljici kojoj se očito neda doći. Znam da su zadnja dva tjedna ali se isto tako pitam i kakvu poruku djetetu šaljem neslanjem na nastavu a ide redovito na treninge (koji traži veliku fizičku bliskost).
Naputak ministarstva nam je kristalno jasan, očito se kod nas ne provodi. Ne znam jel pametno dijete samo poslat u ponedjeljak ujutro jer ovo zaista više nema smisla.