Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
Ok, mozemo reci sto bi bilo da pobijedi lijeva opcija u RH. Opet se tu vracam prvenstveno na ekonomske slobode pojedinaca, buduci da manje vise svaka lijeva opcija zagovara socijalisticko upravljanje ekonomijom (ako sam u krivu, neka me netko ispravi). Samim socijalistickim upravljanjem ekonomijom i drustvom, radikalno se smanjuje mogucnost odlucivanja pojedinca o drugim aspektima zivota (obrazovanje i zdravstvo ponajprije). Ako govorimo o ideologijama u smislu ljudskih prava, tu stavljam naglasak na odgoj i edukaciju djece, gdje se roditeljima u obrazovnim institucijama namece liberalan odgoj u smislu homoseksualnih brakova i posvajanja djece i opcenito tema vezanih uz LGBT populaciju. Onaj dio vrijednosnih ideologija koji apsolutno podrzavam, bez zadrske, su pitanja nasilja (prvenstveno nad zenama) i ekologija (ali i temi ekologije treba studiozno pristupiti a tu mi se cini da nema dovoljno temeljitosti).
Na koji nacin socijalisticko upravljanje (mislim da nitko nema rijec socijalizam u programu) utjece na obrazovanje a na koji nacin na zdravstvo, tj sto bi nam bilo drugacije nego sada? Jer i jedno i drugo su jos uvijek javni servisi, kao su oduvjek bili. Osim ako se ne zalazes za privatizaciju zdravstva i obrazovanja. Kako bi lijevo orjentirana vlada oduzela i ugrozila neko pravo u zdravstvu ili obrazivanju?

I mozes li molim te pojasniti sto znaci "nametanje liberalnog odgoja u smislu homoseksualnih brakova...". Jel to znaci da se namece homoseksualni brak djeci ili im se namece homoseksualni brak kao jedini ispravan ili se djecu odgaja protiv hetero braka a za homo brak?