Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1844

Tema: Upisi na faks

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku
    Onaj iz grma, prešao u wc. Tako varaju.
    Prepisuju u wcu? Kako?

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Prepisuju u wcu? Kako?

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
    Vrlo jednostavno. Samo trebaju imati mob skriven ili u wc-u ili jos bolje, negdje uz tijelo.
    Cim kazu da nisu ponijeli mob sa sobom, pod sumnjom su (jer tko od teenića danas mob ostavlja doma ) ili imaju varijantu da neki stari mob odloze na stol za stvari, a svoj imaju u džepu.
    (Naravno da ih ne pretresamo i trazimo drugi mob po gacama).
    I onda kad odu na wc imaju minuta taman dosta da na netu nađu vezano za temu eseja. Procitaju, zapamte, šeraju odmah materijal u grupu tako kad drugi dođe na "wc" moze odmah citati materijal.

I tako ima cijela grupa gotovo isti tekst eseja.

Ili su ih nastavnici pustili da rade sto hoce, sto mi je manje vjerojatno.
    Sumnjam da bi se nasla grupa nastavnika koja bi se tako kockala s radnim mjestom.

(Najmanje dva dezurna u ucionici, jedan nastavnik dezurni ispred vrata , koordinator i zamjenik koji setaju i osluskuju stanje. )

Bas da svi puste da klinci rade sto hoce? Malo vjerojatno.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Zaboravila napisati: u registar se unosi u kojoj minuti je koji ucenik isao na wc u pratnji kojeg dezurnog.
    U NCVVO-u kasnije to usporede i ako se vidi da je cijela grupa isla na wc u prvom dijelu eseja, dok stignu sve pohvatati i napisati, jasno ko dan.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj rosa prvotno napisa Vidi poruku
    Vrlo jednostavno. Samo trebaju imati mob skriven ili u wc-u ili jos bolje, negdje uz tijelo.
    Cim kazu da nisu ponijeli mob sa sobom, pod sumnjom su (jer tko od teenića danas mob ostavlja doma ) ili imaju varijantu da neki stari mob odloze na stol za stvari, a svoj imaju u džepu.
    (Naravno da ih ne pretresamo i trazimo drugi mob po gacama).
    I onda kad odu na wc imaju minuta taman dosta da na netu nađu vezano za temu eseja. Procitaju, zapamte, šeraju odmah materijal u grupu tako kad drugi dođe na "wc" moze odmah citati materijal.

I tako ima cijela grupa gotovo isti tekst eseja.

Ili su ih nastavnici pustili da rade sto hoce, sto mi je manje vjerojatno.
    Sumnjam da bi se nasla grupa nastavnika koja bi se tako kockala s radnim mjestom.

(Najmanje dva dezurna u ucionici, jedan nastavnik dezurni ispred vrata , koordinator i zamjenik koji setaju i osluskuju stanje. )

Bas da svi puste da klinci rade sto hoce? Malo vjerojatno.
    Naivno?
    I svi u tri minute pohvataju cijeli esej ,na ne moj mi pričati budalaštine

Velim veća je vjerojatnost pošto je pola eseja ponovljen da su pričali o tome ili i učestvovali u probnom,moj recimo nije mogo predati esej ali njegova grupa je s pritom komentirala esej i usporedbe,moj je imao dosta podudarnosti s svojom grupom.samo nekolicina je i mogla baš napraviti cijeli online esej.
    To su klinci koji su skupa učili s tom profom i pripremali se zajedno za ispit,jel i onda to prepisivanje?
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 27.06.2020. at 23:08

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •