Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
Ja stvarno nemam zeluca reci da sam zadovoljna da ce nam drzavu i dalje voditi toliko korumpirana stranka.
Dapace, pausalno bih rekla da je korumpiranost potpuno skliznula s trona najomrazenijeg atributa neke stranke, a na njeg se popelo sto? Nesposobnost (SDP-a) i otimacina stednje? Zar su nam prioriteti doista tako poslozeni?.

Tko smo to "mi" u ovome "nam"? Mi ovdje na Rodi, ljudi po društvenim mrežama, svi glasači ukupno?

Zar je itko, tko je ovdje (ili bilo gdje drugdje) raspravljao o Kate Peović i Beri mislio da su to naši istinski problemi? Ja nisam. Ali da ću raspravljati i zgražati se o HDZ-u i Škori, pa nakon toliko desetljeća više neću... još nismo spremni da ih se riješimo, i trajat će još to koje desetljeće, i jednostavno mi se ne da trošiti raspravu na to. Svatko tko će ići razmišljati malo o ovom narodu dalje od zagrebačkih kvartova nikada neće moći zaključiti ništa drugo doli da će HDZ (i neke desne stranke) pobjeđivati. I da će SDP imati glasača dok su živi ovi koji zapravo glasaju za Ivicu Račana, ako ne i za Titu. Ankete kažu da je njihovo glasačko tijelo pretežno 65+. A takvih je trećina stanovništva. Dakle 1/3 stanovništva će se uvijek podijeliti između te dvije stranke, a mlađi će glasati ili desno ili neće izaći.

Tako da se meni osobno niti sekundu vremena ne da trošiti na HDZ, korupciju i slične teme...

Ali evo, Možemo je dobilo hrpu mjesta, vidim tu neki prostor da se još više razmašu za 4 godine. A za 16 godina imamo neke šanse da se stvari malo više promijene... .