Citiraj domaćica prvotno napisa Vidi poruku
E to bi bilo baš super, za tjedan dana idem dr da mi popuni papire, pa ne bi bilo loše da točno znam kako treba. Nalaze sam sve kopirala, osobne i zdravstvene i karticu tekućeg računa. Još mi fali zamolba i taj zahtjev od dr. Valjda je to onda to.
Planiram to odmah i osobno predati u Margaretsku
Bok. Prema zahtjevu HZZO- Zahtjev i prijedlog za upućivanje na liječenje u inozemstvo 2020
1. podaci - dr ispunjava tvoje osobne podatke
2. dijagnoza - "ženska neplodnost"
3. podaci o tijeku - ovisi o tvojim nalazima, ali meni piše "niska rezerva što upućuje na prijevremenu menopauzu (perimenopauza). Indicirano lijećenje u inozemstvu"
4. Razlozi - "zbog niske rezerve, trudnoću je moguće ostvariti uz doniranu jajnu stanicu"
5. vrsta- "za donaciju oocita u inozemstvu. Postupak medicinski pomognute oplodnje (IVF/ET uz donaciju oocita). Postupak će se obavljati u 2 odlaska (1. odlazak na konzultacije i pregled oba partnera, a 2. odlazak IVF/ET uz donaciju oocita)"
6. prijedlog - meni je "Acibaden Sistina, Skopje, Makedonija"
7. očekivano - "1. odlazak - 1 dan; 2. odlazak 3 dana"
8. prijedlog prijevoza - ja stavila avion, ali oni plaćaju odnosno vraćaju lovu samo za samo najjeftiniji - bus ("javni prijevoz")
9. potreba pratnje - "da; 1. i 2. odlazak; član obitelji"
10. potreba smještaja za dijete- "ne" (smještaj općenito plaćate sami)
11. napomena - "predložen postupak je po prijedlogu Referentnog centra Ministarstva zdravstva za humanu reprodukciju" ( nakon što ti liječnik u Petrovoj ispuni sve i potpiše i požigira, zahtjev ide na njihovu Komisiju da još oni daju svoj amen - meni je 3 droktora potpisalo; jedno vrijeme čekaš)
12. izjava- pazi: potpisujete se oboje (ti i muž/partner)

Pazi da su žigovi i potpisi na tom zahjevu. Kada ti je gotovo, ideš u HZZO u Magaretska 3 (blizu Trga)- super su gospođe. Napomena - nadam se da si se već javila u Makedoniju jer ti oni mailom moraju poslati dopis da te primaju na liječenje. Taj dopis i zahtjev predaješ HZZO-u (zajedno s ostalim kopijama nalaza). Nakon što ti odobre, vode te u HZZO Dalmatinska (kod Frankopanske). Pravnica je tamo super . Kad dobiješ njihovo Rješenje (glasi na muža/partnera i tebe).