Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
Ajme blizi se Bozic, nemam nikakve ideje za poklone za djecu 9 (m) i 11god.(ž)

Ne zelim da to bude iskazivanje zelja za sto vecim materijalnim poklonom, pa ih ni ne pitam.Iako skromni su oni ne mogu rec.

Al sam sad zato u problemu, nemam ideje.

Sta ste vi svojima? Neki savjet, preporuka?

Odmah iskljucujem mobitele, igrice i sl.gadgete. Jedino to znam da necu.
Pa taj uzrast je najzahvalniji za kupovanje poklona - puno toga ih veseli, a puno toga se i nudi. Muller ima sve živo (bar je nekad imao).
Društvene igre, kreativni ili eksperimentalni setovi, dječje knjige ili enciklopedije...

Meni je sve teže birati poklon, kako dijete postaje sve starije, približava se kategoriji odraslih kojima ne znam što pokloniti osim toga, ovo online-školovanje je težište bacilo na neke sasvim druge stvari.
Za rođendan je, npr., dobio pojačivač signala za WiFi i to mu je najkorisniji predmet u sobi, bez toga ne bi mogao pratiti nastavu.
Kako u zadnje vrijeme reorganiziramo životni prostor da bude više mjesta za rad od kuće, sad će dobiti novu radnu stolicu za pisaći stol (da njegovu postojeću, koja se već malo rasklimala, možemo mi iskoristiti za dodatno radno mjesto ).
Dobit će vjerojatno i neke sitnice koje biciklistima život znače (držač za mobitel i komplet zakrpa za gume).
Knjige bih mu rado poklanjala, ali na žalost nema ih kad čitati, jedva i lektiru pročita. Ipak, mislim da bi mu ova knjiga mogla biti zanimljiva. Nedavno su je komentirali na satu etike, pa me doma ispitivao o njoj.