Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1206

Tema: Pokloni za nadolazece praznike?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ne razumijem ovo čuđenje na stvarima za školu kao poklon, al okej

lili, ako želiš fitness narukvicu, ne znam čemu se ograničit na Lidl
    ja sam lani dobila xiaomi, i ove godine namjeravamo uzeti starijem takvu, samo noviji model
    naručit preko e-kupi, mislim da je oko 300kn
    i maloj naručujemo poklon preko weba tako da te konkretno obilaske dućana smo preskočili

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    Ne razumijem bilo kakvo čuđenje bilo kakvim stvarima za poklon.
    Pretpostavljam da u siromašnim obiteljima baš te potrebne stvari djeca i dobivaju kao poklon.
    Babyboys, pokon tvoje mame me baš raznježio.

J. ove godine nema nekih velikih želja. Pidžamu na gingerbread mana koju nisam našla, ali ajde našla sam neku majicu.
    Što je veća to ja manje umam ideja a i ona želja. Razmišljala sam kako je opsjednuta s engleskim jezikom u zadnjih godinu dana. Engleski uči u školi stranih jezika već 4.-tu godinu, a od ove godine joj je to i 2. jezik u OŠ. Razmišljam kako inače voli knjige da joj uzmem neku knjigu na engleskom ili o engleskom ili nešto u tom stilu primjereno za njenu dob, a da je zanimljivo. Ima netko kakvu ideju?
    Napravila mi je ove godine adventski kalendar s citatima na engleskom jeziku pa možda nešto i u tom stilu.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Ne razumijem bilo kakvo čuđenje bilo kakvim stvarima za poklon.
    Pretpostavljam da u siromašnim obiteljima baš te potrebne stvari djeca i dobivaju kao poklon.
    Babyboys, pokon tvoje mame me baš raznježio.

J. ove godine nema nekih velikih želja. Pidžamu na gingerbread mana koju nisam našla, ali ajde našla sam neku majicu.
    Što je veća to ja manje umam ideja a i ona želja. Razmišljala sam kako je opsjednuta s engleskim jezikom u zadnjih godinu dana. Engleski uči u školi stranih jezika već 4.-tu godinu, a od ove godine joj je to i 2. jezik u OŠ. Razmišljam kako inače voli knjige da joj uzmem neku knjigu na engleskom ili o engleskom ili nešto u tom stilu primjereno za njenu dob, a da je zanimljivo. Ima netko kakvu ideju?
    Napravila mi je ove godine adventski kalendar s citatima na engleskom jeziku pa možda nešto i u tom stilu.
    Gregov dnevnik je dobar početak za čitanje na engleskom: https://znanje.hr/product/diary-of-a-wimpy-kid-1/251122

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Gregov dnevnik je dobar početak za čitanje na engleskom: https://znanje.hr/product/diary-of-a-wimpy-kid-1/251122
    Vidiš.. A Gregov dnevnik obožava... Moram pronjuškat što ima na hrvatskom da ne uzmem isti.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Vidiš.. A Gregov dnevnik obožava... Moram pronjuškat što ima na hrvatskom da ne uzmem isti.
    Ove su relativno jednostavne, samo ne znam ima li ih: http://juniebjones.com/

Mozda Magic Tree House, a i ovo je ok za, recimo, citanje osmogodisnjaka ovdje koji su at-grade-level: https://shop.scholastic.com/parent-e...545646239.html

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    ni ja

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove