Stranica 21 od 25 PrviPrvi ... 111920212223 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,001 do 1,050 od 1206

Tema: Pokloni za nadolazece praznike?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Moja ima online na tabletu kombinirano s mobitelom

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Dnevno?
    Ne. Ukupno

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Meni se laptop isto čini kao prilično fin poklon za srednjoškolca/studenta. Ja sam svojoj kćeri bila planirala laptop kupiti za rođendan, ali obzirom na online nastavu kupili smo ga ranije. Isto ima doma desktop računalo, a laptop ne koristi samo za školu, pa onda može ga nositi sa sobom i na more, tako da mislim da je to itekako bio poklon a ne pribor za školu. Za rođendan je dobila sitnicu, podsjetili smo je na laptop

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Onda ja ne bi razmišljala ,pogledala,pa bi nešto drugo,ili možda kupila pa poslije Veri prodala Nano
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 14.12.2020. at 17:55

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ja isto za rodjendan planiram podsjetiti na dobijene vece darove za bozic, ali iz iskustva znam kako kratko pamte

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Meni se laptop isto čini kao prilično fin poklon za srednjoškolca/studenta. Ja sam svojoj kćeri bila planirala laptop kupiti za rođendan, ali obzirom na online nastavu kupili smo ga ranije. Isto ima doma desktop računalo, a laptop ne koristi samo za školu, pa onda može ga nositi sa sobom i na more, tako da mislim da je to itekako bio poklon a ne pribor za školu. Za rođendan je dobila sitnicu, podsjetili smo je na laptop
    Tako je moj mlađi sin trebao dobiti laptop za rođendan koji je usred ljeta u kolovozu. Nije bio doma, kasnije je radio, mi krecili stan...Laptop smo napokon kupili početkom akademske godine. Zaslužio ga je, jer je cijelu srednju školu završio na odbačenom laptopu mog brata, koji je bio star kad ga je dobio. To se zvalo rođendanski poklon iako mu je darovan mjesec i pol nakon datuma rođendana. Nebitno...Sad za Božić smo kupili printer jer nam svima treba, a pod bor će čokolade i eventualno majice.

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    moji su odabrali poklone
    on zeli ps5, a ona laptop ili iphone
    draga su to i skromna djeca
    btw, meni je laptop savrsen poklon

njoj sam kao iznenadjenje bila kupila pivo pod, za snimanje videa, na kraju nije bila nesto odusevljena, i sad cu ga vratiti
    a mislila sam da sam savrseno pogodila
    ubuduce pitam
    summer, umirem

a meni se baš to "pivo" čini super fora

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    ja isto za rodjendan planiram podsjetiti na dobijene vece darove za bozic, ali iz iskustva znam kako kratko pamte [emoji38]
    mozes ti podsjecati koliko zelis, sto je bilo, bilo je
    taj pivo mi super izgleda

moj nema nekih zelja, sve sto ja pomislim da bih mogla, njemu je bezveze. on bi recimo oslobodenje od skole i svo vrijeme svijeta za igrice i igre

Poslano sa mog SM-A515F koristeći Tapatalk

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dobro je da nisam kupila aparat za espresso. Ona bi električnu gitaru
    Posljednje uređivanje od NanoiBeba : 14.12.2020. at 20:36

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

A pojačalo?

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

i meni je 'pivo' super
    koriste ga i profesori, yt, beauty influencerice...
    ali... ne moze se koristiti unutar tiktoka
    mozes samo snimiti video i uploadati ga naknadno
    i to je ubilo svaku privlacnost i korisnost
    ja, kako ne koristim tiktok, nisam o tome razmisljala i eto

sin je vec narucio da za proljetni rodjendan zeli vecu klavijaturu, osam oktava
    to sam cak sklona i uslisiti, samo da ovu postojecu svaki tjedan ne vucaramo od mog do tatinog stana i natrag
    Posljednje uređivanje od summer : 14.12.2020. at 20:50

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro je da nisam kupila aparat za espresso. Ona bi električnu gitaru
    ajme nano...

Poslano sa mog SM-A515F koristeći Tapatalk

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

summer ovo mi je bas fora.
    no pokloni su svi vec kupljeni. bojim se da do neke nove prilike cemo preskociti. ali bas je cool.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku
    Moja 15-godisnjakinja ce dobiti ovu knjigu, stariji sin neku gamersku tipkovnicu i misa, a mala je zapela za cry baby tigrica koju bas nigdje ne mogu naci.... moram vidjeti s njom neku alternativu. Malenom nista, kupila mu baka i to mu je dosta zasad, dok ne zna prigovarati jos.
    Kako je kod nas puno djece skupilo se dosta igracaka po kuci pa svako malo gledam rjesavati se viska a s druge strane opet kupujemo povremeno nove. Zao mi je da mlađa (6g.) bude zakinuta za neke igracke koje su trenutno aktualne jer ima doma svasta ali to nije ono sto je sama odabrala. Kako vi razmisljate po tom pitanju?

budući da imam šestogodišnjakinju doma ja ću reći svaka čast igračkama starije djece, ali kupi djetetu LOL lutkicu, bar jedan hatchimals, candylocks i onu što izraste iz pitara i kukaj kako su skupe te p**** kao i mi svi ostali. mislim, ne sve odjednom
    vidi da li ti je za tog tigrića dobra alternativa Pomsies. Kad je B. poželila da joj kupim "macu jednoroga što se omota oko ruke" mislila sam da izmišlja. Ali to naravno postoji.
    Uglavnom slatke su, mijenja raspoloženje pa ovisno o boji očiju i zvukovima koje ispušta trebaš je nahranit, pomazit, stavit spavat itd.. prede, smije se, podriguje ima ih posvuda, od Konzuma do Mullera, i pogledaj malo jer cijene znaju varirat dosta

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ivana s i ja sam za to da kupis lutkicu

nano pa to je slicno sta ne

ja sam pitala svog jutros sta bi on, naravno da nema pojma, nista mu ne treba tako da sam opet na pocetku. razmisljam o sportskom satu, mozda bi mu to bilo fora jer ga nagovorim digod da trci samnom pa bi mu mozda to bio dodatni poticaj

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku
    Moja 15-godisnjakinja ce dobiti ovu knjigu, stariji sin neku gamersku tipkovnicu i misa, a mala je zapela za cry baby tigrica koju bas nigdje ne mogu naci.... moram vidjeti s njom neku alternativu. Malenom nista, kupila mu baka i to mu je dosta zasad, dok ne zna prigovarati jos.
    Kako je kod nas puno djece skupilo se dosta igracaka po kuci pa svako malo gledam rjesavati se viska a s druge strane opet kupujemo povremeno nove. Zao mi je da mlađa (6g.) bude zakinuta za neke igracke koje su trenutno aktualne jer ima doma svasta ali to nije ono sto je sama odabrala. Kako vi razmisljate po tom pitanju?
    odlična ideja za knjigu.
    a što se mlađe djece u obitelji tiče, ja mislim da prosječno dijete danas teško da je ičim zakinuto,
    i mi vadimo igračke od starijih, od kojih su mnoge skladištene kod bake pa nisu u vidokrugu,
    a ja sam sve uredno spremila da im ne fale dijelovi i doista ih ovi mlađi doživljavaju kao nove, jer
    su im zanimljive...ovo šibanje svakog mjeseca novih trendovskih igračaka mi je iritantno imala ja 1 ili više djece.
    mi smo nastojali kupovati legiće, playmobile i tako neke klasike i doista, među njihovim legićima ima još i mojih komada kada
    sam bila mala...
    naravno da nije da mlađi nikad ne dobiju ništa... i ne mislim da su zakinuti,
    još uvijek je to dovoljno, većina klinaca je danas pretrpana igračkama

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    vidi da li ti je za tog tigrića dobra alternativa Pomsies. Kad je B. poželila da joj kupim "macu jednoroga što se omota oko ruke" mislila sam da izmišlja. Ali to naravno postoji.
    Uglavnom slatke su, mijenja raspoloženje pa ovisno o boji očiju i zvukovima koje ispušta trebaš je nahranit, pomazit, stavit spavat itd.. prede, smije se, podriguje ima ih posvuda, od Konzuma do Mullera, i pogledaj malo jer cijene znaju varirat dosta
    I bar po web dućanima su rasprodane. Još uživo možda i ima negdje za kupiti. Ja gledam alternativu za ono čudo što grebe iz kutije van.
    To moja želi.
    Našla sam nešto slično, e sada nema jednoroga... https://www.bubamara.eu/igracke-i-kr...s-figura-24815

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

budući da imam šestogodišnjakinju doma ja ću reći svaka čast igračkama starije djece, ali kupi djetetu LOL lutkicu, bar jedan hatchimals, candylocks i onu što izraste iz pitara i kukaj kako su skupe te p**** kao i mi svi ostali. mislim, ne sve odjednom

tang, problem je sto imamo vec sve od navedenog, zato mi i postaje mucno od igracaka jer se skupilo svega, nije da mi bas sve kupujemo, nedavno je imala rođendan.
    Rekla sam joj nema te lutkice koju je htjela pa je odabrala alternativu, od 500kn, pa sam narucila.
    Moram podhitno napravit akciju pa baciti potrgane igracke i igre kojima fale djelovi. Da malo lakse disem.

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

ja sam 11.godišnjakinji kupila David Walliamsa na engleskom
    https://www.amazon.co.uk/Boy-Dress-D.../dp/0007279043
    u knjižari na Trgu
    e sad, tražila sam zapravo nešto takvo na njemačkom ali nisam našla,
    pošto je kasno za naručivanje, da li mi možete preporučiti gdje mogu naći knjige ili stripove
    za mlade na njemačkom u zadnji čas
    Posljednje uređivanje od orange80 : 15.12.2020. at 14:17

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Moj mali voli Davida,čitao je sam na hrvatskom

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    I bar po web dućanima su rasprodane. Još uživo možda i ima negdje za kupiti. Ja gledam alternativu za ono čudo što grebe iz kutije van.
    To moja želi.
    Našla sam nešto slično, e sada nema jednoroga... https://www.bubamara.eu/igracke-i-kr...s-figura-24815
    ajme web shopovi su totalno poharani, ja sam se nešto premišljala oko ormara za Barbie i nestao mi pred očima

ivana s, već sam se prepala da curka nema nijednu LOL lutkicu, ja to ne bih mogla podnijeti, sad mi je lakše

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

ivana s, već sam se prepala da curka nema nijednu LOL lutkicu, ja to ne bih mogla podnijeti, sad mi je lakše
    To bi bilo stvarno zabrinjavajuce

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Kad smo kod poklona, što mislite o onim go pro camerama (action camere)? Razmišljam o tome za kćer od 11 godina. Naravno, neku koja je ispod 1000kn jer ima ih i jaaako skupih.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Vidiš.. A Gregov dnevnik obožava... Moram pronjuškat što ima na hrvatskom da ne uzmem isti.
    Ove su relativno jednostavne, samo ne znam ima li ih: http://juniebjones.com/

Mozda Magic Tree House, a i ovo je ok za, recimo, citanje osmogodisnjaka ovdje koji su at-grade-level: https://shop.scholastic.com/parent-e...545646239.html

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Moja jos nema pet, ali pandemijska obitelj ima osmogodisnjakinju (koja crpi ideje od dvanaestogodisnje polusestre) pa... imam problema. LOL lutkice, Hatchimals, Pikmu pops, mislim da su ove sto rastu Blume (to je zapravo ukenjala svekrva jer je izvukla iz nekog kutka pa su obje cure podivljale), onda Polly Pocket lutkice, a bile su i neke Boxy Girl aktualne neko vrijeme.

Imamo, naravno, macu jednogoroga (odnosno na kraju je odabrala macu bez rogova) koji se mota oko ruke, ali plesao je samo pola sata, valjda. Premala je ruka. Mojoj je to valjda za struk. Zapravo, grozno je to sto se ta zivotinja ponekad javi sama od sebe usred noci.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    Kad smo kod poklona, što mislite o onim go pro camerama (action camere)? Razmišljam o tome za kćer od 11 godina. Naravno, neku koja je ispod 1000kn jer ima ih i jaaako skupih.
    A zanima li ju to, i za što bi koristila? Mi smo kćeri kupili kameru za rođendan negdje u toj dobi, tad je bila jako zaiinteresirana za snimanje filmova.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

mm je meni prije par godina kupio tu kameru za neke sitne pare na ebayu. eno je stoji. poslužila je svrsi za jednom kad mi je trebala, ali ni to nije bila neka sreća. ako hoćeš da bude dobro, moraš dati više para za takve stvari. a pitanje je koliko je to isplativo, jer njih za svim brzo prođe volja.

danas je stigla vreća za boks za srednjeg. može se instalirat i vani i unutra i ima donju gurtnu za stabilnost. valjda će zadovoljiti potrebe sad kad nema treninga.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moja ima go pro. Kupila ju je sama od džeparca. Najviwe ju je koristila na skijanju kad mi ju zakvačila na kacigu. Al onda je snimala frendove. Nje nema ni na jednoj snimci.

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Moja ima go pro. Kupila ju je sama od džeparca. Najviwe ju je koristila na skijanju kad mi ju zakvačila na kacigu. Al onda je snimala frendove. Nje nema ni na jednoj snimci.
    I moja je go pro koristila na skijanju, lijepo se može nakeljiti na kacigu .
    Ali i ljeti, go pro može snimati i pod morem, fora je...
    S tom je kamericom zabilježila i svoja školska putovanja...
    Snimila je predobre filmove s njom, a kad je htjela da se i ona vidi, držala ju je u ruci, ili pak dala nekom drugom da snima.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da da. I pod morem je imala odličnih snimki. Zaboravila sam na to a čak je i mene fotkala.
    Fora "igračka"

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    kvalitetne kamere nema bas ispod 1000kn. a go pro za 11godisnjakinju je po meni preskup sport osim ako to mala bas jako jako zeli i to joj mozete bez problema priustit

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    kvalitetne kamere nema bas ispod 1000kn. a go pro za 11godisnjakinju je po meni preskup sport osim ako to mala bas jako jako zeli i to joj mozete bez problema priustit
    Slažem se u potpunosti!

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Vilenjak uvijek kaže, hvala, ne trebam ništa. Ispod puno borova dobit će kao i prethodnih godina legiće jer sastavlja divovske jahte i makete brodova, ispod mog će biti praktično - ruksak i štapovi za planinarenje.

Natuknuo je Play Station, nije ga ni igrao ruku na srce, pričaju u razredu, no nemamo TV, a i nemam namjeru da ga lijepim dodatno za igrice, kad već imam misiju da svakodnevno čita i boravi na zraku. Nemajka.
    Posljednje uređivanje od palčica : 16.12.2020. at 05:33

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
    Vilenjak uvijek kaže, hvala, ne trebam ništa. Ispod puno borova dobit će kao i prethodnih godina legiće jer sastavlja divovske jahte i makete brodova, ispod mog će biti praktično - ruksak i štapovi za planinarenje.

Natuknuo je Play Station, nije ga ni igrao ruku na srce, pričaju u razredu, no nemamo TV, a i nemam namjeru da ga lijepim dodatno za igrice, kad već imam misiju da svakodnevno čita i boravi na zraku. Nemajka.
    Palčice mislim da pametno postupaš, mi smo jedna od rijetkih obitelji iz razreda svog sina koja ništa takvo ne nabavlja. Ništa mu ne nedostaje, uvijek nešto kreativno smisli sa sestrom, imaju punooo legića, dosjete se 100 čudesa, a kad on i njegovi dečki idu na igru kod nekoga to je uvijek jedno te isto PS zato su mame voljele da dolaze kod nas jer se onda zabave na drugačiji način a jedino mi nemamo iz ekipe PS ni bilo kakve igrice. Kad je lijepo vrijeme, uvijek i isključivo vani provode vrijeme s ekipom, rad.danima poslije škole i vikendom naravno.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ja sam svom na kraju kupila sat, hvala tang na ideji nebi se toga inace sjetila!
    uzela sam im i vrecu za sjedenje da mi ne sjede na podu kad igraju ps, to me izludjuje! to sam uvalila svojoj mami da im da jer inace uvik kupi nesto nepotrebno sta mi skuplja prasinu.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Nemoj sad o PS-u, mb, vidis da se taman prica da je zlo zla.

Mi ga nemamo. Ali imamo Nintendo Switch. A uz to i Lego i dvoriste s penjalicom, kajak, bicikle, skije....

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

kaae kako kome
    s obzirom na ovo novo normalno spasi jer igraju igrice online i pricaju s prijateljima. ne vidim nista lose u umjerenom igranju igrica.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ja nisam nigdje navela da je zlo zla. Povremeno vikendom igra, sat vremena dnevno. S obzirom na potencijal svog djeteta još uvijek smatram da mu je ljepše čitati, biciklirati, planinariti, igrati šah i izrađivati makete. To je stvar izbora unutar obitelji. Nemamo TV, netko ne bi znao tako živjeti, mi s lakoćom.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja nisam nigdje navela da je zlo zla. Povremeno vikendom igra, sat vremena dnevno. S obzirom na potencijal svog djeteta još uvijek smatram da mu je ljepše čitati, biciklirati, planinariti, igrati šah i izrađivati makete. To je stvar izbora unutar obitelji. Nemamo TV, netko ne bi znao tako živjeti, mi s lakoćom.
    A bome ni ja čitam i gledam tko je to napisao.

Palčice meni su prekrasno aktivnosti kojima se Vilenjak bavi, želim mu da što duže ostane u tome

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Pa joj, zezam se. Mala beba je natrcala taman s PS2 nakon dva posta "protiv".

Mi imamo televizor, ali u principu sam ga ja otkrila prije par mjeseci. A to sto imamo Nintendo nikako ne znaci da im je uskraceno bicikliranje ili sport, cak i sah. Planinarenja nema jer nemamo planine.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

za planine Kaae

Ja nemam pojma šta bi svome mužu, kad ga pitam nikako da se izjasni ... kaže ne treba mu ništa..nastavi li tako dobit će par MEXX gaća iz Lidla koje su u katalogu od sutra ipak bi mu nešto drugo.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 16.12.2020. at 09:50

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo, moji su već " odrasla" djeca al nemamo ništa od toga. I to ne zato kaj je to naš način odgoja neg ove moje to nije zanimalo. Da je, vjerojatno bi kupili jer imamo i TV i komp.

Inače, možda ipak kupim aparat za espresso. I to isključivo zbog pisanja na ovoj temi

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Nano

ako volite piti kavu onda je aparat super igracka. MM je kupio aparat nesto prije prvog zatvaranja. I uziva u njemu svakodnevno. Ja ne pijem kavu, mislim da sam si napravila 2/3 kave bezkofeinske.
    Ali on bas uziva, nekidan sam mu kupila i nove salice za kavu. za espresso i za obicnu.

edit. nije kupio espresso aparat, vec onaj drugi s omrazenim kapsulama.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 16.12.2020. at 09:58

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

evo ja naručila, čini mi se fora

da li netko ima
    https://www.decathlon.hr/stol-za-sto...d_8501776.html
    Posljednje uređivanje od orange80 : 16.12.2020. at 09:59

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj orange80 prvotno napisa Vidi poruku

da li netko ima
    Ima moj kolega s posla, to su smjestili u vikendici. Odlična stvar. Po potrebi rasklopiš ili makneš...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj orange80 prvotno napisa Vidi poruku

da li netko ima

Meni je ovo mraak ideja. Morat ću do Decathlona, možda dobijem neku ideju

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Taj nema mogućnost samotreniranja,čini mi se

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    za planine Kaae

Ja nemam pojma šta bi svome mužu, kad ga pitam nikako da se izjasni ... kaže ne treba mu ništa..nastavi li tako dobit će par MEXX gaća iz Lidla koje su u katalogu od sutra ipak bi mu nešto drugo.
    tema za muževe je tu
    baci oko, možda dobiješ neku ideju a da nisu gaće
    Posljednje uređivanje od emily : 16.12.2020. at 11:38

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Taj nema mogućnost samotreniranja,čini mi se
    Onaj koji to ima košta višestruko: https://www.decathlon.hr/stol-ppt-50...d_8318564.html

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Najstariji role, srednji skejt, mali romobil

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •