Moja ima online na tabletu kombinirano s mobitelom
Moja ima online na tabletu kombinirano s mobitelom
Meni se laptop isto čini kao prilično fin poklon za srednjoškolca/studenta. Ja sam svojoj kćeri bila planirala laptop kupiti za rođendan, ali obzirom na online nastavu kupili smo ga ranije. Isto ima doma desktop računalo, a laptop ne koristi samo za školu, pa onda može ga nositi sa sobom i na more, tako da mislim da je to itekako bio poklon a ne pribor za školu. Za rođendan je dobila sitnicu, podsjetili smo je na laptop![]()
Onda ja ne bi razmišljala ,pogledala,pa bi nešto drugo,ili možda kupila pa poslije Veri prodalaNano
Posljednje uređivanje od jelena.O : 14.12.2020. at 17:55
ja isto za rodjendan planiram podsjetiti na dobijene vece darove za bozic, ali iz iskustva znam kako kratko pamte![]()
Tako je moj mlađi sin trebao dobiti laptop za rođendan koji je usred ljeta u kolovozu. Nije bio doma, kasnije je radio, mi krecili stan...Laptop smo napokon kupili početkom akademske godine. Zaslužio ga je, jer je cijelu srednju školu završio na odbačenom laptopu mog brata, koji je bio star kad ga je dobio. To se zvalo rođendanski poklon iako mu je darovan mjesec i pol nakon datuma rođendana. Nebitno...Sad za Božić smo kupili printer jer nam svima treba, a pod bor će čokolade i eventualno majice.
Dobro je da nisam kupila aparat za espresso. Ona bi električnu gitaru![]()
Posljednje uređivanje od NanoiBeba : 14.12.2020. at 20:36
i meni je 'pivo' super
koriste ga i profesori, yt, beauty influencerice...
ali... ne moze se koristiti unutar tiktoka
mozes samo snimiti video i uploadati ga naknadno
i to je ubilo svaku privlacnost i korisnost
ja, kako ne koristim tiktok, nisam o tome razmisljala i eto
sin je vec narucio da za proljetni rodjendan zeli vecu klavijaturu, osam oktava
to sam cak sklona i uslisiti, samo da ovu postojecu svaki tjedan ne vucaramo od mog do tatinog stana i natrag![]()
Posljednje uređivanje od summer : 14.12.2020. at 20:50
summer ovomi je bas fora.
no pokloni su svi vec kupljeni. bojim se da do neke nove prilike cemo preskociti. ali bas je cool.
budući da imam šestogodišnjakinju domaja ću reći svaka čast igračkama starije djece, ali kupi djetetu LOL lutkicu, bar jedan hatchimals, candylocks i onu što izraste iz pitara
i kukaj kako su skupe te p**** kao i mi svi ostali. mislim, ne sve odjednom
vidi da li ti je za tog tigrića dobra alternativa Pomsies. Kad je B. poželila da joj kupim "macu jednoroga što se omota oko ruke" mislila sam da izmišlja. Ali to naravno postoji.
Uglavnom slatke su, mijenja raspoloženje pa ovisno o boji očiju i zvukovima koje ispušta trebaš je nahranit, pomazit, stavit spavat itd.. prede, smije se, podrigujeima ih posvuda, od Konzuma do Mullera, i pogledaj malo jer cijene znaju varirat dosta
ivana s i ja sam za to da kupis lutkicu
nanopa to je slicno sta ne
ja sam pitala svog jutros sta bi on, naravno da nema pojma, nista mu ne trebatako da sam opet na pocetku. razmisljam o sportskom satu, mozda bi mu to bilo fora jer ga nagovorim digod da trci samnom pa bi mu mozda to bio dodatni poticaj
![]()
odlična ideja za knjigu.
a što se mlađe djece u obitelji tiče, ja mislim da prosječno dijete danas teško da je ičim zakinuto,
i mi vadimo igračke od starijih, od kojih su mnoge skladištene kod bake pa nisu u vidokrugu,
a ja sam sve uredno spremila da im ne fale dijelovi i doista ih ovi mlađi doživljavaju kao nove, jer
su im zanimljive...ovo šibanje svakog mjeseca novih trendovskih igračaka mi je iritantno imala ja 1 ili više djece.
mi smo nastojali kupovati legiće, playmobile i tako neke klasike i doista, među njihovim legićima ima još i mojih komada kada
sam bila mala...
naravno da nije da mlađi nikad ne dobiju ništa... i ne mislim da su zakinuti,
još uvijek je to dovoljno, većina klinaca je danas pretrpana igračkama
I bar po web dućanima su rasprodane. Još uživo možda i ima negdje za kupiti. Ja gledam alternativu za ono čudo što grebe iz kutije van.
To moja želi.
Našla sam nešto slično, e sada nema jednoroga... https://www.bubamara.eu/igracke-i-kr...s-figura-24815
tang, problem je sto imamo vec sve od navedenog, zato mi i postaje mucno od igracaka jer se skupilo svega, nije da mi bas sve kupujemo, nedavno je imala rođendan.
Rekla sam joj nema te lutkice koju je htjela pa je odabrala alternativu, od 500kn, pa sam narucila.
Moram podhitno napravit akciju pa baciti potrgane igracke i igre kojima fale djelovi. Da malo lakse disem.
ja sam 11.godišnjakinji kupila David Walliamsa na engleskom
https://www.amazon.co.uk/Boy-Dress-D.../dp/0007279043
u knjižari na Trgu
e sad, tražila sam zapravo nešto takvo na njemačkom ali nisam našla,
pošto je kasno za naručivanje, da li mi možete preporučiti gdje mogu naći knjige ili stripove
za mlade na njemačkom u zadnji čas
Posljednje uređivanje od orange80 : 15.12.2020. at 14:17
Moj mali voli Davida,čitao je sam na hrvatskom
Kad smo kod poklona, što mislite o onim go pro camerama (action camere)? Razmišljam o tome za kćer od 11 godina. Naravno, neku koja je ispod 1000kn jer ima ih i jaaako skupih.
Ove su relativno jednostavne, samo ne znam ima li ih: http://juniebjones.com/
Mozda Magic Tree House, a i ovo je ok za, recimo, citanje osmogodisnjaka ovdje koji su at-grade-level: https://shop.scholastic.com/parent-e...545646239.html
Moja jos nema pet, ali pandemijska obitelj ima osmogodisnjakinju (koja crpi ideje od dvanaestogodisnje polusestre) pa... imam problema.LOL lutkice, Hatchimals, Pikmu pops, mislim da su ove sto rastu Blume (to je zapravo ukenjala svekrva jer je izvukla iz nekog kutka pa su obje cure podivljale), onda Polly Pocket lutkice, a bile su i neke Boxy Girl aktualne neko vrijeme.
Imamo, naravno, macu jednogoroga (odnosno na kraju je odabrala macu bez rogova) koji se mota oko ruke, ali plesao je samo pola sata, valjda. Premala je ruka. Mojoj je to valjda za struk.Zapravo, grozno je to sto se ta zivotinja ponekad javi sama od sebe usred noci.
![]()
mm je meni prije par godina kupio tu kameru za neke sitne pare na ebayu. eno je stoji. poslužila je svrsi za jednom kad mi je trebala, ali ni to nije bila neka sreća. ako hoćeš da bude dobro, moraš dati više para za takve stvari. a pitanje je koliko je to isplativo, jer njih za svim brzo prođe volja.
danas je stigla vreća za boks za srednjeg. može se instalirat i vani i unutra i ima donju gurtnu za stabilnost. valjda će zadovoljiti potrebe sad kad nema treninga.
Moja ima go pro. Kupila ju je sama od džeparca. Najviwe ju je koristila na skijanju kad mi ju zakvačila na kacigu. Al onda je snimala frendove. Nje nema ni na jednoj snimci.
I moja je go pro koristila na skijanju, lijepo se može nakeljiti na kacigu.
Ali i ljeti, go pro može snimati i pod morem, fora je...
S tom je kamericom zabilježila i svoja školska putovanja...
Snimila je predobre filmove s njom, a kad je htjela da se i ona vidi, držala ju je u ruci, ili pak dala nekom drugom da snima.![]()
Da da. I pod morem je imala odličnih snimki. Zaboravila sam na to a čak je i mene fotkala.
Fora "igračka"
Vilenjak uvijek kaže, hvala, ne trebam ništa. Ispod puno borova dobit će kao i prethodnih godina legiće jer sastavlja divovske jahte i makete brodova, ispod mog će biti praktično - ruksak i štapovi za planinarenje.
Natuknuo je Play Station, nije ga ni igrao ruku na srce, pričaju u razredu, no nemamo TV, a i nemam namjeru da ga lijepim dodatno za igrice, kad već imam misiju da svakodnevno čita i boravi na zraku. Nemajka.
Posljednje uređivanje od palčica : 16.12.2020. at 05:33
Palčice mislim da pametno postupaš, mi smo jedna od rijetkih obitelji iz razreda svog sina koja ništa takvo ne nabavlja. Ništa mu ne nedostaje, uvijek nešto kreativno smisli sa sestrom, imaju punooo legića, dosjete se 100 čudesa, a kad on i njegovi dečki idu na igru kod nekoga to je uvijek jedno te isto PSzato su mame voljele da dolaze kod nas jer se onda zabave na drugačiji način a jedino mi nemamo iz ekipe PS ni bilo kakve igrice. Kad je lijepo vrijeme, uvijek i isključivo vani provode vrijeme s ekipom, rad.danima poslije škole i vikendom naravno.
ja sam svom na kraju kupila sat, hvala tang na idejinebi se toga inace sjetila!
uzela sam im i vrecu za sjedenje da mi ne sjede na podu kad igraju ps, to me izludjuje! to sam uvalila svojoj mami da im da jer inace uvik kupi nesto nepotrebno sta mi skuplja prasinu.
Nemoj sad o PS-u, mb, vidis da se taman prica da je zlo zla.
Mi ga nemamo. Ali imamo Nintendo Switch. A uz to i Lego i dvoriste s penjalicom, kajak, bicikle, skije....![]()
kaaekako kome
s obzirom na ovo novo normalno spasi jer igraju igrice online i pricaju s prijateljima. ne vidim nista lose u umjerenom igranju igrica.
Ja nisam nigdje navela da je zlo zla. Povremeno vikendom igra, sat vremena dnevno. S obzirom na potencijal svog djeteta još uvijek smatram da mu je ljepše čitati, biciklirati, planinariti, igrati šah i izrađivati makete. To je stvar izbora unutar obitelji. Nemamo TV, netko ne bi znao tako živjeti, mi s lakoćom.
Pa joj, zezam se. Mala beba je natrcala taman s PS2 nakon dva posta "protiv".
Mi imamo televizor, ali u principu sam ga ja otkrila prije par mjeseci. A to sto imamo Nintendo nikako ne znaci da im je uskraceno bicikliranje ili sport, cak i sah. Planinarenja nema jer nemamo planine.![]()
za planine Kaae
Ja nemam pojma šta bi svome mužu, kad ga pitam nikako da se izjasni ... kaže ne treba mu ništa..nastavi li tako dobit će par MEXX gaća iz Lidlakoje su u katalogu od sutra
ipak bi mu nešto drugo.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 16.12.2020. at 09:50
Evo, moji su već " odrasla" djeca al nemamo ništa od toga. I to ne zato kaj je to naš način odgoja neg ove moje to nije zanimalo. Da je, vjerojatno bi kupili jer imamo i TV i komp.
Inače, možda ipak kupim aparat za espresso. I to isključivo zbog pisanja na ovoj temi
Nano
ako volite piti kavu onda je aparat super igracka. MM je kupio aparat nesto prije prvog zatvaranja. I uziva u njemu svakodnevno. Ja ne pijem kavu, mislim da sam si napravila 2/3 kave bezkofeinske.
Ali on bas uziva, nekidan sam mu kupila i nove salice za kavu. za espresso i za obicnu.
edit. nije kupio espresso aparat, vec onaj drugi s omrazenim kapsulama.
Posljednje uređivanje od spajalica : 16.12.2020. at 09:58
evo ja naručila, čini mi se fora
da li netko ima
https://www.decathlon.hr/stol-za-sto...d_8501776.html
Posljednje uređivanje od orange80 : 16.12.2020. at 09:59
Taj nema mogućnost samotreniranja,čini mi se
tema za muževe je tu
baci oko, možda dobiješ neku ideju a da nisu gaće
Posljednje uređivanje od emily : 16.12.2020. at 11:38
Onaj koji to ima košta višestruko: https://www.decathlon.hr/stol-ppt-50...d_8318564.html
Najstariji role, srednji skejt, mali romobil