Bilbo hvala na objasnjenju, jednostavno nemozes sve zapamtiti a i bilo je to vec davno.

Nedaj se obeshrabriti. Netko moze i super savrsene nalaze imati i da ne dolazi do trudnoce niti prirodne niti putem ivf. Pravilo je da pravila nema. Ja sam imala jako lose nalaze i dosta su cure tu burno reagirale na forumu, ali kako god do trudnoce je doslo. Tesko da bi me netko u Hr s tako visokim FSH uzeo uopce u postupak. Ja nista nisam znala, vjerojatno su mi se mnoge i smijale.

Amh hormon....2013-te se malo gdje u Hr uopce moglo testirati i nasi dr su na njega odmahivali rukom ako se nevaram. Vjerovali su antralnim folikulima, uzv i odnos fsh i lh. Ja sam svoj vadila u Synlabu tada prije 7 godina i to su odredjen dan imali kad su vadili pa su javljali zenama jer mozes bilo kojeg dana ciklusa i prikupljeni uzorci su se slali u Njemacku pa sam tako par dana taj nalaz cekala. Sad ga radi svaka bolnica. Tad je jedino mozda mozda Vinogradska radila.

Ako sam sta tu na forumu naucila je dok god dobijes ok broj js i one se oplode i lijepo dijele, i ako su ti embriji bez fragmentacija treba pokusati sa vlastitim js. Vidi biolog kakve su ti js jer radi s njima.

Svakakvih prica ima a jedna forumasica Nabla je davno navela primjere s visokim FSH a da su spontano ostale trudne. Ako to nadjem ostavit cu ti link da procitas.

Koji si dan od transfera? Transfer je nulti dan!