Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Citiraj Bilbo-mali prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala vam, cure
    Tu smo da damo sve od sebe s onime sta trenutno imamo. I da se ne obeshrabrimo, samo pozitivo!
    Slazem se, Branca.
    To se velike stvari i nisu za zez..
    U kojoj si ti fazi?
    Ja sam mislila sad s ovim ciklusom krenut u prirodni fet. Ali kako su uveli propusnice i pitanje je kako će voziti busevi i avioni, mislim da ću odustati. 2. dan ciklusa mi je i pretpostavljam da bi doli trebala biti negdi oko nove godine za transfer. Dr. L mi je nakon zadnjeg neuspjelog ivf-a dao da napravim genetske i imunološke pretrage. Danas ću dignuti još nalaze za trombofiliju jer sam još samo njih čekala, pa ću se javiti dr. L da vidim sto on kaže. Da nisu zakomplicirali sa ovim putovanjima išla bi, a sad se još dvoumim. Previše se zakompliciralo. Kad si se ti vratila u RH? Jesi morala imati pcr?

Datum pristupanja
    Dec 2017

Početno

Citiraj branca_i prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam mislila sad s ovim ciklusom krenut u prirodni fet. Ali kako su uveli propusnice i pitanje je kako će voziti busevi i avioni, mislim da ću odustati. 2. dan ciklusa mi je i pretpostavljam da bi doli trebala biti negdi oko nove godine za transfer. Dr. L mi je nakon zadnjeg neuspjelog ivf-a dao da napravim genetske i imunološke pretrage. Danas ću dignuti još nalaze za trombofiliju jer sam još samo njih čekala, pa ću se javiti dr. L da vidim sto on kaže. Da nisu zakomplicirali sa ovim putovanjima išla bi, a sad se još dvoumim. Previše se zakompliciralo. Kad si se ti vratila u RH? Jesi morala imati pcr?
    Ma da ova korona nam samo dodatno komplicora stvari. Za ulazak u MA nije trebalo kada sam isla, prije 10 dana. U HR sam se vratila u petak, trebao je test ili te stave u samoizolaciju dok ne napravis test i posaljes im pa ti skinu samo izolaciju. Ili ako vec imas test, jos bolje. Ja ga nisam imala...
    Ja sam dr.L puno vjerovala, to je vazno u postupku..
    Drzim fige.
    Posljednje uređivanje od Bilbo-mali : 21.12.2020. at 07:16

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •