Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
Lotala vidim pises bila si na FET-u blastica? Jel to bio odgodjen transfer ili sam krivo skuzila? Ako si imala transfer u tom ciklusu u kojem si bila u stimulaciji to se zove ET! FET je kad si imala smrznute embrije, odmrznu i imas transfer.
Jesi sto radila od pretraga pa kazes da je sve u redu?
Kako god do oplodnje je doslo i vidim da si 3 blastociste imala. U prosjeku od 10 blastocista 3 do 4 ce se iplantirati i to ti nitko nemoze reci tocno iz kojeg razloga.

Da ja sam sve procitala o svom donoru i dobila sam slike uzv nakon transfera.
Ako te jos nesto zanima pitaj ako mogu pomoci.
Hvala na odgovorui LaraLana,

da bio je odgođen transfer (FET).
pretrage sam one klasične obavila što se traži prije postupka jer nisam imala neku zdravstvenu dijagnozu jer sam se odlučila na ovo zbog toga da ostvarim majčinstvo, bez obzira što nemam partnera.
jesi li ti sama pitala da ti dadu sliku jer ja nisam dobila sliku sa ultrazvuka niti prvi niti drugi put, pa sam mislila da je to takva procedura kad mi nitko ništa negovori..
bojim se sada opet iz početka raditi cijelu stimulaciju jer mi je sav taj trud (sve je išlo onako kako treba pa i embrioni su bili uredni) i zato mi je sve to kroz što sam prolazila teško palo s obzirom na rezultat, mislim da je sve to teže kada si sam ustvari bez partnera (mislim da svaka žena koja sve ovo prolazi sama razumije o čemu pričam).