Pokazuje rezultate 1 do 50 od 222

Tema: Do kada zajedničko spavanje?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Hehehe, ja i danas povremeno dobijem nekog plišanog pesa ili medeka na krevet... Evo, jučer su presvlačili posteljinu, a igračke stoje u bunkerima kreveta, pa je izronio medo u mornarskoj uniformi... Čovječe, studenti! Sad mi je drago da nisu nikad spavali s nama. Bog zna bi li otišli ili bi i danas spavali s nama...
    Meni se moja kći jučer uvalila u krevet.
    Probudila me i otela mi poplun pa sam ga ja, onak napol u snu povukla nazad, a ona je demonstrativno otišla.
    Poslije mi govori muž da kaj sam ju potjerala, a nisam pa mi bilo žao i zvala sam ju natrag. Došla je, naravno, ali je došao i pes.
    I tako ležimo nas dvije i pes po sredini
    Moj krevet je 140 cm širok pa lijepo stanemo. Svo troje
    Sa krpenim lutkom zavanim Wayne spava od cca 9 mj života.
    To je ovaj iz avatara. Ona ga je davno nacrtala.
    To je drugi. Prvi je sav pokrpan u vitrini. Za uspomenu.
    Imam i trećeg.
    Kupila sam ga za slučaj da K’s kids prestane proizvoditi Waynea.
    I mislim da bu i drugi u vitrinu jer je sav oguljen.
    Wayne putuje svuda s njom.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Meni se moja kći jučer uvalila u krevet.
    Probudila me i otela mi poplun pa sam ga ja, onak napol u snu povukla nazad, a ona je demonstrativno otišla.
    Poslije mi govori muž da kaj sam ju potjerala, a nisam pa mi bilo žao i zvala sam ju natrag. Došla je, naravno, ali je došao i pes.
    I tako ležimo nas dvije i pes po sredini
    Moj krevet je 140 cm širok pa lijepo stanemo. Svo troje
    Sa krpenim lutkom zavanim Wayne spava od cca 9 mj života.
    To je ovaj iz avatara. Ona ga je davno nacrtala.
    To je drugi. Prvi je sav pokrpan u vitrini. Za uspomenu.
    Imam i trećeg.
    Kupila sam ga za slučaj da K’s kids prestane proizvoditi Waynea.
    I mislim da bu i drugi u vitrinu jer je sav oguljen.
    Wayne putuje svuda s njom.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Hehehe... Moji ne ulaze u naše krevete, jer ne bi stali (obojica su visoki), ali ovo s plišanim igračkama mi je poznato. Mlađi sin je ranije bio veći ovisnik od starijega, ali ih sada nekako manje izvlači. Stariji svako malo "pronađe" nekog. Obojica su voljeli Sniffera, iako je nominalno pripadao mlađem sinu. Također imamo dva - jednog starog pokrpanog i drugog malo novijeg: https://images-na.ssl-images-amazon....6B2WL._AC_.jpg Odustala sam od ideje da nabavim trećeg.

Moji više ne nose igračke sa sobom, osim ako se ne računaju Nici privjesci za ključeve - ovakvi: https://images-na.ssl-images-amazon....vOayL._AC_.jpg Neki su se pohabali, pa smo ih bacili, ali prilična količina još uvijek postoji.

K's kids također postoje još uvijek negdje u bunkeru - Patrick, pas - imali smo malog (zvečku) a na velikog još povremeno naletim kad čistim: https://www.jeftinije.hr/Proizvod/74...-giant-patrick

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •