Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1114

Tema: Potres u Hrvatskoj 2020 :(

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Kakve por nanoibeba? Ja sam se isto sinoć nalila bambusa i ujutro mi se sve ljuljalo od mamurluka. Vrlo nezgodno.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Kakve por nanoibeba? Ja sam se isto sinoć nalila bambusa i ujutro mi se sve ljuljalo od mamurluka. Vrlo nezgodno.
    Između ostalih onu da će danas između 12 i 14 h biti ponovni veliki udar. Al još nije 14:00

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Između ostalih onu da će danas između 12 i 14 h biti ponovni veliki udar. Al još nije 14:00
    Ma neće. Danas čitam index i piše da je za Zagreb predviđeno maks 6,5 i da su ipak šanse minimalne da opet rokne jedan takav.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Ma neće. Danas čitam index i piše da je za Zagreb predviđeno maks 6,5 i da su ipak šanse minimalne da opet rokne jedan takav.
    Većina zgrada građenih nakon 2.svjetskog rata do 1990. projektirana je upravo u skladu s tim. Za starije nisam sigurna, a kod novijih je veliko šarenilo. Ima odličnih, ali i jeftinih kojekakvih...

Zenii avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Većina zgrada građenih nakon 2.svjetskog rata do 1990. projektirana je upravo u skladu s tim. Za starije nisam sigurna, a kod novijih je veliko šarenilo. Ima odličnih, ali i jeftinih kojekakvih...
    Da, ali su sve te zgrade pretrpile dva značajna potresa u godinu dana, pitanje je kolike bi izdržale još neki veći potres. Obnova mora biti temeljita i stručna, a kod nas je to sve upitno. A ovo za nove zgrade je strašno, ona novogradnja što se urušila u ožujku, sreća da nitko nije poginuo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •