Pokazuje rezultate 1 do 50 od 337

Tema: Maturalac

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj lola_34 prvotno napisa Vidi poruku
    Vrijeska i larmama, hvala na odgovoru.

Vrijeska, ako ti se da, zašto misliš da bi manje nastavnika moglo biti zainteresirano? Epidemiološki rizik?

Iskreno, žao bi mi bilo da djeca to propuste. Kad završi školska godina, neće više biti prilike za reprizu ...

Znam da je lani u to vrijeme bio kaos i sve na vrat na nos, a čini mi se da se uz dovoljno planiranja, zadovoljavajuće mjere ipak mogu ispoštovati...

S obzirom da je trenutno samo preporuka na snazi, ovisi li i to (opet) o volji ravnatelja, zna li možda netko?

Hvala...

da si nastavnik, tebi bi se dalo u ovoj situaciji organizirati putovanje i voditi grupu?
    mislim da se ljudima ne da, jer je sve nekako depresivno
    ne da im se ni paziti poštuju li djeca mjere ili ne, imaju li maske ili ne, hoće li netko dobiti tempraturu ili ne pa da svi moraju u samoizolaciju (i da su preboljeli, tko zna koliko će trajati antitijela, možda uvedu mjeru da i ako si prebolio prije nekoliko mjeseci isto moraš u samoizolaciju ) ... uostalom i dalje je sve zatvoreno.
    putovanje ako se organizira, mora se platiti unaprijed. mnogi su prošle godine izgubili novac, zašto riskirati opet ove godine?

vjerujem da će biti nastavnika koji će htjeti voditi djecu, pa će možda neki i ići

koliko djece razgovara o maturalcu? mislim da je i njima jasno da ne trebaju previše očekivati i da su to već preboljeli
    Posljednje uređivanje od Vrijeska : 23.01.2021. at 22:47

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •