Pokazuje rezultate 1 do 50 od 337

Tema: Maturalac

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj MBee prvotno napisa Vidi poruku
    Prvi dan organizirani ručak i večera, drugi dan samo doručak + ulaznice za Motovun, Eufrazijevu baziliku, jamu Beredine + osiguranje od nezgode i otkaza. Nismo dobili opcije, ovo je bilo uzmi ili ostavi. Idu slijedeći tjedan.
    I kod nas samo jedna ponuda, tako da je bilo uzmi ili ostavi.
    Očigledno agencijama ide super kada se niti ne trude na natječajima.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    I kod nas samo jedna ponuda, tako da je bilo uzmi ili ostavi.
    Očigledno agencijama ide super kada se niti ne trude na natječajima.

Vjeruj mi, ne ide im super. Neke su se i zatvorile u pandemiji. One koje su opstale, godinu i pol nisu skoro ništa radile.
    Zašto je samo jedna ponuda? Zato što nema autobusa (tj. autobusa ima, ali nema ih tko voziti), zato što nedostaje vodiča...
    Sve škole su sada u istom periodu navalile na izlete/maturalce i kronični je nedostatak gore navedenih osoba. Pa se agencije ne javljaju na puno natječaja jer nemaju što ponuditi.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj umiljata prvotno napisa Vidi poruku
    Vjeruj mi, ne ide im super. Neke su se i zatvorile u pandemiji. One koje su opstale, godinu i pol nisu skoro ništa radile.
    Zašto je samo jedna ponuda? Zato što nema autobusa (tj. autobusa ima, ali nema ih tko voziti), zato što nedostaje vodiča...
    Sve škole su sada u istom periodu navalile na izlete/maturalce i kronični je nedostatak gore navedenih osoba. Pa se agencije ne javljaju na puno natječaja jer nemaju što ponuditi.
    Je ionfa naša pametna škola organizira izlete za sve više razrede u isti dan/ datum

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Je ionfa naša pametna škola organizira izlete za sve više razrede u isti dan/ datum
    Pa normalno da će ih organizirati sve u isti dan, zbog organizacije nastave.
    Posljednje uređivanje od tanja_b : 28.04.2022. at 20:54

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Pa normalno da će ih organizirati sve u isti dan, zbog organizacije nastave.
    A gore piše kak nema ko voziti buseve
    Do sad nisu svi išli u isti dan!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    A gore piše kak nema ko voziti buseve
    Do sad nisu svi išli u isti dan!
    Ja znam više škola koje jesu, nego koje nisu, ali moguće je da nisu sve škole radile iste planove. Očito svatko ima svoju računicu - škole svoju, agencije svoju. Nekako se očito uspiju dogovoriti.
    Sigurno ne organiziraju sve škole izlete za sve razrede u istom danu. A jasno je da unutar jedne škole jednostavnije ako su svi razredi isti dan na izletu, zbog rasporeda, organizacije nastave, itd.

Btw. kod mojeg bi se sad trebalo početi govoriti o maturalcu, ali još nisam čula ništa konkretnije od đačkog naklapanja u WhatsApp grupi. Jedino što je izvjesno je da se neće ići u inozemstvo.
    Posljednje uređivanje od tanja_b : 28.04.2022. at 22:26

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •