Vjeruj mi, ne ide im super. Neke su se i zatvorile u pandemiji. One koje su opstale, godinu i pol nisu skoro ništa radile.
Zašto je samo jedna ponuda? Zato što nema autobusa (tj. autobusa ima, ali nema ih tko voziti), zato što nedostaje vodiča...
Sve škole su sada u istom periodu navalile na izlete/maturalce i kronični je nedostatak gore navedenih osoba. Pa se agencije ne javljaju na puno natječaja jer nemaju što ponuditi.
Ja znam više škola koje jesu, nego koje nisu, ali moguće je da nisu sve škole radile iste planove. Očito svatko ima svoju računicu - škole svoju, agencije svoju. Nekako se očito uspiju dogovoriti.
Sigurno ne organiziraju sve škole izlete za sve razrede u istom danu. A jasno je da unutar jedne škole jednostavnije ako su svi razredi isti dan na izletu, zbog rasporeda, organizacije nastave, itd.
Btw. kod mojeg bi se sad trebalo početi govoriti o maturalcu, ali još nisam čula ništa konkretnije od đačkog naklapanja u WhatsApp grupi. Jedino što je izvjesno je da se neće ići u inozemstvo.
Posljednje uređivanje od tanja_b : 28.04.2022. at 22:26