Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2651

Tema: Darovita djeca-kako se nositi s njihovim posebnim potrebama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Barbi prvotno napisa Vidi poruku

Rijetko gdje se provode testiranja sve djece po redu. Naša osnovnoškolska psihologica je nešto radila po tome jer se ona bavila darovitima, ali to je izolirani slučaj jedne škole.
    Moj brat živi u Pennsylavniji, u njihovoj školi testiraju svu djecu. Starija nakon tog testiranja sluša matematiku po posebnom programu, koji je u biti (koliko smo uspjeli usporedit) matematika koju kod nas imaju sva djeca :D

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Moj brat živi u Pennsylavniji, u njihovoj školi testiraju svu djecu. Starija nakon tog testiranja sluša matematiku po posebnom programu, koji je u biti (koliko smo uspjeli usporedit) matematika koju kod nas imaju sva djeca :D
    Je, zato sam se ja morala boriti kod privatnih psihologa , pa onda jos kod onih na uputnicu da mi dijete slusa posebnu matematiku. Jer , eto , kod nas svi rade isto , a ona ima disklakuliju . Iako je iznadprosjecna u drugim podrucjima. I dvije godine uvjeravanja skolskog sustava da ne moze pratiti program posebno u testovima. Godinu dana svih testova iz matematike ocjenjeno negativno u nizim razredima osnovne nije bilo dovoljno da ju se testira u skoli.
    Tako kad netko kaze da privatnici pisu nalaze jer im se placa...pa ja bih rado ostavila 600 kn u dzepu za instrukcije i terapeute, ali sustav me tjera da radim suprotno.
    Posljednje uređivanje od sirius : 01.02.2021. at 17:39

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •