Pokazuje rezultate 1 do 50 od 834

Tema: Jeste li nekad promijenile posao?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Mislim da tebi BB odgovor od sillyme neće pomoći. Zašto?
    Zato što kad sillyme pukne ko kokica (već pomalo pucketa), ona će tražit novi posao

Držim ti jako fige za "možda ima neka naznaka"

Ja sam mišljenja da je 19-20 god u istoj firmi, barem s promjenom rad.mjesta unutar firme, čak i s 40h tjedno too much
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 05.03.2021. at 09:02

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da tebi BB odgovor od sillyme neće pomoći. Zašto?
    Zato što kad sillyme pukne ko kokica (već pomalo pucketa), ona će tražit novi posao

Držim ti jako fige za "možda ima neka naznaka"

Ja sam mišljenja da je 19-20 god u istoj firmi, barem s promjenom rad.mjesta unutar firme, čak i s 40h tjedno too much
    To jako ovisi o osobi i firmi u kojoj si.
    Ja nisam osoba koja voli mijenjati posao, više sam ko gljiva. Od financijske strane ( opet naravno ta financijska strana mora biti zadovoljavajuća u određenoj mjeri), meni je puno važnije kakva je atmosfera u firmi u kojoj radim i to da ne radim 80h tjedno.
    Bila sam privatnik 10 g. i sad 10 g radim za drugog isti posao. Nikad ne reci nikad, ali ja se u privatne vode ne bih više vratila. To je 24/7, sam si za sve odgovoran, naplata - povuci - potegni. Brini kako ćeš platiti davanja državi, plaće i sve ostalo.

Sad radim za drugog, 40h tjedno s tim da se dogode razdoblja u godini kad se ostaje i duže, ali to ide u opis mog posla gdje god radila. Plaću bih mogla imati negdje cca 30% veću, ali onda bih morala biti dostupna 24h i definitivno ne bih radila 40h tjedno. Meni taj novac ne vrijedi toga.
    Ljudi s kojima radim su mi postali prijatelji. S kolegicama često odem na vikend druženja ( prije korone na žalost). Direktor mi je takav da boljeg ne mogu zamisliti. Mi smo mala tvrtka i zapravo smo postali obitelj. Nemam nikakav problem ako ovako ostane da ovdje radim dok god budem mogla. Ne mogu si zamisliti doći u neku tvrtku u kojoj ljudi spletkare jedan protiv drugog i ne mogu zamisliti raditi stalno prekovremeno. Meni bi to bio definitivno okidač da odem čim prije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •