Stranica 216 od 383 PrviPrvi ... 116166206214215216217218226266316 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 10,751 do 10,800 od 19127

Tema: Korona virus, panika ili?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Evo prijavak kako super funkcionira cijepljenje 80-godišnjaka u ST: tata trebao dobit dozu 19.3. (21 dan), ali po hrv. paradigmama (6 tjedana) druga doza je trebala biti ovaj petak, kad ističe tih 6 tjedana. Javio se općoj praksi i rekao da ističe u petak i da kad će dobit 2. dozu, rekli su provjerit će i zvat će ga. Provjerili su i rekli mu da ima termin 20.4. u Areni ST, to bi bilo znači nakon 9 tjedana od prve doze. Šiznuo je i eskalirao i na kraju dobio dozu. Kaže da je ipak propao među rupe te promjene - 21 dan, 6 tjedana, da je većina ST staraca ipak cijepljena i da nije u situaciji primit drugu dozu nakon 9 tjedana. Bok te pita je li sve to OK, nije OK, jer ako može 6 tjedana, što ne bi moglo 9 tjedana, 12 tjedana... bilo koje random vrijeme ili samo 1 doza. Obećao je da će idućih 6 mjeseci dok je cijepljen živjet normalnije... vidjet ćemo.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 01.04.2021. at 13:19

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Splitska je djira npr zg cvjetnog trga, nema mogucnosti za redare, osim ako neces napravit policijski kordon. A na cvjetnom se ne nose maske, evo sad zamjenica bandica nastavlja njegovu politiku 'spasavanja zagrepcana' od zg stozera. Dakle, ako se ne zgrazate na zg cvjetni trg, nema potrebe nit isticat kako zg trznice itd. Prostorno su drugacije.
    a i možda sam samo ja bila nesavjesna građanka i pritom rastresena jer redare ne vidjeh, vidiš da Jadranka nosi masku (doduše ako sam dobro pogodila na koju je tržnicu mislila, ona je natkrivena i nekako drugačiji feeling)

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Evo prijavak kako super funkcionira cijepljenje 80-godišnjaka u ST: tata trebao dobit dozu 19.3. (21 dan), ali po hrv. paradigmama (6 tjedana) druga doza je trebala biti ovaj petak, kad ističe tih 6 tjedana. Javio se općoj praksi i rekao da ističe u petak i da kad će dobit 2. dozu, rekli su provjerit će i zvat će ga. Provjerili su i rekli mu da ima termin 20.4. u Areni ST, to bi bilo znači nakon 9 tjedana od prve doze. Šiznuo je i eskalirao i na kraju dobio dozu. Kaže da je ipak propao među rupe te promjene - 21 dan, 6 tjedana, da je većina ST staraca ipak cijepljena i da nije u situaciji primit drugu dozu nakon 9 tjedana. Bok te pita je li sve to OK, nije OK, jer ako može 6 tjedana, što ne bi moglo 9 tjedana, 12 tjedana... bilo koje random vrijeme ili samo 1 doza. Obećao je da će idućih 6 mjeseci dok je cijepljen živjet normalnije... vidjet ćemo.
    6 mjeseci je carobna granica jer proslo tek 6 mj . od kad su cijepili ( i pregledali rezultate nalaza ) volontera koji su cijepljeni prije sluzbenog pustanja cjepiva u promet.
    Pretpostavka je da ce se granica pomicati kako vrijeme prolazi i kako ce se pratiti statistika ( koja ce biti dobra nadamo se).

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Da, nadajmo se. Zao mi je sto ga u tih 6 mjeseci mozda necu stic vidjet jer ode na otok, a mozda ga zahvati i nesto optimizma i kulerstine cijepljenih, sad spominje da je markotic rekla da ce mozda imunitet i 3 god trajat pa je odmah optimisticniji. Magicni ubod promijeni mentalni sklop, nadam se da ce ga drzat. Ne zeli vadit antitijela bas zbog toga da se ne ispuse taj optimizam i slazem se s tim.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Splitska je djira npr zg cvjetnog trga, nema mogucnosti za redare, osim ako neces napravit policijski kordon. A na cvjetnom se ne nose maske, evo sad zamjenica bandica nastavlja njegovu politiku 'spasavanja zagrepcana' od zg stozera. Dakle, ako se ne zgrazate na zg cvjetni trg, nema potrebe nit isticat kako zg trznice itd. Prostorno su drugacije.
    Ne kuzim pa nije Cvjetni trg trznica s vocem, povrcem, mesom, sirom, jajima...tamo je samo par cvjecarni.

I kod nas je bilo skroz na otvorenom al su postavili one metalne stalke/ "noge" kao prepreke povezali ih trakama i samo si mogao ulaziti na jedan ulaz a izlaziti na drugi. Redar stoji na ulazu.

Ina33, drzim fige da se tata opusti i uziva na svom otoku, a i vi mozete malo skoknut tamo obici ga. Tko zna kakva jesen nas čeka :/
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 01.04.2021. at 14:58

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    a i možda sam samo ja bila nesavjesna građanka i pritom rastresena jer redare ne vidjeh, vidiš da Jadranka nosi masku (doduše ako sam dobro pogodila na koju je tržnicu mislila, ona je natkrivena i nekako drugačiji feeling)
    Da, ta natkrivena

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Bravo za tatu!

I moji su se cijepili na sličnu foru, s AZ, prvo im rekli za 4 tjedna, pa za 12 tjedana (ako), a na kraju se cijepili nakon 5 - doduše, jer se tad drugi nisu htjeli cijepit s AZ :D

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Mislim na spicu cvjetno, ne mislim da ima veze jel taj buljuk ljudi prebire po cvijecu, vocu, il kafickom meniju. Nenatkriveni guzvasti prostor.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Mislim na spicu cvjetno, ne mislim da ima veze jel taj buljuk ljudi prebire po cvijecu, vocu, il kafickom meniju. Nenatkriveni guzvasti prostor.
    A to pa takve su skoro sve terase kafića u Zg užas!!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    A to pa takve su skoro sve terase kafića u Zg užas!!
    Pa da....ne kuzim konsternaciju onda, u cemu je posebnost bas pazara. Ja zapravo stavim masku i ne idem u takve buljuke ljudi, but that's me, meni to nekako logicno.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 01.04.2021. at 15:51

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Pa valjda sto u kaficu kao i mogu sjedit s razmakom bez maski ili dok piju bez maski (ko bi upamtio zadnja pravila), a za placeve je propisano nošenje maski i ne trebaju ti usta da bi popio jer kupujes namirnice. Valjda zato.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 01.04.2021. at 15:57

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

I kod nas je bilo skroz na otvorenom al su postavili one metalne stalke/ "noge" kao prepreke povezali ih trakama i samo si mogao ulaziti na jedan ulaz a izlaziti na drugi. Redar stoji na ulazu.
    Lili, možda smo se nekad krajcale na našoj tržnici .

Sve ok, ali malo mi je bezveze da se onako guramo na izlazu iz tržnice, svi skupa, među kumicama i mlijekom ...

Još bi čovjek mogao i pokupiti koronu u onoj gužvi...

Redar je objašnjavao da ako svi uđemo na isti ulaz, onda se i svi gibamo u istom smjeru (pa zato valjda trebamo svi na isti izlaz). Mislim da su samo napravili veću gužvu ovako...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Lola, moze biti samo ja nisam skoro nikad u guzvi na placu, idem nedjeljom rano tako da izbjegnem guzvu. Tada normalan svit spava

Ne volim guzve ni kad nema korone, sad jos manje

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja pomalo pucam po šavovima. Moji su pokupili britanski soj. Tata, trombofiličar, prebolio emboliju pluća, prvi dobio simptome corone, 11 dana visoka temperatura, upala pluća. Pozlilo mu, hitna intervenirala dva puta. Sad je bolje, treći dan bez temperature. Mama tri dana poslije njega dobila temperaturu, danas 11. dan sa 38,3°, početak upale pluća, čekamo nalaze, valjda neće za bolnicu. Brata su prekjučer odvezli u dubrovačku bolnicu, na covid odjelu, obostrana upala pluća. Inače je 73. godište. Tata ima 74, mama 67 godina. Kilometrima smo ja, drugi brat i sestra od njih. Ne pitajte me samo da li su se cijepili.

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Curka mi je taman izašla iz SI, učiteljica ima coronu.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Sara, nadam se da ce se svi brzo oporaviti
    Posljednje uređivanje od Jadranka : 01.04.2021. at 20:14

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Dobre vijesti za zeljne cijepljenja, cini se sa cemo dobiti povecane doze Pfizer cjepiva do kraja lipnja Mozda se i trrtja skupina donekle procijepi.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Mislim da sam tu negdje pročitala da treba naglasiti doktoru da si spreman "uskociti" i ne biras cjepivo. To sam savjetovala mojoj mami, prijavila se u ponedjeljak u te "dasenebaci" I danas se cijepila

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da sam tu negdje pročitala da treba naglasiti doktoru da si spreman "uskociti" i ne biras cjepivo. To sam savjetovala mojoj mami, prijavila se u ponedjeljak u te "dasenebaci" I danas se cijepila
    Tako je upala i moja danas. 66 godina bez dodatnog rizika.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

E hebiga i moja bi mama al ne smije jer i ovako svako malo ima trombove.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj sara38 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja pomalo pucam po šavovima. Moji su pokupili britanski soj. Tata, trombofiličar, prebolio emboliju pluća, prvi dobio simptome corone, 11 dana visoka temperatura, upala pluća. Pozlilo mu, hitna intervenirala dva puta. Sad je bolje, treći dan bez temperature. Mama tri dana poslije njega dobila temperaturu, danas 11. dan sa 38,3°, početak upale pluća, čekamo nalaze, valjda neće za bolnicu. Brata su prekjučer odvezli u dubrovačku bolnicu, na covid odjelu, obostrana upala pluća. Inače je 73. godište. Tata ima 74, mama 67 godina. Kilometrima smo ja, drugi brat i sestra od njih. Ne pitajte me samo da li su se cijepili.
    Uzasno mi je zao sara :hug:
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 01.04.2021. at 21:40

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Sara, drzite se, situacija za iskidat zivce!

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Tako je upala i moja danas. 66 godina bez dodatnog rizika.
    Super! Sad ću ispast grozno sebična ali taman ako dobije drugu dozu za tri mjeseca moći će s klincima na more. Ako će uopće biti mora ove godine. Ja se nadam da hoće. A i da ona napokon počne normalno živjeti, dođe nama na kavu doma i sl. Netko je napisao da svi već normalno šalju klince bakama na druženje - mi se još uvijek pazimo, nikad nisu zajedno u zatvorenom itd... osim ljetos ona dva mjeseca kad praktično rizik nije bio velik.

sara38 - grozno, držim fige da sve prođe na kraju dobro. Kad pročitam 73. godište ili vidim vijest o 44-godišnjaku kojeg prebacuju u Zg Bilo je toga i prije ali puno manje, sad stvarno očito “udara” u većoj mjeri i na puno mlađe...
    Posljednje uređivanje od sillyme : 01.04.2021. at 22:00

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

E hebiga i moja bi mama al ne smije jer i ovako svako malo ima trombove.
    Onda su zapravo sva cjepiva upitna koliko sam proucavala. I druga u vrlo rijetkim situacijama utjecu na zgrusavanje. Mozda da posaljes mail na zavod za javno zdravstvo i pitas ima li kakvih preporuka. To se mjenja na tjednoj bazi.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Sirius, pratimo sve, al za AZ najvise isticu vjerojatnost zgrusavanja. Morat ce neko cjepivo primit, ne moze vise ovako zivit. Samo da ga dobije, gnjavi dr.non stop,al nista na vidiku, nistaaaaa....
    Ima 70 god i dosta drugih dijagnoza, terapija...al nienteee
    Za izludit.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 01.04.2021. at 22:14

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Cure grlim. Hvala svima, bit će dobro.

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mamin jedini kontakt - njihova obiteljska prijateljica je također nakon mame dobila coronu, cijepila se AZ, prvom dozom, nije moglo cjepivo djelovati.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

sara, ajme, grozno bas. Drzim fige za brz i uspjesan oporavak.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Što znače ove nove mjere za treninge na bazenima? Vi koji imate djecu na plivanju, imaju li treninge?
    Zvala sam stožer svoje županije i dobila odgovor "pa ja mislim da možeee, čini mi se da je baš bilo to pitanje i da je ministar rekaoooo, moram pitat kolegu pa kad se on vratiiii (nije se vratio satima)"

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Što znače ove nove mjere za treninge na bazenima? Vi koji imate djecu na plivanju, imaju li treninge?
    Zvala sam stožer svoje županije i dobila odgovor "pa ja mislim da možeee, čini mi se da je baš bilo to pitanje i da je ministar rekaoooo, moram pitat kolegu pa kad se on vratiiii (nije se vratio satima)"
    Naš klub je napisao priopćenje da je Božinović rekao da se mjere zabrane ne odnose na bazene i da treninzi idu dalje.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Tang ako toplice mogu raditi ne vidim razloga zasto djeca ne bi mogla trenirati u bazenima.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Da vas pozovu na cijepljenje s AZ, biste li prihvatile? Ako da, vjerujem da su mi razlozi jasni, zanima me zašto ne, koji konkretno rizik bi bio razlog za odbiti?
    Svi od mlađih (ispod 55) koji su se cijepili, a da ih znam (nekako u posljednja dva tjedna ih ipak ima sve više) imali su nuspojave, ali one očekivane - temperatura i slabost dva dana, nitko nije imao nešto teže. Kakva su iskustva vas i vaših poznatih?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja bih prihvatila, i javila sam svom dr da bih uzela i AZ. Sad doduše kad čujem ove najave za Pfizer hmm .. ne radi nuspojava nego možda bolje štiti od novih sojeva.

Moj muž nije imao nuspojave, mama je imala jake nuspojave.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Moja nastavlja s treninzima na bazenu. Ali nemaju suhi više u dvorani, to će vjerojatno zamjenski imati kondicijske na otvorenom.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

A jel se smije tražiti određeno,ne random ? Ili netko određuje ko koje smije?

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Tang ako toplice mogu raditi ne vidim razloga zasto djeca ne bi mogla trenirati u bazenima.
    cijelu zimu su toplice radile, ali djeca nisu smjela na bazene na trening. na bazenima su radile saune, masaze, ali nije bilo dozvoljeno u sam bazen. tako da me ne bi cudilo da opet nrave isti idijotizam

sunce moje malo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Treninzi u bazenu nisu zabranjeni.

Poslano sa mog Mi 9T koristeći Tapatalk

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Plivanje i veslanje se u nas normalno nastavljaju

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Riječanka prvotno napisa Vidi poruku
    Da vas pozovu na cijepljenje s AZ, biste li prihvatile? Ako da, vjerujem da su mi razlozi jasni, zanima me zašto ne, koji konkretno rizik bi bio razlog za odbiti?
    Svi od mlađih (ispod 55) koji su se cijepili, a da ih znam (nekako u posljednja dva tjedna ih ipak ima sve više) imali su nuspojave, ali one očekivane - temperatura i slabost dva dana, nitko nije imao nešto teže. Kakva su iskustva vas i vaših poznatih?
    Pa vjerojatno nam neće nudit neko drugo. Svi moji mlađi koji su bili tranša "da se ne baci" i uspjeli u LOM-ovskom kaosu do doze mlađahni i bez komorbiditeta su prošli OK, sada ih već dosta ima. Ima znatno više nuspojava nego kod Pfizera - ako se dobro sjećam neko iz bolnice, neka formuašica je napisala da kod pfizera na drugu dozu cca 10% ima nuspojave, kod AZ-a mi se čini da je to puno više, tipa 50%, ali na prvu dozu odmah koja je gora, pa to treba očekivat. Nuspojve nastupaju za 8 h pa treba pazit ako će se ić lovat Covax program u Srbijij da se ljudi na vrijeme vrate jer se, po opisu, ne čini da bi bili sposobni vozit - smlavljenost, temp, preznojavanje, treskavica, neki proljev i povraćanje itd.. Nestaju unutar 2 dana.

Nije ni Pfizer baš da nema nuspojava - tamo je npr. navedena pareza lica, ali cost-benefit, bitno je da je prolazna.

Ja bi njih pitala smijem li se cijepiti sa svojom hematološkom dijagnozom. Valjda će znati. Ako kažu da smijem, ne bih odbila.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 02.04.2021. at 09:52

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Naš klub je napisao priopćenje da je Božinović rekao da se mjere zabrane ne odnose na bazene i da treninzi idu dalje.
    Ovo je istina, rekao je da su i ranije to odvojili i da tako ostaje

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Riječanka prvotno napisa Vidi poruku
    Ja zadnjih par dana o ovome razmišljam. Nisam još prijavljena, ali bih. Samo me ipak malo frka AZ, spadam u mlađe valjda (35) pa ne znam jel bi bio kakav problem. Ne mogu si odvojiti realno razmišljanje od nekog iracionalnog straha

čak me i za tatu frka 2.doze Astre, al on ionako u terapiji ima Andol 100, i nakon prve doze nije imao nikakve probleme

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Neki bezvezni članak na tu temu AZ i krvnih problema - koji je đavo npr. "stvaranje krvi" plus u kojoj dobnoj skupini je brit. regulator to našao:

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svij...usaka-15062741

Kad zanemarim što znači "stvarnje krvi", pretpostavljam da je zabilježeno povećanje stvaranja ugrušaka, ali i incidenata krvarenja. Moja dg. se odnosi na krvarenja i meni npr. točkasta krvarenja nisu neka apstrakcija s Wikipedije nego - been there, saw that. Ja zapravo pretpostavljam da nitko nema odgovor i da će, ovisno o stanju zaliha, ekipa sa zabilježenim probl. zgrušavanja možda dobijat druga cjepiva ako ih bude bilo. Ništa nisu rekli nastavno na obdukciju onog 30-godišnjaka nekomorbiditetnog u nas koji je umro od krvarenja, za kojeg ja laik sumnjam da je možda imao neki poremećaj zgrušavanja dovoljno diskretan da mu nije radio probleme i da mu ga nitko prije nije dijasnosticirao. Jedino što zasad službeno dri mogu reći je "koristi globalno premašuju rizike" i preporučamo oprez - pa onda neka se tumači što to točno znači na svakom pojedinom slučaju.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 02.04.2021. at 10:55

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Pod točkasto misliš petehije ili nekaj drugo?

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja se cijepila AZ u ned ujutro, nuspujave skoro nikakve, u ned pop mi je u jednom trenu postalo jako hladno, temp nisam imala, u pon sam bila malo pregažena, u biti osječala sam se kao nakon bolesti, bez energije i bez apetita a u utorak ništa više. Muž je imao lagano povišen utrip srca u ned navecer, temp nije imao i isto je bio kao mamuran u pon. U utorak isto ništa više.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Da, više manje takva iskustva su i drugih oko mene. Pitam jer sam još jučer razmatrala tu mogućnost kao neku ne previše izglednu, tko zna kada ću doći na red..., nisam tip "da se ne baci" niti sam planirala dežurati ispred punktova ...zato me iznenadilo kad me jučer nazvala doc i pitala, pristala sam, a sad imam još koji dan da si iskompliciram život istražujući i važući ono što se izvagati ne može. Imam oba termina - i prve i druge doze.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja ću pričekati sad da se malo još stariji procijepe, i možda se prijavim da uspijem uhvatiti neku od ovih viška doza Pfizera il možda Johnson kad krene

edit - i prijavit ću se preko platforme, ne preko svoje dr
    Posljednje uređivanje od Vrci : 02.04.2021. at 11:53

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Dobre vijesti za zeljne cijepljenja, cini se sa cemo dobiti povecane doze Pfizer cjepiva do kraja lipnja Mozda se i trrtja skupina donekle procijepi.
    Evo, ovaj tjedan su zvali mog mlađeg sina (rizičan) i mene (nisam se smatrala rizičnom, iako imam kronične bolesti i godine, pa sam se baš iznenadila kad su me zvali, ali eto...)

Dr. je rekla da će starijeg sina (nije rizičan) zvati kad dođe na red. MM je u drugoj ambulanti, nije još dobio poziv.

Nuspojave - sin skoro ništa, lagana bol na mjestu uboda samo na dodir. Ja sam druga priča - nisam se te noći baš naspavala, lagana groznica, oticanje, ruka me boli i dalje (treći dan), ali ja uvijek imam takve reakcije na svako cjepivo, pa čak i gore (ako je cijepljenje protiv tetanusa). Ovo je za mene uobičajeno.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Pod točkasto misliš petehije ili nekaj drugo?
    Da

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Joj kad se sjetim prvih petehija kod klinke. Stajalo me živaca i to dobrih,a bile su posljedica alergija .trčanje u zaraznu
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 02.04.2021. at 12:30

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Kod moje je bila sumnja na purpuru koja je bila otklonjena, al isto hitna hospitalizacija i sok.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •