Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Citiraj domaćica prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Branca, zaista mi je žao. Nažalost, točno znam kako ti je. Ja sam isto sad bila na 2 FET-u, opet negativno. Isto 1 ET, 2 FET-a i ništa.
    Opet sve ispočetka... Nisam čula da se promijenila procedura oko dokumentacije, ja sam zadnje u ožujku predavala zahtjev za FET i tražili su i predračun i potvrdu, sve kao prije...
    Draga Domaćice, pa sad čitam da i tebi isto kao i Branci, jako mi je žao.Kakva je to pretraga koju spominješ?
    Jesi ti imala donaciju jajne stanice?
    Jesi li imala neke pokušaje IVFa prije ova tri u Sistini?
    Želim ti da se oporaviš emotivno od gubitka i punom parom naprijed do bebice.
    Ja idem na 2. pokušaj IVFa, moj 1.FET( donirane j.stanice)

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Citiraj Kaja1976 prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Domaćice, pa sad čitam da i tebi isto kao i Branci, jako mi je žao.Kakva je to pretraga koju spominješ?
    Jesi ti imala donaciju jajne stanice?
    Jesi li imala neke pokušaje IVFa prije ova tri u Sistini?
    Želim ti da se oporaviš emotivno od gubitka i punom parom naprijed do bebice.
    Ja idem na 2. pokušaj IVFa, moj 1.FET( donirane j.stanice)
    Draga Kaja, da... ja sam isto imala donaciju js jer sam skoro u menopauzi.
    Imala sam pokušaje u HR ali nikako nisam reagirala na stimulacije tj nisam dobivala js pa su odustali i poslali me u Sistinu…
    Ali i ja sam zapravo malo kasno krenula u sve.. zato što sam se vodila mišlju kako još nije vrijeme, kako trebam bolji posao, kuću... bla bla, uvijek je bilo "..još samo ovo, još samo ono..." i eto vrijeme prošlo i sada je to 5 do 12 kako se kaže...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •