Stranica 276 od 383 PrviPrvi ... 176226266274275276277278286326376 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 13,751 do 13,800 od 19127

Tema: Korona virus, panika ili?

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj ella prvotno napisa Vidi poruku
    tako i ja tebi mogu reći da si ponudila samo informacija sa stranica koje su plaćene od farmaceutskih tvrtki(javno dostupni podatci)
    a njima je u interesu da ti prodaju svoj lijek jer žive od profita a ne dobrote.

Vidiš da jako ružno zvuči
    Walks like a duck.

ella avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    U pravu si, izvinjavam se što sam pogrešno zapamtila osobu, i pripisala ti nešto što nije tvoje, taj link je stavila nevena, na ovaj post sam mislia: http://forum.roda.hr/threads/93897-K...=1#post3212635

Međutim, češljajući postove unazad, jer stvarno mi nije problem da se izvinim što sam pogrešno zapamtila, vidim da sam još pre mesec dana, baš nakon tvojih postova, već stavila link na članak koji objašnjava zašto su vakcine potrebne, znači, bar tog dela se tačno sećam...I nisam pogrešno zapamtila tvoje stavove o pandemiji.
    sve uredu, stvarno sam mislila da sam posenilila i da sam zaboravila što linkam. Isprika prihvaćena
    Moji stavovi o pandemiji su prilično nonšalantni za većinu ljudi. I to nisam nikad niti skrivala.
    Ali sam općenito nepovjerljiva prema medijima jer prečesto mijenjaju stavove mišljenja , a ponekad i činjenice kako bi vijest bila bombastična.(opet iskustvo iz prve ruke kada je cijeli događaj prenesen krivo, da je na kraju žrtva ispala kriva , ali to nije teme)

Postoji velika razlika između medija koji su tu samo da nam prenesu sirovu informaciju o nečemu i onih koji će vest prokomentarisati i dodatno je "začiniti" i "obojiti". A u ovom slučaju, pre njih idu kojekakvi zvanični izveštaji na raznim nivoima, od opštinskih do državnih i globalnih, i naučni radovi po časopisima širom sveta. Mediji prenose činjenice iz njih, prilagođene publici. I sve je to relativno javno i podložno proveri, isto širom sveta. Shvataš da ti zapravo nemaš poverenja u ogroman deo čovečanstva?
    zapravo njima je u interesu napraviti čitaniji članak od konkurencije, izbaciti vijest prvi . Pa se često desi da izađu sa polu informacijama.(u hrv nedavni slučaj sa Krka vijest od ovog tjedna). Nekako je postalo bitno izbaciti vijest prvi pa onda provjeravati što je bilo ili još gore što sam primjetila da rade copy/paste članak sa nekog stranog portala i onda google translate , bude svakakvih prijevoda.

Svi se mi oslanjamo na svoje iskustvo, ali jako je teško proživeti život oslanjajući se samo na njega, ne bi trebalo da je tako. Na kraju krajeva, pa čemu su služili životi i iskustvo ljudi pre nas, na čemu smo izgradili kulturu i civilizaciju nego na tome, šta nam pokreće naš svet nego ono što je prethodna nauka omogućila?

treba učiti i na svom i na tuđem iskustvu ,

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Jesam dobro jučer čitala da 23tisuće ljudi kod nas ima problem s post-covidom i ide u post-covid ambulante?
    Meni to zvuči jako puno
    Moja prijateljica već godinu dana pokušava doći do termina u post-covid amulanti. Otkazali su joj više puta jer nisu imali kapaciteta, taman kad bi došao njen red, povećao bi se broj ljudi na intezivnoj u Duravi i njoj biotkazali.
    Rješava sve privatno jer drugačije ne može.

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Ok, jasno mi je da cijepljenje uistinu smanjuje rizik od bolesti osobito od težeg oblika. Postoje li podaci koliki je rizik nakon preboljenja a koliki nakon preboljenja i cijepljenja?

ella avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

lili75 kavu sam još ostavila od svih poroka , i to onu za psihopate crnu duplu bez šećera

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj cipelica prvotno napisa Vidi poruku
    Ok, jasno mi je da cijepljenje uistinu smanjuje rizik od bolesti osobito od težeg oblika. Postoje li podaci koliki je rizik nakon preboljenja a koliki nakon preboljenja i cijepljenja?
    Rizik čega? Ponovnog oboljenja ili komplikacija od cijepljenja? Ako si prebolio imas odredjene rizike. Ako se cijepis, cjepivo isto nosi odredjene rizike, ali smanjuje vjerojatnost ponovne zaraze.

Pretpostavljam da nema dovoljno podataka sto sa teskim covid pacijentima kad ponovno obole. Ako im je doslo do miokarditisa, ostecenja plućnih alveola, živaca i mozga, sto se dogadja kod iduce zaraze.

Ovdje neke stvari pisu o dugorocnim rizicima bolesti, ako te zanima.
    https://blog.svkatarina.hr/hr/novost...jni-ucinci/109

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Cipelice, ima na internetu, samo treba guglati. Meni se nije dalo dulje od 5 min. i to samo na hrvatskom.

(izvor: Deutsche Welle, 26.4.2021.)
    Štiti li preboljena infekcija bolje od nove infekcije nego cijepljenje?
    Činjenica je da velika većina ljudi inficiranih koronavirusom prođe s lakim simptomima ili potpuno bez simptoma. Prema navodima Instituta Roberta Kocha u Njemačkoj je u prvom valu infekcije u proljeće 2020. oko 80 posto pozitivno testiranih imalo slabe ili nikakve simptome. Ostalih 20 posto je imalo teži ili kritičan tijek bolesti.
    Ali nema jamstva da će ljudi koji nemaju povećan rizik teškog tijeka infekcije stvarno proći bez težih posljedica. Događa se da teže obole mladi i zdravi ljudi i da neki čak od toga umru.
    A postoje i dugoročne posljedice kao kronični umor ili poteškoće kod krvotoka koji se javljaju i kod onih koji su imali lagan tok bolesti.
    Zasad nije poznato kako dugo će ostati te posljedice, kaže Reinhold Förster, podpredsjednik Njemačkog društva za imunologiju u razgovoru za DW. Ako čovjek radije riskira infekciju nego da se cijepi upušta se u „velik rizik", kaže Förster.
    Drugi razlog koji govori u prilog cijepljenju je da imunosni sustav drukčije reagira na cijepljenje. „Ova dugoročnija sigurnost od infekcije mogla bi uz pomoć cjepiva biti jače izražena", kaže virolog Christian Drosten. Jer, izgleda da se nakon cijepljenja u tijelu stvara više antitijela i da ona duže ostaju u tijelu.
    To potvrđuje i Förster na temelju vlastitih još neobjavljenih istraživanja. „U biti se radi o količini i kvaliteti stvorenih antitijela. Kod kvalitete se prije svega radi o sposobnosti antitijela da ostanu prikačena na protein i tako sprječavaju infekciju." Oboje je imalo veće vrijednosti nakon druge injekcije cjepiva BioNTech/Pfizer nego nakon infekcije, kaže Förster.

(CDC objavio istraživanje u SAD-u, prenio Večernji list)
    https://m.vecernji.hr/amp/vijesti/st...vid-19-1495392

(oboljeli nakon cijepljenja u Hrvatskoj, podaci HZJZ)
    https://www.glasistre.hr/hrvatska/de...-2-dozu-727218

Ja znam za tri osobe koje su se 5-6 mjeseci nakon preboljenog covida zarazile ponovo (u međuvremeno, jasno, nisu cijepljene), a dvojica od njih su dugo vukla ili još uvijek vuku posljedice.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Vezano uz zakljucke na temelju osobnog iskustva i iskustva okoline i ignoriranja znanstvenih istrazivanja - kad bih ja zakljucivala na temelju svojeg okruzenja, u Hrvatskoj bi procijepljenost bila izrazito visoka. Svi bi imali slicne stavove kao ja. Meni ne samo da su obitelj i kolege na poslu procijepljenji, nego i susjedi koje poznajem. Naprosto se druzim s takvim ljudima i zivim u takvom kvartu. To nije nikako dobar uzorak za zakljucke.

Znanstvenih radova ima svakakvih, prenosilo se svasta, neki su radovi kasnije demantirani, ali to je ocekivano u ovakvoj situaciji dok se ne stvori dovoljan broj istrazivanja i radova koji bi potvrdili neku tezu.

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Koliko je vjerojatnost da drugi put dobiješ koronu

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Krenula guglati

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

ima dosta istraživanja, ali mnoga se odnose na stare sojeve, tko zna koliko je to više aktualno.
    npr. iz Austrije tijekom 1. vala vuhanskog soja:
    https://onlinelibrary.wiley.com/doi/...1111/eci.13520

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Hvala

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

I tako, mi isli u Slo i nazad. Dokumente nam iz ruku nisu uzeli, papire nikakve trazili za covid, jedino slovenac pitao kamo idemo i to je to

Mjere na granicama ftw

martincius avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Mi smo isli dva puta i oba puta su detaljno proucavali covid passove.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Prije tri dana isto kao i kod Vrci. Nitko nije pipnuo pasose. Na Neumu u smjeru Du su pogledali jedan pasos na Kleku i prolistali ih na Bistrini.
    Na trajektima se maske ne nose, na dijelu Makarske rivijere gdje smo bili 1 dan, mozda 20% ljudi nosi maske. Nesto juznije blizu nas 90% ljudi nosi maske.
    Vrlo saroliko…

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

I tako, mi isli u Slo i nazad. Dokumente nam iz ruku nisu uzeli, papire nikakve trazili za covid, jedino slovenac pitao kamo idemo i to je to

Mjere na granicama ftw
    Moj muz je 10 dana u Njemackoj, 4 u Hrvatskoj. Tako je od svibnja prosle godine. Do nedavno se testirao svaki put prije polaska u Njemacku (do druge doze cjepiva). U ovih godinu i nesto, nitko ga nije nista na granici trazio, ni test ni papire (bio je slobodan od karantene u Njemackoj, zbog posla). Eventualno su ga znali pitati kud ide. Tako da su mjere na papiru jedno, u stvarnosti sasvim drukcije.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Sestra iz Njem s obitelji presla granicu prije 2 dana, apsolutno ih nitko nista nije pitao na granici.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Nas su za ulazak ono krajem 6. iz slo u rh pitali da sve pokazujemo, al tad nije bilo bas ovoliko prometa preko granica bilo je malo malo pa auto, jos nije bio vikend.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ma garant su dobili "naputak" sezona je, valja ubrat sto vise love, puštaj i ne gnjavi ljude na granici
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 01.08.2021. at 13:13

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Zato smo mi ma granici s Bosnom prosli vikend cekali sat i po na ulaz u Hrvatsku. Tamo su svih sve ispitivali.
    Posljednje uređivanje od Jadranka : 01.08.2021. at 14:56

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Testiranje negdje na jugu u cetvrtak…
    -Dobar dan, zapisali bismo se za brzi test. Treba nam termin u petak ili subotu. Test ne smije biti stariji od 48 h.
    -Evo, dajte da ga sad napravimo…
    -Ali, ne stariji od….
    -Ma, sad ce sestra uzeti uzorak.
    Sestra pocacka vrh nosa stapicem
    Doktor za to vrijeme ispisuje papir s negativnim rezultatom i datumom iz buducnosti…

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ajme Munkice nije smijesno, al bas si me nasmijala kad sam zamislila scenu. Eto jos vam idu na ruku da ne dolazite dvaput

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Izvrsno, granicni policajci ne rade posao kako bi trebali (sigurno ne samoinicijativno), doktori izmisljaju nalaze, takvi nalazi se uzimaju... nije cudno da mnogi sumnjaju u sve.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Pa u tome i jest problem, manipulira se podatcima. Vladin matematičar otvoreno piše "da se tu radi o taktičkoj borbi, tj. kako ostati s incidencijom dovoljno nisko". Drugim riječima, testirati puno, a prijavljivati malo . Pa se tako u Novalji kroz par dana brzim antigenskim testom testira 12.000 partijanera od kojih baš nijedan ne bude pozitivan! Ako neki stranac i bude pozitivan na PCR-u, nije mi jasno ulazi li u HR statistiku jer je - stranac (nadam se da ga ipak broje). Naime, pročitala sam da ako Osječanin u Splitu bude pozitivan, njegov test statistički ulazi pod Osječko-baranjsku županiju jer mu je tamo prebivalište. I tako smo mi "zbog labavih mjera" te žute/narančaste boje jako posjećeni i imat ćemo dobru sezonu. To me jako veseli jer jasno je da proračunu treba para. Jedino se nadam da jesen neće biti ista ko lanjska .

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pa naši će sigurno sad manje testirati/prijavljivati kad su nam turistički konkurenti u goroj poziciji. Samo da nam dođe više turista

Da, ne brojiš se gdje si testiran pozitivno nego po prebivalištu, to i navode. Stranci ne idu u naš broj. Znači i Hrvati koji se zaraze na moru broje se po drugim županijama

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ha, ludilo

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Volim pročitati izvješća

Od pristigla 152 uzorka, 20 su uzorci sa dokazanom alfa (UK-B.1.1.7) varijantom (13 %), a 128 uzoraka sa dokazanom delta (B.1.617.2) varijantom (84%) Delta je prisutna u svim testiranim županijama.
    Dokazana je jedna alfa + varijanta (B.1.1.7+E484K) u uzorku iz Splita.
    U Primorsko-Goranskoj županiji dokazana su dva uzorka sa B.1.1.318 linijom koja sadrži mnoge mutacije od značaja, ali ju ECDC još ne vodi kao varijantu

Udio cijepljenih raste porastom dobi. U dobi 65 godina i više cijepljeno je 581.993 osoba s jednom dozom (68,2%) i 542.638 s drugom dozom (63,6%).

https://www.koronavirus.hr/UserDocsI...df?vel=1498121

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

I kod nas su danas objavljene neke statistike. Od ukupno 87, 44 okruga u Minnesoti nose etiketu high transmission rate koju daje CDC. Guverneru su istekle emergency powers pa ne (nazalost) ne moze izdati naredbu za obavezne maske na razini drzave, no MDH i on sam urgiraju lokalnu vladu da proglasi obavezu maski na lokalnim razinama. Usprkos tome, ispod 1% cijepljenih osoba u Minnesoti je do sad dobilo breakthrough covid.

Potpuno je cijepljeno je 2,997,637, a 3,158,646 je primilo barem jednu dozu (zadnje uneseno 29.7.). U nasa dva okruga je procijepljenost osoba 65+ godina 99% i 94%.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Impresivan postotak za 65+

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Kod nas u gradu objavili da je 90% stanovnistva preko 12 god primilo bar jedan shot, a fully vaccinated je 77.4%.
    Mi smo jedan od 101 gradova u San Francisco Bay Area, broj stanovnika je cca 80 000.

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Evo bas pogledah i za okrug (1.5 miliona ljudi, jedan od 9 okruga u SF Bay Area): 84.7% jednom, 71.1% fully vaccinated, od stanovnistva preko 12 god.
    Preko 75 godina 97.6% s jednom dozom, i 81.1% fully.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mi nismo tako dobri, sto se ukupnog broja stanovnistva tice. Cim izadjes iz grada (65,000 jedan i 35,000 stanovnika drugi, fizicki spojeni, ali razlicita je uprava), stanovnistvo se uglavnom i dalje drzi price da je kovid izmislio, valjda, guverner Minnesote, demokrat. Mislim da smo na oko 65% u jednom, a 60% u drugom okrugu, sto se tice procijepljenosti ukupnog stanovnistva 12+.

Rastu nam slucajevi, mi recimo kaskamo za situacijom u CA, sto se tice Delte, jedno 3-4 tjedna.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj kli_kli prvotno napisa Vidi poruku
    Evo bas pogledah i za okrug (1.5 miliona ljudi, jedan od 9 okruga u SF Bay Area): 84.7% jednom, 71.1% fully vaccinated, od stanovnistva preko 12 god.
    Preko 75 godina 97.6% s jednom dozom, i 81.1% fully.
    Fantasticno!

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Moram priznati da me na ove brojeve i rast zaraženih malo plaši činjenica da idemo u hotel u županiji u kojoj su hoteli na 95% popunjenosti.

Muza i dalje nije strah, kaze ionako je cijeli Jadran pun, a mi cijepljeni. Izbjegavat cemo gužve i zatvorene prostore sto vise možemo, dan provesti soba/bazen/plaza/setnja i igralište

Ok ja jesam malo..ajd iskreno...puno paranoicna, ali sad mi zao da nismo bili na moru u srpnju

Bas cu vam javiti iduci tjedan kakva je situacija na licu mjesta

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

PGŽ, turisticka agencija u mjestu, nitko ne nosi masku. Jucer u ducanu trgovkinja s maskom stavi mi krafnu za malog rukom u škarnicl. Prodavaci sladoleda uzimaju kornet rukom i onda omotaju salvetom.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Moram priznati da me na ove brojeve i rast zaraženih malo plaši činjenica da idemo u hotel u županiji u kojoj su hoteli na 95% popunjenosti.

Muza i dalje nije strah, kaze ionako je cijeli Jadran pun, a mi cijepljeni. Izbjegavat cemo gužve i zatvorene prostore sto vise možemo, dan provesti soba/bazen/plaza/setnja i igralište

Ok ja jesam malo..ajd iskreno...puno paranoicna, ali sad mi zao da nismo bili na moru u srpnju

Bas cu vam javiti iduci tjedan kakva je situacija na licu mjesta
    Ne moras.
    Mi smo na otoku. Nema ti tu korone. Osim u Konzumu.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Vrci, nekako nitko ne brine. Vani je guzva, muzika, smijeh, ljetne haljine
    Jucer na paljenju 222 baklje u PGŽ- ludo, kao prije korone. Ljudi se osjećaju opet dobro jedni uz druge.
    Ja se osjećam dobro uz druge. Mogu biti u gužvi bez panike. I bez maske.
    I krećem opet put Dalmacije. I u hotel i na turistički brod.
    Vidjet ćeš. Dobro je. Za sada.

Mala nada u meni raste da će biti dobro. Da mozda, ipak i unatoč svemu, pobijeđujemo.
    Ili da barem možemo normalno (normalnije) živjeti i uz virus.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Isto ovako kao Beti i ja. potpuno opusteno na moru.

Vrci, slazem se s tvojim muzem, cijeli Jadran je krcat, cijepljeni ste. Probaj se opustit, sto i hoces kad dodjes dole.

Ja sam se evo vratila u Zg i dalje me drzi opusteno izdanje, samo cesce moram stavljat masku na koju sam skoro zaboravila. Prazne ulice, prazna zgrada na poslu, volim Zg u kolovozu bez one strke i frke, valjda zbog toga nemam osjecaj korone ni u Zg.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 05.08.2021. at 10:10

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Meni je svejedno. Nismo rizicni i cijepljeni smo.
    Da li ce biti dobro za necijepljenu hrvatsku starcad kojoj ce mladi donjeti virus doma za koji tjedan. Tesko.
    Ali to je njihov izbor.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    PGŽ, turisticka agencija u mjestu, nitko ne nosi masku. Jucer u ducanu trgovkinja s maskom stavi mi krafnu za malog rukom u škarnicl. Prodavaci sladoleda uzimaju kornet rukom i onda omotaju salvetom.
    Identicno kod nas
    Osim sto nije higijenski (ne pricam o koroni) ja sam bas happy da sam bila mrtva ladna na sve to. Level pro

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Moji roditelji su cijepljeni, sveki kod koje klinci idu nakon mora je cijepljena. Jedino svekar nije jer taktizira i ceka jesen

Evo kod mene u zupaniji porast s jednoznamenkastih slucajeva na 21. Sto bude bude

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ja sam se skroz opustila, valjda zbog cijepljenja
    iako valjda jedina u zgradi na poslu nosim masku
    ali sam bila na nekoliko okupljanja, doduše vanjskih gdje je bila hrpa ljudi pa me na trenutak uhvati misao o mogućim psoljedicama
    uglavnom, vidim da mi je pažnja popustila i da se ponašam kako prije par mjeseci ne bih ni u snu..
    priviknula sam se, valjda.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Moji roditelji su cijepljeni, sveki kod koje klinci idu nakon mora je cijepljena. Jedino svekar nije jer taktizira i ceka jesen

Evo kod mene u zupaniji porast s jednoznamenkastih slucajeva na 21. Sto bude bude
    Ma brojevi uopce nisu realni. Treba pratiti porast hospitaliziranih , to je realnije. I vaznije.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja nisam nesto bila u panici, a otkad sam se cijepila jos manje, no ak danas nisam pobrala koronu u lokalnom Tommyiju vjerojatno ni necu. To je bila tolika guzva i čovjek na čovjeku, za ne povjerovati. Ne da se razmak nije održavao nego se moramo gurati medju ljudima.. Plus ih naravno vecina ni maske nije imala. Ali ak zatreba svi će valjda na antigenski, da ih ne pribroje u statistiku. A većina ionako nisu bili lokalci...

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Kod nas je atmosfera maltene mart 2020. Svi nose maske svuda, sta god moze se opet gura online. Lokalni plivacki klub obustavio treninge svim timovima na nedelju dana. Deci skola krece 16.8., nadam se da se za to nece predomisliti...

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Kod nas je djelomicno status quo, djelomicno se pokusava smisliti sto i kako ce tko. Kod nas je danas kolegica ostala doma, isli su na obiteljsko testiranje jer su sinovi bolesni (oboje cijepljeni, middle i high school). Nadam se da nisu svi skupa pozitivni jer smo jucer bili na sastanku.

Jucer sam bila na konferenciji (s jos 7 kolega) na koju smo se prijavili u vrijeme 0-1 dnevnih pozitivnih slucajeva u nasa dva okruga. Skupilo se vjerojatno 600 ljudi u ogromnoj dvorani. Masku sam nosila ja... i mozda jos sacica. Sigurno jos dvije, dokle god mi je pogled sezao. Tako da mi se cini pametnije prebaciti se na rad od kuce.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj kli_kli prvotno napisa Vidi poruku
    Kod nas je atmosfera maltene mart 2020. Svi nose maske svuda, sta god moze se opet gura online. Lokalni plivacki klub obustavio treninge svim timovima na nedelju dana. Deci skola krece 16.8., nadam se da se za to nece predomisliti...
    Pa kako to? Imate veliku procijepljenost. Sta kazu zbog cega je takva situacija? Nije sad valjda ono novi sojevi bla bla

Bem mu zasto smo se cijepili onda..

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Da ne iskoristis potencijalni boravak na respiratoru

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Da ne iskoristis potencijalni boravak na respiratoru
    Ma de ti meni odgovori na pitanja iza kojih stoji upitnik

Respirator mi nikad nije pao na pamet kao jedan od razloga mog cijepljenja. Ja sam se zaista cijepila iz "viših" razloga, a ne radi sebe. Da se radilo o odluci iskljucivo o sebi, iskreno ne bih se ni cijepila.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 05.08.2021. at 23:36

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Pa kako to? Imate veliku procijepljenost. Sta kazu zbog cega je takva situacija? Nije sad valjda ono novi sojevi bla bla

Bem mu zasto smo se cijepili onda..
    Evo, ni ja ovo bas ne razumijem. Hospitalizacije i komplikacije su i dalje velike u odnosu na broj zarazenih?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •