Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1446

Tema: Što čitate 4.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Jel netko čitao Svetlanu Aleksijevic? Što biste preporučili?
    Sve njezine knjige su fenomenalne, ali užasno teške i, kako Angie reče, najprije si nabavi antidepresive ja sam svojedobno odustajala od nje samo zato jer sam bila u lošijoj psihičkoj fazi i nisam imala snage za njezine tekstove. Pa bih im se vratila kasnije.

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala na podsjećanju... Ima još jedna knjiga istog autora koju bih rado pročitala. Ne mogu se sjetiti naslova. Irac u New Yorku?
    McCourt ima autobiografsku trilogiju, osim Angelinog praha tu su još Irac u New Yorku i Učitelj. Sve tri su prevedene na hrvatski, izdanja pokojnog Algoritma. Dobre su knjige.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku

McCourt ima autobiografsku trilogiju, osim Angelinog praha tu su još Irac u New Yorku i Učitelj. Sve tri su prevedene na hrvatski, izdanja pokojnog Algoritma. Dobre su knjige.
    hvala ti, baš ću posuditi, zanima me nastavak priče.

Angelin prah me se dojmio, nije lako čitati o takvoj temi, siromaštvu i gladi iz pera djeteta.
    Stavljala sam se u Angeline cipele, kako je tek njoj bilo teško živjeti tim životom i patiti skupa sa svojom djecom

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj emily prvotno napisa Vidi poruku
    hvala ti, baš ću posuditi, zanima me nastavak priče.

Angelin prah me se dojmio, nije lako čitati o takvoj temi, siromaštvu i gladi iz pera djeteta.
    Stavljala sam se u Angeline cipele, kako je tek njoj bilo teško živjeti tim životom i patiti skupa sa svojom djecom
    I ja sam čitala dalje jer me zanimao nastavak, ali sve u svemu druge dvije su ipak lošije od Angelinog praha, nažalost.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •