Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    Cure rade oni vikendom najnormalnije. Pa ja sam imala punkciju vikendom, nismo na gumb da se možemo programirati. Ako punkcija treba biti vikendom će biti, isto tako i transfer. Znači imala sam i punkciju i transfer vikendom u svoja dva stimulirana postupka. Oba puta su mi bili dr. L i Boban na transferu.

Također sam koristila Crinone gel na koji sam i reagirala crvenilom u prvom postupku, alergična sam na njega i isto su mi komadi ispadali pomiješani s braonkastom bojom.
    Pa su me prebacili na Utrogestan.

Senka sretno I da ovaj put bude uspješno
    Hvala ti LaraLana mada sam od tog dogadjaja s tim obojenim ugruscima i sluzi sva u strahu.I nemam nikakvih simptoma koje tooolikooo zeljno iscekujem

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Senka43 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala ti LaraLana mada sam od tog dogadjaja s tim obojenim ugruscima i sluzi sva u strahu.I nemam nikakvih simptoma koje tooolikooo zeljno iscekujem
    Senka ja sam imala baš izražene simptome. Imala sam propadanja, pa bolove kao da ću dobiti i ti bolovi su trajali do punih 12 tt. 7 dan od transfera ujutro sam se probudila u goloj vodi, sva se preznojila. Imala sam taj braonkasti iscjedak al oko 10 dnt I tad su me grupi sa strane počele boljeti. Brdo simptoma.....počeli su 4 dnt a pretpostavljam da je tad krenula implantacija jer su bili dvodnevni embriji.

Čekamo betu s tobom

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Citiraj ivana1988 prvotno napisa Vidi poruku
    Da li je možda netko od vas bio u hotelu Portal?
    Trebala bih njihov e-mail ili tel. broj? Mi bi tamo rezervirali, ali nema ih vise na bookingu. Hvala

Ivana ja sam bila u Portalu ali sam rezervirala preko bookinga. Nisam uzela od njih potvrdu o prijavi/odjavi pa nemam ni mail ni broj telefona, žao mi je.
    Al čudno mi da ih nema na bookingu. Kod njih sam planirala i idući put.

Medo, Senka baš sam sretna zbog vas. Čestitam vam od srca

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •