Stranica 353 od 383 PrviPrvi ... 253303343351352353354355363 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 17,601 do 17,650 od 19127

Tema: Korona virus, panika ili?

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Munkica prvotno napisa Vidi poruku
    Cek, Markotic stvarno ne preporucuje cijepljenje trudnica?! U Belgiji su trudnice prioritetna skupina za cijepljenje.
    I u SAD-u, prakticki od samog pocetka.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

CDC, koji inace voli cijepiti (sto meni osobno uopce ne smeta), a o cijepljenju trudnica: https://www.cdc.gov/coronavirus/2019..._1628692520287
    Posljednje uređivanje od Kaae : 29.10.2021. at 17:01

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Malo sam se bacila u razmišljanje...
    Vi koji jedva cekate cijepiti djecu, zbog cega? Recimo sedmogodisnjaci, petogodisnjaci, ovi za koje se sad iščekuje odobrenje

Vidimo da i odrasli koji su cijepljeni mogu biti pozitivni i oboljeti. Znaci nije da se cijepe da se ne razbole.
    Za odrasle kažu da se cijepimo da smanjimo sansu od smrti i teških oblika bolesti. Osim iz Srbije i nesto sitno iz SAD nisam cula neke veće priče da djeca jako teško i ozbiljno obolijevaju. Ili umiru.

Pricam o djeci bez kronicnih bolesti.

Znaci nekako razmišljam da li stvarno treba ici masovno na cijepljenje male djece.
    Jedino mi plus da smanjimo pool za sirenje zaraze.
    A opet,minus sto kazu da mogu postojati i nuspojave cjepiva

Nije mi u redu ako bi stvarno vrsili pritiske na 5+ dobnu skupinu, dok imamo toliko velik postotak necijepljenih odraslih

vjerujem u bolje sutra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

moje dijete/djeca su imala koronu...kod manjih nisam ni primjetila da je imamju, kod starijeg 1 dan temperature...
    ja svoju djecu necu cjepiti...nisam dozivjela koronu kao nesto strasno kad su je imali
    da imam djecu s nekim kronicnih bolestima-onda mozda i bi...ovako ne bih
    Posljednje uređivanje od vjerujem u bolje sutra : 29.10.2021. at 21:37

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Vi koji jedva cekate cijepiti djecu, zbog cega? Recimo sedmogodisnjaci, petogodisnjaci, ovi za koje se sad iščekuje odobrenje

Vidimo da i odrasli koji su cijepljeni mogu biti pozitivni i oboljeti. Znaci nije da se cijepe da se ne razbole.
    Za odrasle kažu da se cijepimo da smanjimo sansu od smrti i teških oblika bolesti. Osim iz Srbije i nesto sitno iz SAD nisam cula neke veće priče da djeca jako teško i ozbiljno obolijevaju. Ili umiru.

Znaci nekako razmišljam da li stvarno treba ici masovno na cijepljenje male djece.

Nije mi u redu ako bi stvarno vrsili pritiske na 5+ dobnu skupinu, dok imamo toliko velik postotak necijepljenih odraslih
    Gdje ti vidis pritisak kod nas? Tu se ni kronicni bolesnici stari 75 godina i zdravstveni radnici ne pritiscu da se cijepe, gdje ce onda pritiskati petogodisnjake?
    Cijelo ljeto nisam mogla dobiti preporuku za cijepljenje svoje kronicni bolesne kceri stare 12 godina , a sad bi kao netko stiskao vrticarce?
    To mi je jednako realno ko zavrsetak epidemije do Bozica.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Da se u ovoj drzavi cijepi 95% odrasle populacije nitko djecu ne bi ni spominjao.
    Posljednje uređivanje od sirius : 29.10.2021. at 21:43

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Ja želim cijepiti djecu jer vidim na primjeru vlastite obitelji kako korona kod djece može izgledati. Nakon ovoga što prolazimo, uopće se ne mislim jel hoću ili neću, jedva čekam da se odobri i za ove najmanje.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ja sam ova SAD skupina, ali svejedno... nemamo neki generalni problem s procijepljenosti odraslih (65+ nam je preko 95% ako se ne varam, na primjer) u nasoj saveznoj drzavi, iako se i tu naravno postotak razlikuje od okruga do okruga (a usko vezano uz prevladavajuce politicko uvjerenje).

Cjepit cemo djecu cim cjepivo stigne, dob 5 i 8 (uskoro 6 i 9) jer je cjepivo najbolji alat protiv korone i djeca ce odigrati svoju ulogu. Nisu rizicna skupina, ali nije bila ni osmogodisnja kcer bivse kolegice koja je prehodala koronu bez da su znali, a zatim oboljela od MIS-C. Cijepljeni su i protiv drugih bolesti koje je bolje da izbjegnu i zbog njih samih, a i zbog javnog zdravlja. Zatim je tu Riri i njezina T. Pulinka je spominjala djecaka s posljedicama korone. (Nego, pulinka, gdje si?!?!)

Vjerujem da i u Hrvatskoj ima puno djece koja vuku neke posljedice korone, a da se mozda ni ne zna da je korona uzrok.

Datum pristupanja
    May 2008
    Posljednje uređivanje od Kaae : 29.10.2021. at 22:54

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja želim cijepiti djecu jer vidim na primjeru vlastite obitelji kako korona kod djece može izgledati. Nakon ovoga što prolazimo, uopće se ne mislim jel hoću ili neću, jedva čekam da se odobri i za ove najmanje.
    Riri, kako je vaša mala?

ja se premišljam oko djece, zna li netko nešto više oko one studije koja je pokazala rizik od miokarditisa za dječake, veći od posljedica korone?
    Mm mi je nešto spomenuo da je čitao da je studija loša, ali nisam se dalje informirala s obzirom na to da cjepivo kod nas ionako nije odobreno za tu skupinu

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Evo i jedan prilicno dobar clanak na temu cijepljenja (male) djece: https://www.usatoday.com/story/news/...ow/8554544002/

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Gdje ti vidis pritisak kod nas? Tu se ni kronicni bolesnici stari 75 godina i zdravstveni radnici ne pritiscu da se cijepe, gdje ce onda pritiskati petogodisnjake?
    Cijelo ljeto nisam mogla dobiti preporuku za cijepljenje svoje kronicni bolesne kceri stare 12 godina , a sad bi kao netko stiskao vrticarce?
    To mi je jednako realno ko zavrsetak epidemije do Bozica.
    Ma čitala sam neke teorije da bi lako moglo doći i do takvih pritisaka, cijepite se da bi škole bile fizički a ne online i sl. Ali to već možda ide i u razne lude teorije

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ma čitala sam neke teorije da bi lako moglo doći i do takvih pritisaka, cijepite se da bi škole bile fizički a ne online i sl. Ali to već možda ide i u razne lude teorije
    Ovo sa skolom je jedan od argumenata iz clanka koji sam linkala. Ne nuzno da ce se zatvarati skole, vec smanjiti izostanci.

olja avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Ja sam moje vakcinisala, među prvom su vakcinisanom djecom u BiH. Zašto? Ne bih sad ni o teškim ni o lakim kliničkim slikama kod djece, ali bih o neprepoznatim i asimptomatskim. Od prijateljice kćerka, sportista, bez viška kilograma ili hroničnih bolesti, za par mjeseci puni 12 godina, prije 4-5 sedmica imala blage stomačne tegobe par dana. Bez temperature, bez testiranja, treći dan potpuno zdrava. Prije nekoliko dana počinju tegobe, kratak dah, zamaranje, lupanje srca. Dg. perikarditis. PCR negativna, IgG pozitivna. Kažu da po UZV izliv nije veliki, ali za sad terapija, mirovanje, praćenje. Pošteda fizičke aktivnosti i treninga narednih 6 mjeseci. Prognoza je dobra. Kako god, više brige i neizvjesnosti nego oko vakcine.
    Pa kontrapitanje: zašto ih ne vakcinisati? Neispitanost vakcina i argument da boluju blago ili asimptomatski smatram neozbiljnim odgovorima.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Koliko su stara tvoja djeca? Starija od 12?

olja avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

13 i 17, ali je BiH/RS kasno odobrila vakcinaciju ove dobne grupe, tek krajem avgusta. Moji prvu dozu primili 3. 09.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mene vise zanima to mišljenje za male od 5-7 recimo.
    I dalje sam na ne
    Posljednje uređivanje od Vrci : 30.10.2021. at 07:51

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj olja prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam moje vakcinisala, među prvom su vakcinisanom djecom u BiH. Zašto? Ne bih sad ni o teškim ni o lakim kliničkim slikama kod djece, ali bih o neprepoznatim i asimptomatskim. Od prijateljice kćerka, sportista, bez viška kilograma ili hroničnih bolesti, za par mjeseci puni 12 godina, prije 4-5 sedmica imala blage stomačne tegobe par dana. Bez temperature, bez testiranja, treći dan potpuno zdrava. Prije nekoliko dana počinju tegobe, kratak dah, zamaranje, lupanje srca. Dg. perikarditis. PCR negativna, IgG pozitivna. Kažu da po UZV izliv nije veliki, ali za sad terapija, mirovanje, praćenje. Pošteda fizičke aktivnosti i treninga narednih 6 mjeseci. Prognoza je dobra. Kako god, više brige i neizvjesnosti nego oko vakcine.
    Pa kontrapitanje: zašto ih ne vakcinisati? Neispitanost vakcina i argument da boluju blago ili asimptomatski smatram neozbiljnim odgovorima.
    Zao mi je curice. Ali kako se zna da to ima veze s koronom koju je dijete mozda imalo prije 4-5 mjeseci, a mozda prije manje ili puno vise.
    Posljednje uređivanje od Jadranka : 30.10.2021. at 08:01

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Meni to zvuci sasvim realno, da se pritisci sa starijih skupina preliju i na mladje. Ne nuzno u Hrvatskoj, sto kaze Sirius u nas nisu jaki pritisci ni na starije. Al, ako se, u bolje procijepljenim zemljama pokaze da to nije dovoljno da se zaustavi bolest, ocekivala bih da se uvjetuje i sve mladjima i mladjima.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj jennifer_gentle prvotno napisa Vidi poruku
    Riri, kako je vaša mala?

ja se premišljam oko djece, zna li netko nešto više oko one studije koja je pokazala rizik od miokarditisa za dječake, veći od posljedica korone?
    Mm mi je nešto spomenuo da je čitao da je studija loša, ali nisam se dalje informirala s obzirom na to da cjepivo kod nas ionako nije odobreno za tu skupinu
    Pa procitajte studiju.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mene vise zanima to mišljenje za male od 5-7 recimo.
    I dalje sam na ne
    Gotovo sva djeca iz mojeg kruga prijatelja, malo prisnijih poznanika i kolega imaju djecu u dobi od 5 do 11 godina. Dosta ih je u skupini od 5 - 6. Svi cekaju da pocne cijepljenje; ne znam nikoga od njih da nece cijepiti.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Zao mi je curice. Ali kako se zna da to ima veze s koronom koju je dijete mozda imalo prije 4-5 mjeseci, a mozda prije manje ili puno vise.
    Pa vjerojatno je ima veze sa covidom jer se zna da na miokarditis i perikarditis utjecu razne virusne infekcije, pa tako i covid ( u relativno visokom postotku u odnosu na druge viruse).

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Meni to zvuci sasvim realno, da se pritisci sa starijih skupina preliju i na mladje. Ne nuzno u Hrvatskoj, sto kaze Sirius u nas nisu jaki pritisci ni na starije. Al, ako se, u bolje procijepljenim zemljama pokaze da to nije dovoljno da se zaustavi bolest, ocekivala bih da se uvjetuje i sve mladjima i mladjima.
    Pa skandinavske zemlje imaju visoku procijepljenost djece od 12 godina , preko 80% do sad i to samo po preporuci .
    Ako pteporuke budu i za mlade sigurno ce i oni biti cijepljeni u visokom postotku . Tesko da se preporuka moze nazvati pritiskom. Iako je ocito prosjecnom Hrvatu potpuno nezamislivo slusati preporuke .
    Istina, obzirom tko , kako i kakve preporuke se daju kod nas nije uopce tesko imati nepovjerenje.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Pa skandinavske zemlje imaju visoku procijepljenost djece od 12 godina , preko 80% do sad i to samo po preporuci .
    Ako pteporuke budu i za mlade sigurno ce i oni biti cijepljeni u visokom postotku . Tesko da se preporuka moze nazvati pritiskom. Iako je ocito prosjecnom Hrvatu potpuno nezamislivo slusati preporuke .
    Istina, obzirom tko , kako i kakve preporuke se daju kod nas nije uopce tesko imati nepovjerenje.
    Ne znam za skand. zemlje, al, ako se ne varam, u npr. Francuskoj je za starije od 12 za brojne aktivnosti (i voznju u vlaku?) potrebna propusnica - pa ne vidim zasto se isto ne bi preslikalo i na starije od 5 kad cjepivo bide odobreno.
    Posljednje uređivanje od Jadranka : 30.10.2021. at 08:42

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Pa vjerojatno je ima veze sa covidom jer se zna da na miokarditis i perikarditis utjecu razne virusne infekcije, pa tako i covid ( u relativno visokom postotku u odnosu na druge viruse).
    Onda pretpostavljam da, slicno kao za cjepiva, postoje studije koje povezuju asimptomatsko (ili veoma blago) izlaganje virusu sa povecanom ucestaloscu miokaridtisa i perikarditisa u djece.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Riri, kako je vaša mala?
    Napokon mogu reći da je bolje!
    Ovih par dana mi je bilo kao godina.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Onda pretpostavljam da, slicno kao za cjepiva, postoje studije koje povezuju asimptomatsko (ili veoma blago) izlaganje virusu sa povecanom ucestaloscu miokaridtisa i perikarditisa u djece.
    Pa pretpostavljam da postoje, o tome se prica skoro od prvog dana , djeca sa takvim tegobama se lijece po nasim bolnicama.
    Nije to nista neobicno. Protokol je isti kao i prije covida. Vade se ( izmedu ostalog) antitijela na potencijalne viruse koji su mogli uzrokovati stanje. Nije nuzno imati tezak oblik bolesti da bi se razvio miokarditis ii perikarditis, radi se o nekoj vrsti autoimune reakcije. Reakcija se razvija nakon kontakta sa virusom, ne treba virus razviti tezak oblik bolesti kad ude u organizam.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Pa da, kao kod MIS-C, ne mora infekcija biti izuzetno jaka i komplicirana da bi kasnije doslo do sistemske upale. Ova djevojcica kod nas je prosla asimptomatski ili uz minimalne simptome, a u svakom slucaju bez testa.

Riri, odlicne vijesti!! <3

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Supeeer vijesti!!!!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Lijepe vijesti, da nastavi u tom tonalitetu dalje Riri!

Nego , ovo kaj u svakoj bolnici se otvara za covid, nadam se da ne znači ko u ožujku prošle godine, kad su preko noći obustavili skoro sve operacije koje su unapred zakazane

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Lijepe vijesti, da nastavi u tom tonalitetu dalje Riri!

Nego , ovo kaj u svakoj bolnici se otvara za covid, nadam se da ne znači ko u ožujku prošle godine, kad su preko noći obustavili skoro sve operacije koje su unapred zakazane
    Pa samo se nadaj.
    Ako se odjeli neprestano otvaraju ocito da trebaju prostor , a i ljude koji ce brinuti za covid pozitivne bolesnike. Nije da ih mogu stvoriti preko noci iz carobnog praha.
    Posljednje uređivanje od sirius : 30.10.2021. at 09:42

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Riri, odlicno! Sad samo polako

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Riri, super!
    Poklon za rodjendan

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Je je, rođendanski pravi!

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Pa pretpostavljam da postoje, o tome se prica skoro od prvog dana , djeca sa takvim tegobama se lijece po nasim bolnicama.
    Nije to nista neobicno. Protokol je isti kao i prije covida. Vade se ( izmedu ostalog) antitijela na potencijalne viruse koji su mogli uzrokovati stanje. Nije nuzno imati tezak oblik bolesti da bi se razvio miokarditis ii perikarditis, radi se o nekoj vrsti autoimune reakcije. Reakcija se razvija nakon kontakta sa virusom, ne treba virus razviti tezak oblik bolesti kad ude u organizam.
    Ok, kuzum. Hvala

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Riri, jeeeeej !

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Riri, kako je vaša mala?

Ovo je to istraživanje: https://www.google.com/amp/s/amp.the...suggests-study
    Međutim, ovdjehttps://vijesti.hrt.hr/hrvatska/kaic...asnije-3308345 Kaić kaže:
    Kada se uzme u obzir učestalost miokarditisa i njegova težina, nema nijednog savjetodavnog tijela koje bi reklo da je korist od cijepljenja manja od rizika
    Moj mlađi još nema 12 pa stignem pričekati više informacija.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Riri sretan ti rodjendan, sretna i poletna bila!
    I MM danas slavi, mi smo na putu malo van RH za produzeni vikend.Javim kakve su ovdje mjere.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Hvala Lili, sretan i tvom mužu! I Kaae naravno!

olja avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Nije prije 4-5 mjeseci nego sedmica i jeste posljedica COVID-a koja se i kod djece i kod odraslih statistički visoko značajno češće javlja nakon bolesti nego nakon vakcine.

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo je to istraživanje: https://www.google.com/amp/s/amp.the...suggests-study
    Međutim, ovdjehttps://vijesti.hrt.hr/hrvatska/kaic...asnije-3308345 Kaić kaže:
    Moj mlađi još nema 12 pa stignem pričekati više informacija.
    .

Hvala Jurana
    Koliko kuzim problematicna je baza nuspojava jer prijave jos nisu prosle procjenu
    Moj isto jos nema 12 pa cu jos malo pratiti

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Riri čestitam rođendan i radujem se boljoj situaciji s malenom
    Ljudi kako se trenutno računa određivanje izolacije, kad je osoba sa zarazenim bila u kontaktu. Od zadnjeg dana kontakta ili od dana kad je zarazeni imao simptome (a za to vrijeme je isto bilo kontakta)?
    Posljednje uređivanje od flopica : 30.10.2021. at 13:17

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    JPulinka je spominjala djecaka s posljedicama korone. (Nego, pulinka, gdje si?!?!)
    Pratim vas kad stignem .
    Korona mi je omogućila rad u svojoj prosvetnoj struci na određeno vreme - kao anegdotsko iskustvo nas troje vakcinisanih iz porodice: vakcina +maska - već mesec dana smo svi skoro svakog radnog dana kontakti obolelih učenika (sa simptomima, ne nose masku, a odu sa časa jer im je loše) - ili se delta još nije primila na nas ili je ova šmrkava prehlada koju smo par dana imali bila lažni minus na antigenskom, kako god, još smo ok .

Od ostalih informacija relevantnih za temu dece i korone- sestrin mali, 7 meseci, temp. jedan dan od korone, dve nedelje nakon toga teži bronhiolitis, za dlaku i hospitalizacija ali izbegli, 6 nedelja nakon korone jaka anemija a trombociti povišeni na preko 700, prati ih hematolog. Ostali iz porodice ok, mala donela iz vrtića, zarazila se prvog dana, 1.9. Odrasli dve doze Fajzera, dva dana temp, dva dana bez ukusa i mirisa, mala 5g, samo jedan dan temp.od korone ali kupi svaki sledeći virus na dve nedelje razmaka.

Izgubila sam još jednog vršnjaka i prijatelja iz detinjstva na respiratoru pre dve nedelje.

Nemam da dodam ništa više na temu što ne bi povuklo još jednu opomenu za mene.

Eh, da, srećan rođendan svima koji slave, moj isto prošao pre par dana, a posebno za Riri i lepe vesti !
    Posljednje uređivanje od pulinka : 30.10.2021. at 13:24

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Inace se trudim ne čitati previše jer me strasno strah opere, ali moram reci da nije bas sve samo do ljudi kao sto Beros kaze. Npr. ja sam zbog posla prisiljena sastančiti već par tjedana i ne mogu to izbjeći osim da dadem otkaz.
    Znaci na mom poslu se ocekuje da obavezno prisustvujem takvim sastancima od po 20 a ponekad i puno vise ljudi.
    Ne pita me nitko hocu li ili necu. Tako da postoje itekako situacije gdje se ta ista država ponasa kao da se nista ne dogada. Cijepljena sam i pridrzavam se mjera ali bojim se da je rizik prevelik. I to me cini napetom a time opet nista ne postižem osim sto žderem sebe. I tako, vrtim se u krug...

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Vrci, pisala sam ovdje da je moja mlađa istovremeno pokupila vodene koze i coronu. Koji baksuzluk! Eto možda da to nekom bude povod da razmisli o vakcini protiv covida. Sad imam stalni strah da nastavim sa redovnom vakcinacijom mlađe, jer šta ako je u tom momentu opet pokupila virus, asimptomatski, a ja joj dodatno rušim imunitet dozom obavezne vakcine.
    A moraju u kolektiv, nemam izbora.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Riri, tako mi je drago čuti da je T. bolje

Sretan rođendan!

Pulinka, žao mi je bebe, posljedice baš ostanu.

Ne znam da li je meni posljedica prebolovane corone, trenutno imam bronhiolitis, kašljem i hripam kao kad sam bila pozitivna, nikad do marta nisam imala problem sa bronhijama, uglavnom bude grlo i krajnici. Testirala sam se antigenskim, negativna sam.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Riri super za dobre vijesti

Ja sam dežurna u uredu ovaj tjedan i već 2.dan mi se sinusi napunili i slijeva mi se pomalo u grlo i kasljucam. Nas je 4 i sjedimo na razmacima, nemam masku stalno. Ne mogu.
    Mislim da cemo jednom kad prestanemo nositi maske svi kupiti razna sranja na koja bi inače pomalo bildali imunitet

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    Riri čestitam rođendan i radujem se boljoj situaciji s malenom
    Ljudi kako se trenutno računa određivanje izolacije, kad je osoba sa zarazenim bila u kontaktu. Od zadnjeg dana kontakta ili od dana kad je zarazeni imao simptome (a za to vrijeme je isto bilo kontakta)?
    Od zadnjeg dana kontakta sa pozitivnim.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •