nada22 prvotno napisa
Odlicno, hvala Bogu da je spala vrednost.Dobro je to, samo slusaj doktora tu i bice sve u redu.
Jesu, sve su nam lepo objasnili, sa medicinske strane je sve proslo kako treba, mislim da bolje nije moglo, e sad, sa druge strane ni oni nisu madjionicari, moj muz nekad kaze, ne mogu od nista napraviti nesto, u svojoj muci smo ipak realni..
Mi imamo zaledjen uzorak od muza tamo, to su uzeli pre punkcije, za svaki slucaj da bude, ako nesto na dan punkcije krene po zlu..tako da cemo sve videti, cula sam se sa doktorkom skoro, ona je i dalje pri stavu, da treba probati pola pola ( rekla nam je da je muz stariji, ne bi to ni predlozila, zbog njegovih godina, koje bi u tom slucaju isto igrale ulogu). Mi smo ipak tamo otisli posle dva postupka i tri neuspesna transfera, trazili smo da nam se neko posveti, doktorka je trazila uzrok loseg spermograma, nasli smo ga, tako da mislim da sto je do njih to je odradjeno.
Ipak smatram da imaju iskustva sa parovima koji istu dijagnozu imaju i znaju koje su mogucnosti i sanse za uspeh.Eto, svidelo nam se sto su iskreno rekli odmah na pocetku, a ne u fazonu, ma samo vi idite na postupke, dok jednom ne uspete..tako su nam rekli u Stuttgartu, bez da su hteli da otkriju uzrok takvog spermograma.Dok doktorka u Pragu je odmah rekla, nakon genetskih nalaza, problem je ozbiljan, jer je genetske prirode. Takvo je nase iskustvo do sada.
Ne znam da li sam dobro zapamtila, ako si pisala u grupi, koji je uzrok takve dijagnoze kod tvog muza?
Daj Boze da bude uspesno sledeci put nama, a vama sada..❤❤❤❤