Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1237

Tema: Zagreb ne voli djecu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    s boldanim se slažem.

Zašto je toliki problem napisat 2-3 imena ekon.stručnjaka ako je ionako transparentno samo nepregledno na webstranici?
    Nisu bitne moje kompetencije, bitne su kompetencije ljudi koji vode Grad, poglavice u ekonomskoj sferi koja je najrizičnija.
    Ovako ispada da ih se skriva. Čemu?
    draga Lili, ja ne znam jer me ne zanima
    ako te zanima, raspitaj se, pošalji im upit
    ja to neću raditi za tebe
    pitala sam te koje stručnjake poznaješ, nisi spomenula nijednoga
    sve i da znam tko je u timu, tebi ne bih rekla jer si tvoju analizu analize već provela i objavila

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    draga Lili, ja ne znam jer me ne zanima
    ako te zanima, raspitaj se, pošalji im upit
    ja to neću raditi za tebe
    pitala sam te koje stručnjake poznaješ, nisi spomenula nijednoga
    sve i da znam tko je u timu, tebi ne bih rekla jer si tvoju analizu analize već provela i objavila
    Iz ovog zaključujem da iako si upoznata ne želiš reći koja su to imena jer im vjerojatno background nije impresivan. No zaista nema veze, to sam ionako samo pitala usput jer njušim da im treba neki jaci ekon.stručnjak. To njušim otpočetka.

Želim svu sreću da uspiju adaptirati sve te prostore u vrtiće do svibnja i sve prema terminskom planu koji su izradili uz analizu.

Možemo na drugu temu.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 10.11.2021. at 14:55

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Iz ovog zaključujem da iako si upoznata ne želiš reći koja su to imena jer im vjerojatno background nije impresivan. No zaista nema veze, to sam ionako samo pitala usput jer njušim da im treba neki jaci ekon.stručnjak. To njušim otpočetka.

Želim svu sreću da uspiju adaptirati sve te prostore u vrtiće do svibnja i sve prema terminskom planu koji su izradili uz analizu.

pa, krivo zaključuješ, po običaju!
    iskreno sam ti rekla da ne znam, a najiskrenije me nije briga
    ja pozdravljam odluku gašenja mjere, mislim da je dobra i da će, nakon eventualnih početnih problema, polučiti dugoročno dobre rezultate
    ne treba mi background nekoga koga bi ti mooooožda mogla smatrati dovoljno dobrim stručnjakom (a da pri tome ne poznaješ ekonomske stručnjake uopće) koji sudjeluje u timu kako bih podržala odluku o gašenju mjere
    kad bih imala takav pristup za svako slaganje ili neslaganje s nekom političkom odlukom, provodila bih dane čitajući CV-eve i raspitujući se o članovima timova koji ju je donio, a to je krajnje neučinkovito trošenje vremena.
    Posljednje uređivanje od betty blue : 10.11.2021. at 15:01

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •