Stranica 85 od 123 PrviPrvi ... 3575838485868795 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,201 do 4,250 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Datum pristupanja
    Sep 2021

Početno

Citiraj vedre prvotno napisa Vidi poruku
    Kosuta 364, javljam se za Prolutex.
    Kako nemaš još dovoljan broj poruka nemožeš dobivati ni poslati poruke.
    Molim javi mi se na mail kjara007@net.hr
    Može provjera maila, dobivam slijedeću poruku, Vaša se poruka nije isporučila na adresu kjara007@net.hr jer se adresa ne može pronaći ili ne može primati e-poštu.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Alisa jesi dobila Stop injekciju? Kad je punkcija?

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Da, jučer u 23 h sam piknula Ovitrelle. Sanjala da sam zaboravila dati injekciju i budila se u panici ha ha. Sutra aspiracija, aaa

Cure, ne treba COVID test niti potvrda za postupke.

Je li tko trenutno ovdje?
    Posljednje uređivanje od Alisa81 : 18.11.2021. at 10:32

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Citiraj Alisa81 prvotno napisa Vidi poruku
    Da, jučer u 23 h sam piknula Ovitrelle. Sanjala da sam zaboravila dati injekciju i budila se u panici ha ha. Sutra aspiracija, aaa

Cure, ne treba COVID test niti potvrda za postupke.

Je li tko trenutno ovdje?
    Super da ne treba ništa za ovaj glupi covid.
    Sretno sutra
    Ja bi, ako bude sve ok, trebala doći u nedjelju popodne dolje.

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Hvala, sretno i tebi!!
    Dolaziš taman kad ja odlazim.

Rayne avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Bok djevojke, evo i mene. 30., samica, želi bebicu.. uglavnom večina stvari mi je jasna. Odlučila sam se za Sisitinu, međutim, ne znam da li da zovem na info telefon ili imate kakve mailove? Na kontakt formu sam slala, nema odgovora.
    Kako je sa čekanjem stanica? Iz Newborn poliklinile Skopje su mi javili da se čeka po 6 mj da dođu do njih.

Sve vas pozdravljam!

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Pozdrav LaraLana i ostalim curama.Bila sam jutros na specijalistickom pregledu i sve ukazuje na dijfragma herniju odnosno stomak pritiska srce i pluca i ne dozvoljava da se razvijaju kako treba(to je kod ploda broj 2 a plod broj 1 je sasvim u redu i u skladu sa nedeljama trudnoce).Poslali su na dalje ispitivanje na Univerzitetskoj klinici al su sanse minimalne da rezultati pokazu suprotno.Doktor iz Sistine kaze da je to jako retka anomalija i javlja se jedan u milion slucajeva al eto mene je zadesila.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Hvala, sretno i tebi!!
    Dolaziš taman kad ja odlazim.
    Alisa tebi je znači sutra punkcija? U nedjelju odlaziš? To si već dogovorila da ti vrate dvodnevne embrije?

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Senka43 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav LaraLana i ostalim curama.Bila sam jutros na specijalistickom pregledu i sve ukazuje na dijfragma herniju odnosno stomak pritiska srce i pluca i ne dozvoljava da se razvijaju kako treba(to je kod ploda broj 2 a plod broj 1 je sasvim u redu i u skladu sa nedeljama trudnoce).Poslali su na dalje ispitivanje na Univerzitetskoj klinici al su sanse minimalne da rezultati pokazu suprotno.Doktor iz Sistine kaze da je to jako retka anomalija i javlja se jedan u milion slucajeva al eto mene je zadesila.
    Senka draga jako mi je žao da kroz ovo sve prolaziš. Neću te ništa pitati, ti sama napiši ako budeš htjela kako se situacija bude dalje razvijala, teške su to teme ali da znaš da smo za tebe tu i mislimo na tebe

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

LaraLana,hvala ti.Bas me dobro uzdrmalo.Isplakala sam more suza od jutros al moram da se smirim i mislim na bebu koja je u redu da makar ona dodje na svet kako treba❤

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Senka43, baš mi je žao. Kao i LaraLana, neću te ništa ispitivati. Vjerujem i nadam se da na kraju neće biti strašno. Drži se!!

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

LaraLana, oni su mi rekli da ću biti gotova u nedjelju ili ponedjeljak, ovisno o razvoju zametka. Ne znam koja je praksa dr. Popovića, nisam previše ispitivala dok ne odradim sutrašnji dan.
    Posljednje uređivanje od Alisa81 : 18.11.2021. at 18:06

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Hvala ti Alisa81 i srecno u postupku❤

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Draga Senka 43,bas mi je zao,drzi se ❤
    Alisa 81 i sve cure koje ste u postupcima zelim vam srecu

Datum pristupanja
    Sep 2019

Početno

Senka43, zao mi je. Mi putujemo u nedjelju

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Citiraj Bambina1 prvotno napisa Vidi poruku
    Senka43, zao mi je. Mi putujemo u nedjelju
    I ja putujem u nedjelju ) Nemam još mogućnost pisanja privatnih poruka pa ti se ne mogu javiti.. Ako ti možeš i želiš, pls pošalji neki kontakt, bit ćemo skupa na letu.

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Hvala cure!
    Evo me s punkcije, imam 6 stanica za oplodnju, a koliko ih je izvučeno, ne znam. Znam da ih je na UZV bilo prek 10. Ja zadovoljna. Sutra ujutro prvi rezultati.

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Senka baš mi je žao. Znam da nije lako, drž se i misli na drugu bebicu, kao što si i sama rekla.

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Iva,Bambina,Dalma pozdrav i hvala vam na podrsci

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Draga Senka zao mi je jako...ali ne predaj se nikad.Kako se kaze "dan po dan"..❤

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Cure, kad su vama rekli podatke o kvaliteti embrija? Na dan transfera?

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Mia da, na dan transfera. Danas bi ti trebali samo reći koliko je se oplodilo i kad će biti transfer.
    Jel Boban u Sistini?

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Pa javili su mi da su 3 oplođena i da je transfer najvjerojatnije u pon popodne. Ali nije sigurno..neka mlada embriologica mi sve javlja, Bobana nisam vidjela niti jednom sve ove dane.
    Ugl., ne vraćaju dvodnevne.
    Posljednje uređivanje od Alisa81 : 20.11.2021. at 10:57

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Pa javili su mi da su 3 oplođena i da je transfer najvjerojatnije u pon popodne. Ali nije sigurno..neka mlada embriologica mi sve javlja, Bobana nisam vidjela niti jednom sve ove dane.
    Ugl., ne vraćaju dvodnevne.
    Oprosti gore sam krivo napisala ima.....mobitel mi sam ispravlja riječi :/
    Možda je to Marija, vjerojatno je ona dežurna za vikend.
    Na dan transfera traži informacije slobodno o embrijima, dužni su ti ih reći.

Datum pristupanja
    Aug 2021

Početno

Pozdrav borilice, ja sam imala punkciju u nedjelju, a transfer u utorak, tek mi je u utorak neka plava embriologica rekla koliko se oplodilo. Za Bobana mi je receno da je u izolaciji

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Pitat ću sve u ponedjeljak. Nekak mi se čini da bi mi vratili i 2. dan da ne pada u nedjelju, hm...ne znam zašto bi mi odmah na punkciji embriologica rekla da transfer sigurno nije u nedjelju. Ma dobro, kaj je, je .
    Tomoe, koliko ti se bilo oplodilo? Koliko izvađenih?
    Posljednje uređivanje od Alisa81 : 20.11.2021. at 16:55

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Tomoe prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav borilice, ja sam imala punkciju u nedjelju, a transfer u utorak, tek mi je u utorak neka plava embriologica rekla koliko se oplodilo. Za Bobana mi je receno da je u izolaciji
    Tomoe sretno! I meni su oba puta vratili dvodnevne embrije i vjeruj u njih
    Ako je plava i duže kose onda je Marija.
    Pa bit će frka im jer nema Bobana a možda i još nekoga.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Pitat ću sve u ponedjeljak. Nekak mi se čini da bi mi vratili i 2. dan da ne pada u nedjelju, hm...ne znam zašto bi mi odmah na punkciji embriologica rekla da transfer sigurno nije u nedjelju. Ma dobro, kaj je, je .
    Tomoe, koliko ti se bilo oplodilo? Koliko izvađenih?
    Alisa sigurno im je frka je nema Bobana a možda i još nekoga od njih pa izbjegavaju vikende zbog situacije.
    Kako su privatna klinika zato nitko ne traži nekakve covid potvrde al eto zato im se događa to što se događa.

Datum pristupanja
    Aug 2021

Početno

Izvadili su mi 14 stanica, a oplodilo se 2 embrija i obadva su mi vratili, tako da sada uz terapiju cekam betu.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Tomoe prvotno napisa Vidi poruku
    Izvadili su mi 14 stanica, a oplodilo se 2 embrija i obadva su mi vratili, tako da sada uz terapiju cekam betu.
    Tomoe tko ti je vodio postupak, koji dr.?

Datum pristupanja
    Aug 2021

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    Tomoe tko ti je vodio postupak, koji dr.?
    Vodio ga je dr. Popovic, imam same hvale za njega

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Tomoe, budući da smo kod istog doktora, možeš mi reći koja ti je terapija propisana? Meni od aspiracije prolutex i utrogestan. Što si dalje dobila? Znam da ću saznati u ponedjeljak, ali sam mestrpljiva.

Datum pristupanja
    Aug 2021

Početno

Dobila sam Utrogestan 200mg 2x1, prolutex 1x1, estrofem 2x1, decortin 1/2 ujutro i navecer, impryl 1x1 i aspirin 1x1, terapiju moram uzimat 15dana, samo me zanima kako si dajete prolutex u trbuh, potkozno? Mene malo boli na dodir na tom mjestu di se pikam, mozda radim nesto krivo?

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Hvala ti! Pa ja potkožno u trbuh, ništa me ne boli na tom mjestu, svaki put odaberem drugi dio trbuha, samo sam postala osjetljivija na same ubode. Mislim da ću se početi u ruku pikati.
    Želim ti sreću i veliku betu!!

Datum pristupanja
    Aug 2021

Početno

Hvala ti! Pa ja potkožno u trbuh, ništa me ne boli na tom mjestu, svaki put odaberem drugi dio trbuha, samo sam postala osjetljivija na same ubode. Mislim da ću se početi u ruku pikati.
    Želim ti sreću i veliku betu!!
    Pa mene bas boli, a isto si dajem potkozno u trbuh….ma budem izdrzala jos 10dana
    Hvala ti puno, takoder to zelim i tebi i svima koje su bile na transferu

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Cure ima li ijedna broj od dr L... Nikako dočekat odgovor na mail (gledala sam spam), a ujutro bih trebala na avion hmm

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Bambina1 pun ti je inbox, ne mogu ti porukw više stizati

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Citiraj Rayne prvotno napisa Vidi poruku
    Bok djevojke, evo i mene. 30., samica, želi bebicu.. uglavnom večina stvari mi je jasna. Odlučila sam se za Sisitinu, međutim, ne znam da li da zovem na info telefon ili imate kakve mailove? Na kontakt formu sam slala, nema odgovora.
    Kako je sa čekanjem stanica? Iz Newborn poliklinile Skopje su mi javili da se čeka po 6 mj da dođu do njih.

Sve vas pozdravljam!
    Dobro došla Rayne.
    Možeš se javiti embriologu Bobanu na ovaj mail:
    boban.janevski@acibademsistina.mk
    Ili dr.Lazarevskom na
    slobodan.lazarevski@acibademsistina.mk

Odgovaraju dosta brzo samo provjeri u spam, često im tamo odu poruke.
    Ja sam bila na dogovoru krajem sedmog mjeseca, a sredinom 10.me je zvao da je materijal stigao.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Kosuta364 izgleda da su mi hakirali taj mail.
    Evo drugi, pa se javi ako nesto nije uredu.
    ivrasic@gmail.com

Hvala ti.

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Citiraj LiaLia prvotno napisa Vidi poruku
    I ja putujem u nedjelju ) Nemam još mogućnost pisanja privatnih poruka pa ti se ne mogu javiti.. Ako ti možeš i želiš, pls pošalji neki kontakt, bit ćemo skupa na letu.
    I ja putujem danas.
    Možeš mi se javiti na mail ivana7bas@yahoo.com

Datum pristupanja
    Sep 2021

Početno

Drage cure meni je bilo sve ok do danas. Danas prvi put lagano krvarenje. 10 dan transfera. A jučer je kućni test bio pozitivan na trudnoću. Jedna blaga crtica se pokazala. Ali ovo krvarenje 2 dana prije očekivane menstruacije me zabrinjava. Zasad je samo malo nije strašno. Šta raditi?

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj KirurgijaJeLjubav prvotno napisa Vidi poruku
    Drage cure meni je bilo sve ok do danas. Danas prvi put lagano krvarenje. 10 dan transfera. A jučer je kućni test bio pozitivan na trudnoću. Jedna blaga crtica se pokazala. Ali ovo krvarenje 2 dana prije očekivane menstruacije me zabrinjava. Zasad je samo malo nije strašno. Šta raditi?
    Ništa ako nije obilno krvarenje. Javi se dr iz Sistine mailom ili ako imaš broj mob na mob.
    Terapiju i dalje naravno koristi dok se ne čuješ s dr i dobiješ upute.

Datum pristupanja
    Sep 2021

Početno

LaraLana hvala na podršci. Onako je roskasta krv. I nije nešto puno. Nadam se da neće da nastavi. To sam primjetila na toaletnom papiru prilikom odlaska u toalet. Imam i grčeve u stomaku

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

KirurgijaJeLjubav,i meni je isto tako bilo,al osmi dan od transfera i test je isto pokazao pozitivno,javila se bila dr.L koji mi je rekao da koristim i dalje terapiju i da ce to biti sve dobro i evo nas guramo dalje dan,po dan ..sve ce to bit dobro nebrini ❤

Datum pristupanja
    Sep 2021

Početno

Uh nadam se da si u pravu i smiruju me vaši komentari. Hvala Iva

Datum pristupanja
    Oct 2021

Početno

Evo da se javim da smo i mi uskoro u Sistini, tačnije u sredu, što će biti 14.dc.
    Osmog dana bila na uz i javila Lazarevskom nalaz (endo troslojan 6,4mm).
    Dr povećao dozu Estrofema na 4 puta po 2mg, Utrogestan od 23.11. i zakazao za 24.11.
    Javljam se iz Sistine uskoro.
    Svima koje ste sada u postupku želim plusiće i veeeelike bete uskoro.

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

po drugim postovima ovdje čini mi se da iskustva jako variraju... meni je oplodnja bila u utorak ujutro, tad su mi rekli da će mi se netko iz laboratorija javiti idući dan i reći kakvo je stanje i kad će biti transfer. u srijedu prijepodne me zvala embriologica, javila broj embrija i najavila transfer u petak. kad sam došla na transfer rekli su mi da se ipak nastavio dobro razvijati još jedan embrij više nego što im se činilo 2 dana prije. podatke o kvaliteti su mi rekli i preko telefona i uživo. u postupku sam bila početkom 10. mjeseca ove godine.
    Posljednje uređivanje od sushi : 21.11.2021. at 23:20

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj KirurgijaJeLjubav prvotno napisa Vidi poruku
    LaraLana hvala na podršci. Onako je roskasta krv. I nije nešto puno. Nadam se da neće da nastavi. To sam primjetila na toaletnom papiru prilikom odlaska u toalet. Imam i grčeve u stomaku
    uh, ja ne bih izdržala neizvjesnost bez vađenja bete koji dan prerano od planiranog datuma pogotovo ako je testić bio pozitivan...držim fige!

Datum pristupanja
    Sep 2021

Početno

Citiraj sushi prvotno napisa Vidi poruku
    uh, ja ne bih izdržala neizvjesnost bez vađenja bete koji dan prerano od planiranog datuma pogotovo ako je testić bio pozitivan...držim fige!
    Joj draga Sushi ne znam šta da ti kažem. Ionako mi je ginekologica jako teška i mislim malo sujetna jer sam to radila i onda trazim od nje da napravi da sve sto traži dr. L pa njoj čudno itd. I ovako u petak jedva dobila jedan privatni recept za estradiol da mogu da kupim. Pa onda pogrešno recept napisali pa ponovo trci u apoteku. Uglavnom imam termin sutra za recepte ponovo. I u četvrtak za vađenje bete. Ne znam kako onda dalje ako bude Beta pozitivna. Zbog radnog odnosa i bolovanja. Posto ne želim riskirati ništa i radim tezak posao u zdravstvu

Datum pristupanja
    Sep 2021

Početno

Citiraj sushi prvotno napisa Vidi poruku
    po drugim postovima ovdje čini mi se da iskustva jako variraju... meni je oplodnja bila u utorak ujutro, tad su mi rekli da će mi se netko iz laboratorija javiti idući dan i reći kakvo je stanje i kad će biti transfer. u srijedu prijepodne me zvala embriologica, javila broj embrija i najavila transfer u petak. kad sam došla na transfer rekli su mi da se ipak nastavio dobro razvijati još jedan embrij više nego što im se činilo 2 dana prije. podatke o kvaliteti su mi rekli i preko telefona i uživo. u postupku sam bila početkom 10. mjeseca ove godine.
    Sushi meni su sutradan poslije aspiracije jajnih celija rekli koliko ih i koliko se oplodilo. Kod mene je bilo 8 dobivenih i 6 od toga oplođenih. Onda su zvali opet kasnije 2 dan da kažu kad je točno transfer. Na dan transfera su mi ponovo sve objasnili i rekli da su se i preostala 4 embrija kvalitetno razvila i da bi ih bilo dobro zamrznuti. To sam onda isto i uradila. Vraćena su mi 2 trodnevna embrija

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •