Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6145

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Alisa81 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav i sretno svim curama koje su trenutno u Skopju. Ja se noćas u 2 vratila doma s 2 trodnevna embrija, a jedan sam smrznula.
    Nisam nezadovoljna, ali mi se možda pristup čini previše opušten. Na "licu mjesta", gola s raširenim nogama me obavijestili koliko ih je još ostalo, kakvi su, pitali koliko ih želim vratiti i što s ostatkom.

Ok, ja znam sve preko foruma i već sam odlučila što i kako u raznim scenarijima, ali neka druga žena koja ništa ne zna bi morala u minuti odlučiti o dost važnim stvarima, i još u nezgodnoj pozi, a da prije nije bila upoznata sa svim opcijama.
    A možda ja previše filozofiram ili sam uštogljena, ne znam...
    Alisa žao mi je da je tako bilo kako pišeš, da istina nije lijepo ležati i razgovarati rašitenih nogu, što više je to nekulturno od njih. Očito si ušla u kolotečinu gdje ih je falilo i nije bilo Bobana, kad je on tu sve je drugačije.
    Većinom Boban razgovara i da informacije prije transfera.

Sushi u većini slučajeva vraćaju 2 embrija, izuzetak su mlade cure s blasticama (1 blastica) i one koje su imala više neuspješnih transfera i godina podosta onda idu na transfer 3 embrija (dvodnevna ili trodnevna).
    Posljednje uređivanje od LaraLana : 23.11.2021. at 17:21

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •