Pokazuje rezultate 1 do 50 od 552

Tema: kad ste zadnji put uzele slobodan dan samo tak

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    ja ustvari ne razumijem o čemu mi pričamo kad pričamo o slobodnom danu?
    zašto nije slobodan dan ako ga provodiš sa obitelji, zašto nije slobodan dan ako je godišnji odmor dogovoren sa kolegama 2 tjedna unaprijed?
    i baš da mora bit cijeli dan bez obaveza mi je isto nerealan cilj, ako si pola dana na plaži, i u međuvremenu skuhaš jednostavan i brzinski ručak, to je meni slobodan dan

možda mama ptičica da nam kažeš koji si to dokumentarac gledala?
    svakome je slobodan dan - nešto drugo

nekome je možda i lagan dan na poslu, kad s kolegama popije kavu, ode na ručak, prošeće pod pauzom i sve završi na vrijeme
    nekome kao meni - slobodna subota, negdje na izletu (bez obiteljskih obveza - čišćenje, kuhanje, razvažanje na izvan.aktivnosti, zabavljanje djece ili MM-a)

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    svakome je slobodan dan - nešto drugo

nekome je možda i lagan dan na poslu, kad s kolegama popije kavu, ode na ručak, prošeće pod pauzom i sve završi na vrijeme
    nekome kao meni - slobodna subota, negdje na izletu (bez obiteljskih obveza - čišćenje, kuhanje, razvažanje na izvan.aktivnosti, zabavljanje djece ili MM-a)
    pa zato me zbunjuje zašto mama ptičica mora reći prijateljicama da je netko negdje uzeo slobodan dan i da je to moguće, ne čini mi se to ko takav jednorog

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •