Vrijeska, evo za utjehu i naša utvrda je pala nakon 2 god. Mi i još jedna obitelj iz našeg naselja smo jedini koji smo još bili opstali da korona nije bila u obitelji, niti smo bili u izolacijama zbog škole, posla.
Coronita je stigla mome mužu, a u toj drugoj obitelji moje frendice mužu i sinu.
Srećom kod muža samo temperatura 1.dan popodne (i to niska) a opce stanje skroz ok, da nisu djeca trebala ići na uplaćeno skijanje ne bi možda ni saznali ovako ekspresno. Ovako smo brzo reagirali jer kućni je naravno bio negativan

, pa smo privatno jedva jedvice dobili termin za pcr i nalaz isti dan.
Djeci propala škola skijanja kojoj su se jako veselili (božićni poklon), al šta ćemo, ne možemo ih slati među drugu djecu na snijeg. Bolje da ne spominjem kakve savjete sam dobila od nekih, da se muž ne ide testirat sad nego za par dana i sl da djeca ipak odu na skijanje...strava...

zato nam je i ovakva situacija, svatko samo na svoju gujicu misli.
Što se tiče simptoma, mužu apsolutno ništa posebno, rekao je samo da se čudno osjeća, tražio toplu juhu u 8h ujutro i predveče dobio 37.5. Ništa drugo (ni grlobolja, ni glavobolja, ni kašalj). Sutradan odmah testiran i isti dan dobili nalaz-pozitivan. Više nije imao ni temp, ni ništa, samo da tako ostane.
On je izoliran u svojoj sobi i ima svoj WC. Djeca i ja nemamo nikakve simptome (zasad).
Garant ovaj omikron koji je većini na brzom negativan,a pcr pozitivan. Taj brzi samo zavara ljude i toj frendici su na kućnom i muž i sin neg,a pcr poz, al kod njih su simptomi izražajniji.
Bit će pravo čudo ako se nismo zarazili, pogotovo jer sam i ja bila s tom osobom od koje je pokupio, ja sam čak više bila s njom nego on. A bome sam bila puno i s mužem u danima kad je najzarazniji prije simptoma.
Zakazala sam nam PCR-ove, ovo je strašno kolike su gužve, a privatno je baš skupo za više ukućana.
Može se ulovit neke termine ako se vreba na platformi, nekad se nešto otvori.
Vrijeska, bit će to sve dobro, malo se strpit i proći će

držim fige i vama i nama!