Citiraj mama pticica prvotno napisa Vidi poruku
velim ja mužu kak bi najbolje bilo da se ukine testiranje i da ljudi jednostavno ostanu doma i samo oni kojima treba pomoc odu do dr
(podloga mog razmisljanja - ukinuti bespotrebni trosak testa i pritisak na sustav samo zbog testiranja jer mi ljudi i na to pazimo)
a veli on, mudro!:
pa svi budu onda rekli da su bolesni i ostali doma...(o ljudska prirodo!)

naravno da meni taj scenarij nije pal na pamet...
Ma meni pada napamet upravo obrnuto… da ne bi ni ostali doma nego hodali okolo jer imaju samo neke slabije simptome (curenje nosa, slično običnoj prehladi i slično). Kao što jednog ili dvojcu takvih osobno i znam, da su pozitivni išli okolo, jednog koji je poslao i dijete u školu.

Mislim da gomila ljudi ide na testiranje da dobiju potvrdu ako ju do sad nemaju.

Ja dok sam satima pokušavala dobiti termin za klince cijelo vrijeme sam razmišljala što će mi to uopće… pozitivni su na kućnom testu, nećemo ići ni van ni u školu, simptomi su im prošli za manje od 48 sati i skaču po lusteru… što će mi uopće taj PCR nego da nas netko netko ubroji u statistiku i da kao dobijem tu potvrdu za klince. Koja će možda za mjesec dana vrijediti 2 mjeseca…