Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2184

Tema: Cijepljeni protiv COVID-a i oni koji to žele postati, informacije o testiranjima....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    vjerujem u bolje sutra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    To cemo sutra vidjeti, i ja krecem u vrcenje. Zasto samsung galaxy nema redial LOL, te super truper korporacije nisu redvidjele da cemo morat toliko telefona vrtit ipak u 21.stoljecu .
    jesi uspjela dobiti? ja vrtim ko luda, ali ne uspjevam

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj vjerujem u bolje sutra prvotno napisa Vidi poruku
    jesi uspjela dobiti? ja vrtim ko luda, ali ne uspjevam
    Ne, odustala sam, mejlom su mi s adrese covidonfo dali prvi moguci termin za skolsku djecu puno kasnije od onog koji smo dobili na platformi za ostalu rh raju (platforma je dala termin za 5 dana, ovo za skolsku djecu za 8 dana). Mislim da sam odustala i od privatnog testa jer drzavni imam za 2 dana (5-ti dan od pocetka simptoma), a sad mi se cini (zbog proljeva) da to ipak nije to.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 20.01.2022. at 11:23

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ne, odustala sam, mejlom su mi s adrese covidonfo dali prvi moguci termin za skolsku djecu puno kasnije od onog koji smo dobili na platformi za ostalu rh raju (platforma je dala termin za 5 dana, ovo za skolsku djecu za 8 dana). Mislim da sam odustala i od privatnog testa jer drzavni imam za 2 dana (5-ti dan od pocetka simptoma), a sad mi se cini (zbog proljeva) da to ipak nije to.
    mi smo dobili termin tek 27.1
    nadam se da cu naci negdje raniji...ja zovem i dalje, ali se ne javljaju

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mi smo dobili termin tek 27.1
    nadam se da cu naci negdje raniji...ja zovem i dalje, ali se ne javljaju
    Jesi probala preko platforme - brže termine daju nego ovo za školsku djecu, to je sad ćorak? Na FB grupi Cijpeljnje i vakcinacija je netko napisao da se može samo doć u Vinogradsku od 8-12 h (bez narudžbe) i napravit test iako ti ni ne treba liječenje tamo - ne znam jel' to kriva info ili ne.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Jesi probala preko platforme - brže termine daju nego ovo za školsku djecu, to je sad ćorak? Na FB grupi Cijpeljnje i vakcinacija je netko napisao da se može samo doć u Vinogradsku od 8-12 h (bez narudžbe) i napravit test iako ti ni ne treba liječenje tamo - ne znam jel' to kriva info ili ne.
    Nije Kriva,pisala sam ja tu jučer

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

najraniji termin sam dobila za 25.1., preko aplikacije
    ranije nema nigdje...osim preko veze

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

to je bolje nego 7 dana što smo mi čekali

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Mirogojska 16, Štampar, daje termin 23., ako upišeš povratak na posao kao razlog.
    Išla sam vidjeti kako je s terminima. Uglavnom, daje različite termine za različite razloge dolaska, pa pokušajte iskoristiti najraniji termin koji možete.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Dota prvotno napisa Vidi poruku
    Mirogojska 16, Štampar, daje termin 23., ako upišeš povratak na posao kao razlog.
    Išla sam vidjeti kako je s terminima. Uglavnom, daje različite termine za različite razloge dolaska, pa pokušajte iskoristiti najraniji termin koji možete.
    Da, probaj se "igrat" s razlozima dolaska - kad smo upisali pravi razlog "ima simtpome" je bio kasniji termin od razloga "kontakt".

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Dota prvotno napisa Vidi poruku
    hvala, uspjeli smo obaviti test vec danas
    ne nalazim link gdje trebam otkazatitestiranje zakazano za 25. u Fran Mihaljevicu...zna netko mail?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •