Stranica 30 od 44 PrviPrvi ... 20282930313240 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,451 do 1,500 od 2184

Tema: Cijepljeni protiv COVID-a i oni koji to žele postati, informacije o testiranjima....

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mene korona pred godinu i po smlavila na 2 tj. Nakon toga sam se vratila cjelodnevnom fizičkom poslu i mogla sam bez problema. Neki su dugo iza nje ostali bez daha i onemoćali. Teška im i šetnja bila, a kamoli sport.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala ti. Kako joj je prosao povratak?
    Da li se inace bavi nekim sportom? (ne znam koja je bolest u pitanju, pa sorry ako je pitanje glupo)
    Ne trenira nista.
    Ima kompleksnu srcanu gresku i nizu saturaciju. Ima cak potvrdu za cijelo skolovanje da kardio vjezbe radi prema mogucnistima i stanju tog dana.
    Ona obicno vjezba tjelesni kao i drugi, samo ponekad hoda kad drugi trce ( puno joj se brze dignu otkucaji , pa pocne hiperventilirati).
    Ali kad je imala covid nije imala neke vece poteskoce, dodatna posteda bila je vise zbog opreza. Kasnije je pocela vjezbati i sve je bilo ok.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ina nije vam rano, slobodno napravite pcr. Mom muzu je bio pozitivan i to na 1.dan simptoma, samo par sati nakon pojave simptoma (radili žurno zbog razloga koji sam vec navodila). Svi brzi prije, tijekom i nakon mu bili negativni.

Obavezno neka naprave pcr kako treba a bilo bi super i da joj uzmu bris iz usta,mislim da je tad mogucnost pogreske minimalna (meni su tako uzeli u Analizi).

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku
    Ili delta nije baš skroz krepala ili je mene ovaj omirkon sastavio...

Uglavnom, 9.1. smo bili kontakt pozitivnog, testirali se isti dan svi negativni.
    11.1 srednje dijete dobilo temperaturu, pozitivan na kućnom, dan kasnije pozitivan na pcr.
    Svi smo doma , u SI on zatvoren u sobi.
    U nedjelju meni krene curit nos u ponedjeljak teče iz njega u potocima, jučer ujutro me sve boli , temperatura 37,5. Kućni pozitivan, ali jako blijeda crta. Danas sam bila na pcr. Čekam rezultat.
    Sve me i dalje boli, koža me na dodir boli, krenula sam kašljat, glava rastura, iz nosa teče... Teško mi je govorit, gledat...
    . Koma. Natačem se čajem, pijem svakih par sato lekadol da glava malo popusti i nadam se da će krenut uskoro na bolje jer ovo... Ajme.

U međuvremenu je ovaj pozitivni sin na kućnom bio negativan ,osam dana od pcra. Mm i druga dva djeteta su negativni.
    Uf babyboys po opisu simptoma da te koza boli na dodir, rekla bih da je nazalost ipak delta. Nadam se da ce vam brzo proci simptomi
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 19.01.2022. at 15:29

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Ina nije vam rano, slobodno napravite pcr. Mom muzu je bio pozitivan i to na 1.dan simptoma, samo par sati nakon pojave simptoma (radili žurno zbog razloga koji sam vec navodila). Svi brzi prije, tijekom i nakon mu bili negativni.

Obavezno neka naprave pcr kako treba a bilo bi super i da joj uzmu bris iz usta,mislim da je tad mogucnost pogreske minimalna (meni su tako uzeli u Analizi).
    Baš ti hvala, rekli su svima uzimaju i iz usta. Neću ipak danas, ne da mi se sad zapinjat 2 h u gužvi u gradu, a nisam sitgla ranije. Idemo sutra ujutro, simptomi su od pon navečer i još je drže - umor, lagana temp, malo trbuh (to me brine da nije ipak neka crijevna), malo grlo. Držite nam palčeve da mi se ostvari želja - skidanje ovog đavla s vrata uz lagan tijek.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 19.01.2022. at 15:38

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Uf babyboys po opisu simptoma da te koza boli na dodir, rekla bih da je nazalost ipak delta. Nadam se da ce vam brzo proci simptomi
    Hvala lili. I ja se nadam...

Inače,frend od kojeg je sve krenulo imao dimptome samo jedan dan,na pcr mio naručen osmi dan i negativan,žena njegova 7 dana nskon njega pozitivna na kućnom jučer negativna na pcr mora ponavljati pcr jer radi u socijali pa traže dva neg. Žive u 40 kvadrata, njihovo dijete svo vrijeme negativno.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Mi dmi inače na testiranje išli u vinogradsku.
    LOM rekla da mi ona moze za malog dat termin za 10 dana od simptoma . To bi bilo sutra, i sreća da sam odbila jer bi bio negativan.onda se mm sjetio da mu jedan frend s faksa radi u vinogradskoj i zvao ga pa nas je on naručio odmah drugi da.
    Inače u Vinogradskoj testiraju bez naručivanja,
    dodješ i čekaš, od 8 do 12svaki dan. Ja sam danas bila naručena 8.46, na red došla u 9,a iza mene
    je bilo još puno ljudi koji su došli nenaručeni
    Posljednje uređivanje od babyboys : 19.01.2022. at 15:46

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ina33, drzim fige da to bude to i prodje u tako blagom obliku!

Babyboys, hvala za info, uvijek je dobro znat.

Sto se tice tjelesnog i sporta za djecu, ja cu svoje odmah pustiti jer nisu imali simptome i puni su energije, no naglasit cu treneru ipak da krenu malo postupno i da ne zelim nikakva natjecanja u naredna 2 tj.

Sto se mene tice, isto sam odlucila probat sto prije, ako se subjektivno osjecam ok, normalno cu nastavit s treninzima.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 19.01.2022. at 16:22

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

babyboys, drzim fige da brzo prodje! Nekako mi se to cine normalni simptomi i za omikron, nema svatko asimptomaticni tijek, neovisno o cjepivu. S drugom dozom Pfizera u lipnju, sto se omikrona tice, ionako nazalost vise nisi pokrivena nikakvom zastitom.

Ako tu Delte prakticki uopce vise nema, vjerojatno je isparila i u Hrvatskoj.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Taman smo razmišljali otić po booster kad nas je ulovilo.
    Mm ima termin čak za sutra, sad je to propalo.
    Ja čim ozdravim ću se naručit negdje, jer ako ovo nije omikron,hoću poduzet sve da ga izbjegnem.

Ina33, sretno

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mi dmi inače na testiranje išli u vinogradsku.
    LOM rekla da mi ona moze za malog dat termin za 10 dana od simptoma . To bi bilo sutra, i sreća da sam odbila jer bi bio negativan.onda se mm sjetio da mu jedan frend s faksa radi u vinogradskoj i zvao ga pa nas je on naručio odmah drugi da.
    Inače u Vinogradskoj testiraju bez naručivanja,
    dodješ i čekaš, od 8 do 12svaki dan. Ja sam danas bila naručena 8.46, na red došla u 9,a iza mene
    je bilo još puno ljudi koji su došli nenaručeni
    bilo je rečeno pred tri tjedna da radi gužve rade naručivanje u vinogradskoj

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Dobro, a ja ti govorim da sam bila danas i da može i bez. Zapiše te, staneš sa strane i pričekaš, brzo ide. Najdulje to upisivanje traje.

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Tx
    Zaboravila sam napisati ranije, preporuku za poštedu nam je prvo dala školska liječnica (koja nas je kontaktirala u ime epidemiološke službe jer je bilo više slučajeva u razredu). Pitala je simptome i na temperaturu, umor i malaksalost je rekla da obavezno pripazimo neko vrijeme jer im se znalo događati da "djeca prehodaju Covid, a onda se kasnije utvrdi da su prehodali i upalu pluća". To je bilo za deltu, vjerujem da je omikron lakši, a i većinom ne ode na pluća. Ali da je pametno malo usporiti koji tjedan, je.
    Držim fige, ina 33, da sve prođe brzo i lako. I totalno razumijem želju da to bude "to" i da prođe lako ... i da se onda strepi manje

babyboys, žao mi je što te je toliko "sastavilo", neka brzo prođe!

Malo me zbunjuju sve ove činjenice -pozitivni 15-ti dan od kontakta (Vrijeska), pa hrpa ljudi s negativnim/ pozitivnim testovima i cijeli " kupus" oko toga... više se ne zna "tko pije, a tko plaća" ....

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Tu se provlačila pomisao o namjernom zaražavanju Covidom, da se "to odradi", stjecanju prirodnog imuniteta i slično... Evo zašto to nije pametno:

https://dnevnik.hr/vijesti/koronavir...---692600.html
    https://www.bbc.com/news/world-europe-60050996

Poslušala sam sad par pjesama. Šteta i života i talenta. Nepotrebno.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 19.01.2022. at 17:58

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Ja cu reć da se nadam da ce i druge zemlje ici tim smjerom.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Slažem se. Možda do proljeća da imamo ovako strože a onda ajmo polako prema manje ludosti

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

U samom članku piše: "Najnoviji raspoloživi podatci pokazuju pad novozaraženih od gotovo 40 posto na tjednoj razini, a broj hospitaliziranih se stabilizirao.

Broj pacijenata na intenzivnoj njezi, koji je tijekom vala omikrona bio mali, također pada.

Popuštanje mjera, za koje je dio konzervativne većine ocijenio da guše slobodu, dolazi ranije od očekivanog i u prilikama neviđene krize za Borisa Johnsona koji je zaglibio u skandalu zbog organiziranja zabave u Downing Streetu u vrijeme dok je u zemlji na snazi bila zabrana okupljanja."

Ukratko- Johnson spašava vlastitu gu.icu i pokušava ostati na vlasti, a i odobrovoljiti konzervativce. Plus im brojevi padaju. Plus su procijepljeni daleko, daleko više nego mi, među najboljima su u Europi. Plus su imali dugi i iscrpljujući lockdown, pa one svoje "balončiće" i realno, doživjeli su puuuuuno više restrikcija nego mi. Plus su im mjere bile restriktivnije, a već neko vrijeme se suočavaju i sa problemima u opskrbi i funkcioniranju zemlje. A puno su organiziraniji u testiranju, dobivaju brze testove besplatno i mogu se testirati svaki dan ako treba, a da ih to ne opali po džepu. Da ne govorim da su se mjera držali puno bolje nego mi, a i imaju puno veći zdravstveni sustav.
    Normalno da relaksiraju. Em su u boljoj situaciji, em je to sad politički oportuno. Pa i mi smo "pobjeđivali" virus kad su bili izbori.

I da, i ja se nadam da ćemo ih mi slijediti. Ali mi bi ih slijedili samo u otvaranju, a ne bi u svemu ovome drugome... Osim na izborima kad sve može i sve smo pobijedili

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mi nemamo kovid mjere na razini drzave od srpnja 2021 (Minnesota). Postoje samo na lokalnoj razini kad/ako netko zeli nesto uvesti.

Maske su obavezne na federalnoj razini (javni prijevoz, avionski prijevoz, federalne zgrade). Medicinske ustanove koje primaju osiguranike kojima drzava placa osiguranje moraju postovati mjere (cijepljenje, testiranje, maske).

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Jel neko kod doktora radio brzi test?
    Šogoru uredno doktor naplatio 50 kn
    A gledali da je trebao HZZO podmiriti

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Nisam jedina

Na fejsu tip za kcer pita
    Doma brzi pozitivan, antigenski kod dr negativan, doma opet pozitivan i sad čeka pcr

Dobro tko tu koga

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa nije to ništa novo.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja bih ipak pričekala s PCR-om nekoliko dana

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Izrael razgovara o micanju potvrda. Mi ih nismo zaparvo ni uveli. Mi kao Hrvatska (s tragičnom bilancom ovolikom umrlih) imamo sreće s omikronom čini se, trebamo se lupat nogom za ovaj razvoj događaja jer nam je samo ovo moglo pomoći, neka organiziranost države ne. Nažalost, ST starci i dalje umiru i kriza je dole u bolnici, ali... to je tužno kao i ova pjevačica što je umrla, ako ne želiš da ti pomognu...a što reći. Žalosna sprječiva smrt koju će nažalost brzo zaboraviti svi osim njene obitelji.

I u Austriji navodno besplatnih testova po izboru - pokupiš u Billi i testiraš se koliko hoćeš, slijediš neke upute i odneseš vrećicu nazad u Billu i čekaš rezultat.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 19.01.2022. at 21:48

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Jedan od koraka na toj austrijskoj aplikaciji je snimak kako gurglaš i pljuckaš. Ako se ne želiš snimati dobiješ samo rezultat, ako se snimaš i potvrdu - barem je tako u Beču. Koji nezamislivi svijet iz naše perspektive, već čujem bračni par Raspudić oko ove teme.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 19.01.2022. at 21:50

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Taman smo razmišljali otić po booster kad nas je ulovilo.
    Mm ima termin čak za sutra, sad je to propalo.
    Ja čim ozdravim ću se naručit negdje, jer ako ovo nije omikron,hoću poduzet sve da ga izbjegnem.

Ina33, sretno
    Žao mi je što te je tako zakačilo, ali daleko od toga da su tvoji simptomi izuzetak, više su pravilo kod trenutno bolesnih oko mene, pogotovo ako nisu vakcinisani ili je dosta prošlo od vakcine.

Pri tome je dobar deo njih već imao koronu jesenas, kad je to sigurno bila delta, znači da sad najverovatnije imaju omikron.

Pri tome simptomi idu od "grebalo me grlo jedan dan" do "temperatura preko 38 C više dana", i ceo spektar između, tako da nije baš da svi prođu sa dan-dva bolesti.

Treći dan škole i prvo pozitivno dete u razredu kod starije. Dobro je krenulo Kod MM-a po razredima više i ne brojim, navikli smo.

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Jedan od koraka na toj austrijskoj aplikaciji je snimak kako gurglaš i pljuckaš. Ako se ne želiš snimati dobiješ samo rezultat, ako se snimaš i potvrdu - barem je tako u Beču. Koji nezamislivi svijet iz naše perspektive, već čujem bračni par Raspudić oko ove teme.
    Ni u UK se ne moraju snimati. Samo pošalju rezultat.
    Doduše, ne znam kakav je postupak ako trebaš potvrdu, ovi moji su cijepljeni.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Mi kasnimo s omikronom bar 2-3 tjedna za UK. Oni su vrhunac imali tamo negdje 4.1. a mi smo tad tek krenuli za pravo… S tim da su prethodno imali 100-150 umrlih dnevno (sedmodnevni prosjeci) na 60 mio stanovnika a mi 40-50 na 4 mio stanovnika. Njihov prosjek se digo na 250 umrlih dnevno, i ne vidim da je stao. Naš tek kreće prema gore...

A i BoJou se drma stolica, prilično je nepopuplaran.. i kod svojih a kamoli kod ostalih. Malo populizma nikad ne škodi

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih ipak pričekala s PCR-om nekoliko dana
    Vrijeska radili su istrazivanja, muz mi je slao linkove, zapravo kod omikrona ce ti u vecem broju slucajeva prije pcr detektirat zarazu (u slucaju da se rade istodobno na poc.zaraze), a brzi antigenski reagira u kasnijoj fazi (kod nas ni tada). Upravo suprotno od nacina detekcije testovima kako smo navikli ranije s deltom.

Bas je bio zgodan graf, ako nadjem zalijepim tu.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 19.01.2022. at 22:27

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

https://www.index.hr/vijesti/clanak/...m/2330835.aspx

Evo tu je pojasnjeno zasto antigenski kasne.

"Logično je da antigenski testovi kasne"

Virologinja Juranić Lisnić kaže da je ne iznenađuje da antigenski testovi kasne za PCR-om.

"To se zna oduvijek i to je logično jer antigenski test otkriva antigene bez procesa umnožavanja, koji se uvijek radi u PCR testovima", kaže Juranić Lisnić.

Antigenski testovi detektirat će virus kada se on namnoži u dovoljnom broju.

"U PCR testovima se nukleinske kiseline prvo umnožavaju nekoliko desetaka puta i tek onda se ide na njihovo detektiranje. Virus je jako sitan i nema puno antigena. Stoga ga je teško otkriti bez koraka pojačavanja, odnosno umnožavanja. Štoviše, mi u laboratoriju, ako želimo otkriti neke rijetke antigene virusa, koristimo metodu u kojoj viruse obilježavamo protutijelima na kojima se nalaze komadići nukleinskih kiselina, koje potom umnožavamo i pojačavamo signal. Ova metoda zove se 'proximity ligation assay', međutim, koliko je meni poznato, još nije iskorištena u dijagnostičke svrhe jer je vrlo nova i treba vremena da se usavrši te da pojeftine reagensi", kaže riječka virologinja.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 19.01.2022. at 22:32

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mene je koža boljela nakon primitka treće doze cjepiva i glava isto.
    Ovo što babyboys opisuje za bolest je identično bilo kod mene, ali kao posljedica cijepljenja.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Lili ovo sto je rekla Vanda je istina.
    Ali ona je rekla da je PCR osjetljivija metoda i da treba manje "uzorka" za detekciju. Sto moze biti i na pocetku ali i na kraju bolesti.
    Za PLA su reagensi zbilja skupi.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Pa to je kao nas Vault test iz sline, preko Ministarstva zdravstva. Nemamo opciju bez Zooma (ili osobno, ako ti je usput), ali nije bed jer ima drugih opcija za one kojima se ne da zvati.

Prijateljica je jucer napravila kucni test i bila negativna, danas je otisla na PCR i pozitivna je. Ne cudi je to uopce jer, na kraju krajeva, kaze da ne garantira nikome, a ni sebi, da je dobro napravila bris.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam inace uvijek jaaaako znatiželjna i htjela sam jos danas doma napraviti kucni,al ljekarna da ih kupim ne radi. Radi kasnije,nema zaposlenika. Kao ni i u knjiznici, osoblje u nasem vrticu fali (nasli su dodatne cistacice).
    Ovo sad je koma
    Posljednje uređivanje od Vrci : 20.01.2022. at 08:16

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    moja najveća paranoja koju trenutno iz zabave vrtim je dan nismo dobili omikron nego deltu a omikron nas čeka iza ugla
    To i ja pomišljam - da mi mali ima deltu jer nas troje ništa, a kažu omikron jako zarazan

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

A ja pomisljam da ni nema koronu i da nas jos ceka out there, sumnjive su mi crijevne tegobe. Danas idemo na pcr, drzte palceve.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ina 2 frendice su mi imale kao jedini znak korone upravo proljev. I nista vise.Obje poz.

Drzim fige da je to to i da se toga rijesite!

vjerujem u bolje sutra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

To cemo sutra vidjeti, i ja krecem u vrcenje. Zasto samsung galaxy nema redial LOL, te super truper korporacije nisu redvidjele da cemo morat toliko telefona vrtit ipak u 21.stoljecu .
    jesi uspjela dobiti? ja vrtim ko luda, ali ne uspjevam

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja razumem da se kod vas puno više ide u izolacije i samoizolacije nego kod nas, i da se gledaju kovid potvrde, pa donekle razumem veselje kad se konačno dobije korona - bar nema više iščekivanja, i na neko vreme rešeni su neki svakodnevni životni problemi, pa je to sa jedne strane dobro, ako sve prođe blago.
    Meni isto ide na živce nagađanje "testirati se ili ne" za svaku glavobolju ili grebanje grla od par sati, pa razumem da je izvesnost možda puno i bolja.

Ali stvarno ne razumem taj optimizam "sad ste i to rešili" i "sad ste i sa tim završili". Kao da su u pitanju varičele ili zauške. To sam puno puta čula jesenas, nakon delte - i isti ti ljudi, nakon dva-tri meseca, opet imaju temperaturu, idu u izolaciju, oporavljaju se.
    Ništa tragično - ali ništa nisu ni "rešili". Omikronu je trebalo dva meseca da se raširi po svetu. To nam daje ideju o brzini idućeg soja.

Ja uopšte nemam utisak da smo dovoljno efikasno rešili. Neki ljudi neće ni primetiti iduće sojeve, a neki će i dalje dobijati primetne i gadne simptome. Pri tome izgleda nema pravila jer neke jače obori wuhanski soj, neke delta, a neke tek omikron. Možda ćemo postići dobar ritam vakcinacije i efikasnost- a možda i nećemo.
    Zapravo, na globalu jesmo puno toga rešili, jer je smrtnost i hospitalizacija smanjena, ali na nivou pojedinca- i dalje nemaš pojma kako će svaki idući soj da deluje na tebe, i do juna možeš još dva puta imati po novi soj korone.
    Pri tome stariji ljudi i dalje nisu dovoljno zaštićeni od komplikacija, i njihov kvalitet života i dalje nije sjajan i ne izgleda da će skoro biti. A broj lako obolelih je dovoljan da se opet zakočila ekonomija i običan život.

OK, puno smo postigli od marta 2020., ne treba biti pesimista, ali meni je realizam bolji nego neopravdani optimizam- ako ni zbog čega drugog, a ono jer je gomila optimista trenutno u depresiji jer nakon delte u novembru opet sede u izolaciji...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj vjerujem u bolje sutra prvotno napisa Vidi poruku
    jesi uspjela dobiti? ja vrtim ko luda, ali ne uspjevam
    Ne, odustala sam, mejlom su mi s adrese covidonfo dali prvi moguci termin za skolsku djecu puno kasnije od onog koji smo dobili na platformi za ostalu rh raju (platforma je dala termin za 5 dana, ovo za skolsku djecu za 8 dana). Mislim da sam odustala i od privatnog testa jer drzavni imam za 2 dana (5-ti dan od pocetka simptoma), a sad mi se cini (zbog proljeva) da to ipak nije to.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 20.01.2022. at 10:23

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Zg županija za jucer
    Mjera samoizolacije izrečena je za 92 razredna odjela i dio učenika 39 razrednih odjela.

Dan prije mislim 55 cijelih razreda

Uglavnom, i nasa skola poluprazna

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Pulinka, pa nije ni mala stvar bit psihicki mirniji 4-5 mjeseci dok traje soj. Toliko ispada da i cjepivo pruza, ne znam racunaju li se vise to sto si nekoc 2x cijepljen i dokad ce to vazit pa ono, ajde da odvalimo dok au tragovi cjepiva tu. Sad je igra 'daj sta das'.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 20.01.2022. at 10:26

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Srednjorocnoijemoze sutra rat u ukrajjini pa cemo zimu provest cvokocuci i sto toga. Shvati 'optimizam' uvjetno.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ina 2 frendice su mi imale kao jedini znak korone upravo proljev. I nista vise.Obje poz.

Drzim fige da je to to i da se toga rijesite!
    Delta il omikron?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Pulinka, pa nije ni mala stvar bit psihicki mirniji 4-5 mjeseci dok traje soj. Toliko ispada da i cjepivo pruza, ne znam racunaju li se vise to sto si nekoc 2x cijepljen i dokad ce to vazit pa ono, ajde da odvalimo dok au tragovi cjepiva tu. Sad je igra 'daj sta das'.

Pa da, u pravu si zapravo, ja sam upala u overthinking, po običaju

vjerujem u bolje sutra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ne, odustala sam, mejlom su mi s adrese covidonfo dali prvi moguci termin za skolsku djecu puno kasnije od onog koji smo dobili na platformi za ostalu rh raju (platforma je dala termin za 5 dana, ovo za skolsku djecu za 8 dana). Mislim da sam odustala i od privatnog testa jer drzavni imam za 2 dana (5-ti dan od pocetka simptoma), a sad mi se cini (zbog proljeva) da to ipak nije to.
    mi smo dobili termin tek 27.1
    nadam se da cu naci negdje raniji...ja zovem i dalje, ali se ne javljaju

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Delta il omikron?
    Omikron misle da je bio jer nikakve druge simptome nisu imale.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj vjerujem u bolje sutra prvotno napisa Vidi poruku
    mi smo dobili termin tek 27.1
    nadam se da cu naci negdje raniji...ja zovem i dalje, ali se ne javljaju
    Jesi probala preko platforme - brže termine daju nego ovo za školsku djecu, to je sad ćorak? Na FB grupi Cijpeljnje i vakcinacija je netko napisao da se može samo doć u Vinogradsku od 8-12 h (bez narudžbe) i napravit test iako ti ni ne treba liječenje tamo - ne znam jel' to kriva info ili ne.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i Sveti Duh navodno radi bez narudžbe
    ali treba doći jako rano po broj (čak oko 6)

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Omikron misle da je bio jer nikakve druge simptome nisu imale.
    Tx, lili, danas kućni neg, njoj ide na bolje, guglanje omikrona i proljeva nije obećavajuće, odustali smo od privatnika i idemo na državni PCR.... lagano gubim nade da je to to. Njoj nije frka s potvrdama jer joj (cijepljena) vrijedi do 7/2022 i ne bi joj ništa značilo da sad ima kovid što se toga tiče, bilo bi samo psihološki malo lakše nama. Bože, koje novonovonovonormalno .
    Posljednje uređivanje od ina33 : 20.01.2022. at 11:43

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •