Ja sam sa susjedom isto zaključila da nam ne treba brašno, što će nam ono ako smo u nekom podrumu/skloništu... bitnije je dvopek, tost i sl.

Moram danas u dućan po redovni šeceraj, nisam bila 10-tak dana, iskreno se bojim što ću vidjeti u trgovini.
Iskreno, zapravo mi fali zezancija kakve je bilo tonu nakon početka lock downa, pa onda i nakon potresa... ona Godzilla iza Sljemena me još uvijek nasmije. Ali nikako da krene neka sprdačina ovih dana, nema se tko oko čega sprdati. Ova fora pulinka s oblakom brašna kod vas je dobra

, ali i jedina koju sam čula.
I ja gledam kako na par tema ovdje provačimo rat, a nemamo niti jednu temu. A istovremeno niti ju ne želim imati ovdje. Kao, dok ju provlačimo na drugim temama, još se i suzdržavamo valjda.
Pogledala sam, ima tema na forum.hr.
Otvoreno u prosincu 2021. o odnosima Rusije i Ukrajine. Sada ima preko 1000 (tisuću) stranica postova, ukupno preko 20.000 postova o tome.
Ako se poželim ubiti u pojam, znam što ću čitati kad mi dosade portali ili bude bilo kojih 15 minuta lufta bez nove prijelomne vijesti.
... putovanja ...
Uskrs sam htjela, ali ne planiram.
More sam htjela uplatiti, ali nisam.
Imam jednu rezervaciju za rujan, karte i smještaj u inozmestvu (EU), nisam otkazala. Rujan je sada neki drugi paralelni svemir.