Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
Htjela sam još na početku teme napisati (pa sam samu temu izbjegavala) da nitko od nas ovdje ne može sa 100% sigurnošću napisati što bi činio u točno ovakvoj situaciji, kao samozaposlena osoba, na pragu 40., s fetusom čija je glava promjera 100 mm, a lubanjska šupljina je zauzeta tumorom 55×45 mm, pod nepoznatim rizikom ugroze vlastitog života dok te doma čeka malo dijete. Zato nam je bolje da svi zašutimo u komentarima ovog mučnog slučaja.
Čokolada, da ne uzurpiram previše prostora, bit ću vrlo kratka - moram te ispraviti jer nisi u pravu. Za mene ne postoji nijedan ovozemaljski razlog zbog kojega bih pristala na pobačaj. Možeš slobodno komentirati da sam licemjerna i da mi je lako pisati to što pišem jer nisam "u toj i takvoj situaciji", ali ja tu ništa ne mogu jer te i ne želim, a i ne mogu uvjeriti u istinitost onoga što pišem. Samo ja znam što mi je u srcu.
Što se komentara tiče, znam da ih ima svakakvih, Bože sačuvaj, ali isto tako smatram da su neminovni, čim je slučaj na ovaj način izišao u javnost. Da bi često bilo bolje zašutjeti, bi, ali bojim se da se to neće dogoditi.