Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2952

Tema: Što nam se to događa?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Mislim da bi se HLK trebala pozabaviti time na koji nacin se raspisuju natjecaji za specijalizacije. Ne znam da li bi bili tako glasni u obrani prava na priziv savjesti da su svi djelatnici Zavoda za transfuziju Jehovini svjedoci i da se pozivaju na priziv savjesti.
    Po meni, ako postoji pravo lijecnika na priziv savjesti, onda mora biti i pravo poslodavca da provjeri hoce li djelatnik raditi posao za koji smo mu svi mi platili skolovanje ili ce si odabrati sto mu se vise svidja. Svatko normalan radije sudjeluje u porođaju zdravog djeteta, nego u pobačaju.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da bi se HLK trebala pozabaviti time na koji nacin se raspisuju natjecaji za specijalizacije. Ne znam da li bi bili tako glasni u obrani prava na priziv savjesti da su svi djelatnici Zavoda za transfuziju Jehovini svjedoci i da se pozivaju na priziv savjesti.
    Po meni, ako postoji pravo lijecnika na priziv savjesti, onda mora biti i pravo poslodavca da provjeri hoce li djelatnik raditi posao za koji smo mu svi mi platili skolovanje ili ce si odabrati sto mu se vise svidja. Svatko normalan radije sudjeluje u porođaju zdravog djeteta, nego u pobačaju.
    Mi imamo ginekologinju Jehovinog svjedoka, igrom slučaja to znam jer je privatno poznajem. Doduše ona je primarna, ali svoj posao odrađuje profesionalno. Recimo, nevezano za temu, kada smo pričali o transplataciji koštane srži koja je nama bila aktualna žena je pitala i najnormalnije razgovarala o cijelom postupku.
    Po meni, priziv savjesti nema šta tražiti u bolnici. Ako kao ginekolog ne možeš naći posla u primarnoj praksi odi lijepo raditi na hitnu ili negdje drugdje, ima posla za liječnike. Ni prvi ni zadnji koje ne radi ono za što se specijalizirao.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    X

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •