Mislila sam da nakon silnih pozivanje na zakone colorada i sl imaš reproduktivna prava u SAD u malom prstu...
Za Maltu ti je isto odgovoreno samo treba čitati... Ali nema problema da ponovimo - ugroženosti života majke nije razlog da se tamo prekine trudnoća. I rktc se rukama nogama i zubima bori da tako i ostane. Uostalom to su samo životi drugotnih...
Posljednje uređivanje od sillyme : 05.07.2022. at 23:06
A koja je to konkretno revolucionarna znanstvena činjenica na koju se dotična poziva?
Da spajanjem dvije žive gamete nastaje nova živa stanica sa full setom kromosoma?
Kao i kod svih živih bića koja se spolno razmnožavaju?
Ima netko u zanstvenoj zajednici tko tvrdi da je spajanjem dvije gamete nastaje neživi kristal ili štoveć?
Pozivanjem na banalnosti ne dobivamo apsolutno ništa korisno u raspravi. Ili dotična misli da smo svi mi neobrazovane pa nas sad ide prosvijetliti ovom "revolucionarnom" činjenicom???
Da li je to čovjek, ljudsko biće, vrijedno sve zaštite koju pružaju zakoni i običaji, i vrijedno toga da žene umire od sepse satima a da joj bolničko osoblje odbija pomoći, ili vrijedno toga da bilokoju ženu (ili djevojčicu kao što vidimo) prisiljavaju da iznese trudnoću? Meni apsolutno nije... pogotovo ne prvih 12-16 tjedana trudnoće.
Posljednje uređivanje od sillyme : 09.07.2022. at 15:28