Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
Pa dobro, nisam baš zamislila Mulan varijantu radi dobijanja posla

Šalu na stranu, bez obzira na aplikacije, jednom valjda vidiš osobu koju plaćaš, plus ne znam koliko je tačno ono što sam nedavno pročitala, da zapravo poslodavac i nije dužan da ti saopšti cifru za koju te zapošljava na razgovoru za posao, i da dvoje ljudi istih kvalifikacija i posla mogu imati totalno različite plate?
Mislim, možda nisam dovoljno jasno opisala, zamišljam situaciju u kojoj se ti samo deklarišeš kao muškarac, uz eventualnu promenu samo garderobe i frizure, i zamenica, čak ne ni imena niti stila života...
Razmišljam šta je to što osobi dodeljuje ovaj ili onaj pol ili rod, osim sopstvene procene, tj. kolike su promene potrebne (ako ikakve) da bi i društvo reklo u svim aspektima - da, ti si sad muškarac.
Ne radim u ljudskim resursima pa ne znam sve detalje s pravne strane (mada, sve to skupa visi u zajednickim prostorijama svakog poslodavca... cak i tu kod mene, ali ne ide mi se sad do break rooma fotografirati zidove), ali cinjenica je da kod vecine poslodavaca postoji pay bracket, iliti odredjeni raspon primanja, za svako radno mjesto i hipotetske iste kvalifikacije. Kazem hipotetske jer identicna diploma i, recimo, identican broj godina iskustva ne znaci ujedno i da je potencijalni radnik jednako kvalificiran. Puno vise od toga ulazi u procjenu.

Neki poslodavci reklamiraju radno mjesto visinom primanja i objavljuju taj podatak gdje je god moguce. To je, najcesce, vezano uz entry level radna mjesta i opcenito ona gdje prijasnje iskustvo, skolovanje, certifikati i slicno nisu presudni. Stvar je u tome da je konkurencija velika, kao i fluktuacija radnika pa ono... tko vise da, taj ce vjerojatnije lakse zaposliti radnike. Ni ovdje nije isljuceno da ce osoba A primati vecu placu od osobe B, naravno, jer pay gap nikad ne spava (spolna, rasna i raznorazna druga diskriminacija uvijek postoji, neovisno o tome koliko se tko trudio zaobici biase).

Na radnim mjestima koja su iznad entry level (nezgodno mi je reci managementu jer je smisao rijeci drugaciji tu i tamo), placa ovisi, izmedju ostalog, i o spremnosti kandidata na pregovore, odnosno nacinu na koji reklamira samog sebe. Kad sam se javila na natjecaj za moje trenutno radno mjesto (studeni 2020), pay bracket nije bio naznacen, ali imala sam prilicno dobru ideju sto ce ponuditi, a jos bolju sto cu ja traziti. Pocela sam za njih raditi u veljaci 2021 (jer pandemija) i nasli smo se, recimo, oko 75% naklonjeni na moju stranu zahtjeva. Dobila sam oko 70% novca koji sam trazila (povrh place koju su nudili) i deset puta vise placenih radnih dana od tipicnih za prvih par godina zaposlenja u ovoj firmi. Njima je trebao radnik mog kalibra, a meni je trebalo nesto zbog cega bih radila kod njih. S obzirom da je rijec (opet) o neprofitnoj organizaciji, znala sam da necu dobiti kes, ali znala sam da mogu dobiti slobodne dane, potpunu fleksibilnost radnog vremena i mogucnost rada od kuce doslovno kad god to ja zelim. Ovdje nas je troje s apples-to-apples usporedivim radnim mjestom i svaka od nas ima drugaciji ugovor. Meni je to ok.

S druge strane, drzavna/javna sluzba bilo koje vrste ima potpuno trasnparentne place za svako radno mjesto. Tocno je odredjen pay bracket, a sve place svih zaposlenika su javna informacija. Ako te npr. zanima koliku placu prima osoba A, zaposlena na drzavnom fakultetu tu na brdu, mozes pogledati u bazi podataka koja su joj primanja, u cent. Isto tako i za osobu B, vatrogasca ili osobu M koja vozi pickup truck od cvjetnjaka do cvjetnjaka i zalijeva gradsko cvijece.

Uz sve to, postoji izuzetan problem vezan uz LQBTQ+ populaciju, pogotovo trans osobe ili bilo koje osobe gdje je jasno (vidljivo okom) da je nesto drugacije, kao i vise-manje svima poznat problem rasne diskriminacije. Sto se ovog potonjeg tice, problem nastaje vec kod imena, puno, puno prije nego sto poslodavac upozna osobu na razgovoru. Poznata je cinjenica da osobe afroamerickih imena (ili "stranih" imena, da malo poopcim) cesce ni ne dolaze do intervjua na temelju nepozeljnog imena (odnosno biasa vezanog uz to), neovisno o kvalifikacijama, odnosno u usporedbi s raznim John Smithovima ili Mary Johsonicama. Od mene cesto ocekuju hispano osobu, a veze s tim nemam, samo mi je ime spanjolsko.... uz njemacko prezime koje sam uzela udajom za americkog supruga (norvesko-germanskog porijekla). Da sam ostavila djevojacko prezime ili ga uzela kao middle name, sto su predlagale gospodje na opcini, vjerojatno bih se dodatno upucala u petu kao hispanoslaven, sto u mojim krugovima cistih norsegermanaca i nije neka slava.

Tako da... sve je to relativno i puno je toga zajebano. Ono sto ne vidim je povezanost ovakvih diskriminacija i trans osoba. Njima je u zivotu jos uvijek daleko teze nego prosjecnom muskarcu i zeni u nekom prosjecnom svijetu.